Sportos karóra

Válogatás márka szerint​

Apple Watch

Az Apple okosóra mindennel rendelkezik, amire egy sportolónak szüksége lehet. A fizikai aktivitás monitora, a hangvezérlés, a cserélhető szíj és az iPhone-al való párosítás szinte természetes.

Casio

A Casio karóra mindenekelőtt azok számára alkalmas, akik egy stílusos, tartós karórát keresnek. A jobb sportteljesítmények elérésében a Casio G-Shock sorozat karórái segítenek.

Festina

A Festina karóra e kategória elegáns képviselője. A Festina márka sokáig a kerékpározás világához kötődött, és az a sportág némely karóra sorozatait is megihlette.

Garmin

A Sportos Garmin karóra mindennel rendelkezik, amire egy sportolónak szüksége van. A multisportos Garmin karóra  pulzusmérővel és GPS-el van felszerelve. Alkalmas futáshoz és a legjobb eredmények eléréséhez.

Huawei

A Huawei okosóra a sportos órák megfizethető modelljeihez tartozik. A számos hasznos aplikáción kívül a Huawei okosóra praktikus funkciók széles skálájával is rendelkezik.

Suunto

A futáshoz alkalmas Suunto álló csillagnak számít az uniszex okosórák között. Minőségi a kidolgozása és egy igazi csúcsnak számít az outdooros és sportos órák között.

Sportos karóra mindenki számára

A sportos órákat három kategóriába lehet sorolni. Az első a Casio gyártó szívós óráját tartalmazza a G-Shock sorozatból, amely minden sportoló számára számos alapfunkciót kínál. Főleg tartóssága és eredeti stílusa miatt népszerű.

Az órák második kategóriája olyan sportosan-elegáns órákat tartalmaz, mint a Festina, vagy a Casio Edifice kiadás órái. Általában nem kínálják a riasztó ill. a fordulatszámmérő funkcióit, mint a szokásos sportórák, de a sportos megjelenésük és kivitelezésük miatt nem sorolhatjuk őket luxus- vagy divatóra kategóriába. Ezek az órák többnyire szilikon vagy gumi szíjjal, és kronográf ébresztőórákkal rendelkeznek.

A harmadik kategória a smart, azaz az okosóráké. Ebben az esetben azonban ez már nem a hagyományos értelemben vett óra. Az Apple, a Huawei, a Suunto és a Garmin okosórák a legújabb technológiákkal rendelkeznek, és tökéletes társat képeznek minden sportoló számára. Az okosórák mai modelljei hatékonyan mérhetik a pulzusszámot, az elégetett kalóriákat, ill. figyelemmel kísérhetik a napi aktivitást.

Sportos órát keres? Válogathat a tartós Casio G-Shock, ill. az Apple, a Garmin, a Suunto és számos más okosóra között

Nejnovší články z magazínu

Olyan tények az órákról, amelyeket valószínűleg nem ismer

Meglepő tények az órákról

Van egy gyártó, amely 1000 órán keresztül teszteli mindegyik óráját. Egy svájci luxusóra gyártása egy évig zajlik. Az órák a boltok pultjain általában 10:10-et mutatnak.

Číst více »
Scroll to Top