Divatos karóra - férfi és női

Válogatás márka szerint​:

Michael Kors

A Michael Kors női karóra a bestseller-nek számít a hölgyek körében. Diszkrét kivitelezés, lezser elegancia és a sajátos stílus jellemzi őket.

Guess

A Guess fashion karóra extravagáns stílusáról és egyedi kivitelezéséről ismert. A csillám és a gazdag színek nem szórványosak a Guess karóráknál.

Gant

A Gant karóra a fashion kategória visszafogott képviselője. Hű a hagyományos elegáns formatervezéshez.

Emporio Armani

Az Emporio Armani férfi karóra egy különleges formatervezésű luxus divatóra. Hű az olasz gyökereihez lezser eleganciájával és a divathoz való érzékkel.

Hugo Boss

A Hugo Boss karóra tökéletes kifejezése a precíz német részletekhez való érzéknek. Ez a divatos óra egy elegáns öltöny tökéletes kiegészítője.

Tommy Hilfiger

A Tommy Hilfiger karóra az azonos nevű amerikai divatmárka alkotása.Trendi és jellegzetes a stílusa, amelyet nagyon könnyű megkülönböztetni.

Divatos karóra férfiaknak és nőknek egyaránt

Az úgynevezett fashion férfi és női órák az órák egyik legnépszerűbb kategóriája. Általában megfizethető áron elérhetők és azonos vagy nagyon hasonló műszaki alapokkal rendelkeznek. Általában japán Miyota szerkezet hajtja őket, és a dizájnjuk is közös jellemzőkkel rendelkezik. Annak ellenére, hogy a divatos órák hasonló funkciókkal rendelkeznek, az órákon minden egyes márka jellegzetes kézírása jelen van.

Míg a Michael Kors és Gant női karórák egymással versenyeznek a hölgyek szívéért szerte a világon, a küzdelmek hátterében a Guess márka is csatlakozik, amely a valamivel extravagánsabb órák stílusát vallja. Ez a stílus a márka teljes divat kollekciójának aktuális irányát tükrözi. A férfi fashion órák területén sincs ez máshogy. Ezeket már régóta a Tommy Hilfiger márka uralja, az azonos nevű amerikai divattervező tollából.

Nem feledkezhetünk meg az órák világának olyan két képviselőjéről sem, amely két kategória élén balanszolnak – a divatos és a luxus kategóriáról van szó. Ezek az Emporio Armani és Hugo Boss márkák, amelyek erőteljes befolyásukat a férfi divatruházat világából átvitték a divat kiegészítők területére órák formájában.

A divatos órák küldetése világos, és az órák lényegén alapul. Egy divat kiegészítőről van szó, amelynek feladata a kiválasztott férfi vagy női outfit kiegészítése, az aktuális divat trendek követése mellett, a lehető leghatékonyabban és legszebben.

Divatos karóra férfiaknak és nőknek

Nejnovší články z magazínu