A Festina Swarovski női karóra kövecskékkel kelti fel figyelmet

A női Festina Swarovski karóra ez elegáns hölgy tökéletes kiegészítője

A Festina karóra már régóta ismert szerte a világon, elsősorban a különféle sporteseményekkel, például a Tour de France-szal való kapcsolatuk miatt. 2014 és 2015 után azonban a női Festina Boyfriend és Mademoiselle termékcsalád órái is kezdtek előtérbe kerülni, később pedig a Swarovski-val való együttműködésből is profitált a márka.

A Festina márka régóta társul a világ leghíresebb kerékpáros versenyével - a Tour de France-tal

Mi a jellemző a Festina karórákra?

A Festina órák kiváló minőségű anyagok felhasználásáról is ismertek. A tok esetében leggyakrabban acél vagy titán kivitelekkel találkozunk. A férfi de a női Festinai karóra karkötője vagy szíja általában acélból, bőrből, szilikonból vagy textilből készül. Említést érdemelnek még a megbízható japán Miyota szerkezetek és az első osztályú ásványi üvegek.

Festina női karóra Swarovski kövecskékkel

Ennek a „svájci-spanyol” márkának a kínálatában számos érdekes modell található, legyen az luxus, elegáns vagy sportos. Amint azonban a bevezetőben jeleztük, érdekes darabok azok, amelyek a divatkiegészítők világának két rezonáns név ötvözésével jöttek létre. Ennek eredménye ma a rendkívül népszerű Festina kollekció a Mademoiselle Swarovski alcímmel. Erről a ragyogó kollekcióról többet  a következő sorokban.

Festina Mademoiselle Swarovski 20333/2

Méretek: 32 x 36 x 8 mm, Súlya grammban: 50, Meghajtás: Quartz (elem), Vízállóság: 50m (zuhanyozás), Nem: női
TOP

Festina Swarovski női karóra a Mademoiselle sorozatból

A Mademoiselle modellcsaládból származó Festina Swarovski női karóra a teljes márka egyik vitrinje. Megvalósításukhoz a jól ismert Swarovski-köveket használják. A Festina általában szeret díszköveket beépíteni modelljeibe. Nagyszerűen néznek ki azonban nemcsak a számlap körül, mint a Mademoiselle kollekció modelljeinél, de az ásványi üveg alatt is. A Festina Swarovski Mademoiselle női karóra sajátosséga, hogy a teljes számlapját Swarovski kövek díszítik.

 

Ezen állítás kapcsán érdemes megemlíteni például a fehér Festina Mademoiselle Swarovski női karórát, amely nemes bőrből készült elegáns és fényűző szíjjal rendelkezik. Ennek a termékcsaládnak azonban más színváltozatai is felhívják a figyelmet. Az acél karkötők szerelmesei minden bizonnyal értékelni fogják a ragyogást, amellyel a Festina Mademoiselle Swarovski karóra büszkélkedik. Azonban a rózsaszín Festina női karóra is népszerűvé vált a vásárlók körében. Mindenesetre a Festina nem feledkezik meg a konzervatívabb típusokról sem, akiknek ezüst színeket ajánl.

Festina Swarovski női karóra kövecskékkel a számlapján

Festina Mademoiselle és Boyfriend női karóra
Éppen a Festina Boyfriend és Mademoiselle termékcsaládjának sikerült megtörni a jeget a társaság hatalmas erőfeszítése után, hogy felhívja a gyengédebb nem figyelmét. A Boyfriend kollekció esetében ennek az oka a számlapok minimalista kialakítása lehet, luxus színekkel kombinálva. A termékcsalád jelenlegi kínálatában sem hiányoznak az olyan színek, mint az arany vagy az ezüst. A Mademoiselle kollekció jelenleg még divatosabb és fényűzőbb. Ez elsősorban a kövek ízléses elhelyezésének köszönhető a számlap körül. Ezenkívül egyes modellek egyszerre kombinálják a kisebb és nagyobb kövek kombinációját.

Festina karóra minden nő számára
A Festina női órák vita nélkül megfelelő megoldást kínálnak minden nő számára. A társaságnak számos más modellje is van a repertoárjában. A Ceramic, a Classic és a Trend termékcsalád kétségkívül figyelmet érdemel. A gyengédebb nem szinte bármely korosztálya megtalálhatja közöttük kedvencét.

LEGÚJABB CIKKEK