Luxus karóra

Válogatás márka szerint​:

Certina

Jó minőségű svájci karóra márka a múltba húzódó hagyományokkal. A társaságot 1888-ban alapították. A DS sorozat közismert óráit állítja elő.

Citizen

Kiváló minőségű japán órák világhírű márkája. Luxus órákat állít elő sportos érintéssel. A márka az Eco-Drive technológiájáról is ismert.

Hamilton

Az amerikai Hamilton márka órái ékszernek számítanak az órák között. A hadsereg és a haditengerészet ihlette szokatlan számlapokkal váltak ismertté.

Invicta

Az Invicta férfi karóra a legszokatlanabb a piacon . Ez a luxus svájci óra eredeti számlapjairól és precíz minőségéről ismert.

Tissot

A Tissot luxusóra több mint 150 éves múltra tekint vissza és az órák minőségének és hagyományának megtestesítője. Ezeket a viszonylag megfizethető darabokat a precíz feldolgozás jellemzi.

Zeppelin

A német Zeppelin gyártó elegáns óráit a repülés ihlette. Ezek a férfi órák kiváló minőségükről ismertek.

Luxus karóra márkák

 

A férfiak számára készített luxus órák az órák egyik legnépszerűbb kategóriája. Mi az elérhetőbbekkre összpontosítunk. Ez a kategória magában foglalja a jól ismert svájci óraházak, például a Tissot vagy a Certina óráit. A japán képviselet ebben a kategóriában a Citizen márka, amely az Eco-Drive technológiáról jól ismert luxusórák gyártója.

A Hamilton és az Invicta luxus férfi karórákat érdekes számlapok és a hagyományos óra minőség jellemzik. Ha pilóta órát keres, akkor a  luxusórák kategóriájában a német Zeppelin márka képviselteti magát. Ez a gazdag történelemmel rendelkező márka szorosan kapcsolódik a repüléshez, különösen a léghajókhoz, ami nemcsak a márka neve, de az egyik sorozata – Hindenburg – neve is sugallja.

A kedvelt luxus férfi karórák közé a divatos órák két képviselőjét is sorolhatjuk. Ide tartozik például a híres Hugo Boss divatmárka, de az olasz divat termelője is, az Emporio Armani márka.

Luxus karóra márkák

A magazin legújabb cikkei