Sportos karóra

Válogatás márka szerint​

Apple Watch

Az Apple okosóra mindennel rendelkezik, amire egy sportolónak szüksége lehet. A fizikai aktivitás monitora, a hangvezérlés, a cserélhető szíj és az iPhone-al való párosítás szinte természetes.

Casio

A Casio karóra mindenekelőtt azok számára alkalmas, akik egy stílusos, tartós karórát keresnek. A jobb sportteljesítmények elérésében a Casio G-Shock sorozat karórái segítenek.

Festina

A Festina karóra e kategória elegáns képviselője. A Festina márka sokáig a kerékpározás világához kötődött, és az a sportág némely karóra sorozatait is megihlette.

Garmin

A Sportos Garmin karóra mindennel rendelkezik, amire egy sportolónak szüksége van. A multisportos Garmin karóra  pulzusmérővel és GPS-el van felszerelve. Alkalmas futáshoz és a legjobb eredmények eléréséhez.

Huawei

A Huawei okosóra a sportos órák megfizethető modelljeihez tartozik. A számos hasznos aplikáción kívül a Huawei okosóra praktikus funkciók széles skálájával is rendelkezik.

Suunto

A futáshoz alkalmas Suunto álló csillagnak számít az uniszex okosórák között. Minőségi a kidolgozása és egy igazi csúcsnak számít az outdooros és sportos órák között.

Sportos karóra mindenki számára

A sportos órákat három kategóriába lehet sorolni. Az első a Casio gyártó szívós óráját tartalmazza a G-Shock sorozatból, amely minden sportoló számára számos alapfunkciót kínál. Főleg tartóssága és eredeti stílusa miatt népszerű.

Az órák második kategóriája olyan sportosan-elegáns órákat tartalmaz, mint a Festina, vagy a Casio Edifice kiadás órái. Általában nem kínálják a riasztó ill. a fordulatszámmérő funkcióit, mint a szokásos sportórák, de a sportos megjelenésük és kivitelezésük miatt nem sorolhatjuk őket luxus- vagy divatóra kategóriába. Ezek az órák többnyire szilikon vagy gumi szíjjal, és kronográf ébresztőórákkal rendelkeznek.

A harmadik kategória a smart, azaz az okosóráké. Ebben az esetben azonban ez már nem a hagyományos értelemben vett óra. Az Apple, a Huawei, a Suunto és a Garmin okosórák a legújabb technológiákkal rendelkeznek, és tökéletes társat képeznek minden sportoló számára. Az okosórák mai modelljei hatékonyan mérhetik a pulzusszámot, az elégetett kalóriákat, ill. figyelemmel kísérhetik a napi aktivitást.

Sportos órát keres? Válogathat a tartós Casio G-Shock, ill. az Apple, a Garmin, a Suunto és számos más okosóra között

Nejnovší články z magazínu