Karóra kategóriák

Találja meg a legjobb órát kategória szerint

Egy új órát keres, de nem tudja, mi alapján válogasson? A válogatásnál fontos tényezőnek számít, hogy megfontolja az óra megfelelő kategóriáját. Kedveli a luxust és az ár nem játszik szerepet? Az Ön számára luxusórák vannak teremtve. Népszerűek például a magas színvonalú svájci Tissot és  Certina órák, valamint a híres japán órák gyártója, a Citizen márka modelljei.

A sport szerelmeseinek számos darab kínálkozik. Ha klasszikus analóg és digitális órát keres, akkora Casio márkát vagy a sportosan-elegáns Festina márkát ajánljuk. Mindenkinek, aki szereti a modern technológiákat, a Huawei és Garmin márkák, valamint a finn Suunto márkanév számos sikeres okosóra modellt készített, amelyek tökéletesen asszisztálnak minden sporttevékenységnél.

A divatos órák kategóriájában már hosszú ideje olyan márkák dominálnak, amelyeket a divatházakhoz sorolunk és az órák nem a legfőbb eladási tételeik. Olyan népszerű divattervezők márkáiról van szó, mint például Tommy Hilfiger, Emporio Armani és Michael Kors, de kínálatukért nem kell szégyenkezniük olyan márkáknak sem mint például a Guess és a Gant.