Festina női karóra

Az eladó hivatalos weboldala: www.festina.com

A Festina női órák kínálatát több generáció ízléséhez igazították. A „svájci-spanyol” márka széles körű fókuszát az is bizonyítja, hogy nemcsak az elegáns és luxusórák gyártására, de a sportosabb darabokra is összpontosít. A legkeresettebb Festina női órák között megtalálhatók a Boyfriend és a Mademoiselle termékcsalád modelljei. Érdemes megemlíteni a Festina és a Swarowski márka együttműködését is, amelynek köszönhetően létrejött egy egyedi modell sorozat, a Festina Mademoiselle Swarovski eredetien díszített számlappal.

A Festina márka teljes mértékben kibontakoztatta spanyol temperamentumát a férfi órák területén is. A Festina férfi karóra sportos-elegáns karakteréről ismert, de mindenekelőtt, a szoros kapcsolatáról a sport világával. Ennek az állításnak a bizonyítéka például a Festina márka hosszú távú együttműködése a világ leghíresebb kerékpáros versenyével, a Tour de France-val.

Kedvelt Festina női modell sorozatok:

A Festina karóra hölgyek számára elegáns és diszkrét kivitelezésével nyeri el tetszését

Festina női karóra

​A márka legkeresettebb válogatott modelljei:

Festina Mademoiselle Swarovski 20331/1

Sorozat: Mademoiselle Swarovski

Festina Mademoiselle
16719/3

Hodinky Festina s ružovým ciferníkom

Sorozat: Mademoiselle

Festina Mademoiselle
16948/1

Sorozat: Mademoiselle

Festina Ceramic
16530/1

Sorozat: Ceramic

Egyéb női karóra márkák:

A magazin legújabb cikkei

Richard Mille luxus svájci karóra

Richard Mille karóra

A svájci Richard Mille márkát egy neves francia óragyártó alapította 1999-ben. A Richard Mille karóra kiemelkedik az egyedi dizájnnall, innovatív technológiával és anyagokkal, valamint a

MÉG TÖBB CIKK »
Scroll to Top