Ismeri a Vostok Europe karórák leghíresebb kiadásait?

A Vostok Europe férfi karórák leghíresebb sorozatai
Facebook
LinkedIn

Korábbi cikkünkben már beszéltünk arról, hogy a Vostok Europe, ugyanolyan jól működik mint a svájci. Ezzel kapcsolatban azonban azt mondtuk, hogy egy következő témában folytatjuk az innovatív litván szentelt szentelt korábbi sorainkat. Nem fogunk annyira a történelemre és a tényekre összpontosítani, de külön-külön megvizsgáljuk a Vostok Europe karóra leghíresebb sorozatait.

A cikk tartalma

Vostok Europe karóra leghíresebb sorozatai

A cikkben, amelyet a bevezető sorokban említünk, közelebbről megvizsgáltuk a legendás orosz limuzinnak szentelt Gaz-14 modell családot és a Rocket N1 kiadásból származó Vostok Europe karórát. Annak érdekében, hogy ne ismételjük meg feleslegesen magunkat, nem boncolgatjuk tovább. Mindazonáltal nem hagyhatjuk figyelmen kívül az egyik modellt – nevezetesen a Vostok Europe Rocket N1 karórát 6S30-2255177 jelöléssel. Lenyűgözött minket a szokásos szolíd vízállóság, a tartós tok és a praktikus lumineszcens mutatók és indexek.

A Vostok Europe óráinak mely más kiadásai a legismertebbek és egyben a legnépszerűbbek a vásárlók körében?

Lunokhod-2 Vostok Europe karóra

Ami a Vostok Europe karórák leghíresebb kiadásait illeti, figyelmet egyértelműen a Lunokhod-2 modellsorra is fordítani kell. A sorozat órái közvetlen hivatkozás a Lunokhod 2 csúcsrobot járműre, amely a szovjet program részeként, 1973. január 15-én landolt a Holdon. A Lunokhod 2 körülbelül 4 hónapig működött, rekord 37 kilométert megtéve. Ezek során 86 panorámaképet és több mint 80 000 televíziós felvételt rögzített. Ezen kívül számos tesztben és kísérletben közreműködött.
Vostok Europe Lunokhod-2 karóra

Anchar Vostok Europe karóra

Az űr magasságokból átköltözünk az óceán mélységeibe, amelyek egykor, úgyszólván, az ikonikus szovjet K-162 „Anchar” tengeralattjárónak adtak otthont. A világ leggyorsabb tengeralattjáróként letörölhetetlen betűkkel írta a történelmet. A múlt század 70-es éveiben a tesztek során elérte a 82,8 km / h sebességet. És ezzel a „titán szörnyeteggel” kapcsolatban nem feledkezhetünk meg a Vostok Europe Anchar karóráról, nevezetesen az NH35-510C530 modellről, amely automatikus meghajtással és magas  300 m vízállósággal rendelkezik.

Almaz Vostok Europe karóra

Az Almaz modellcsalád célja a 60-as évek elején létrehozott híres szovjet űrállomás megemlékezése. Ez a sorozat tele van egyedi megjelenésű órákkal, amelyekben a bőrszíjas modellek dominálnak. Talál közöttük automatikusan hajtott darabokat és prémium színű és anyagú órákat. Példaként említhetjük a 6S11-320B262 termék megjelöléssel ellátott rose gold modellt.
Vostok Europe karóra az Almaz Space sorozatból

Expedition Vostok Europe karóra

Az Expedition Vostok Europe  karóra pedig külön figyelmet érdemel. A sorozat jó minőségű darabjai a szovjet jégtörőre utalnak, amely az 1937. június 6-tól 1938. február 19-ig tartó időszakban négy sarkkutatót szállított az Északi-sark-1 expedíció keretében.

Fekete Vostok Europe karóra bőrszíjjal

A Vostok Europe karórák más jól ismert sorozatai

A litván Vostok Europe márka portfóliója azonban nem csak a Gaz-14, a Rocket N1, a Lunokhod-2, az Anchar, az Almaz és az Expedition sorozatokról szól. Ennek bizonyítéka más jól ismert Vostok Europe karórák, például az Expedition Everest Underground, az Energia, az Ekranoplan vagy az Undiné. De ezekről talán legközelebb.

LEGÚJABB CIKKEK