A legszebb arany női Michael Kors karóra

A legszebb arany Michael Kors női karóra

A Michael Kors női karóra már régóta az egyik legkeresettebb női karóra a világon. Nem csoda. Ennek az előkelő amerikai tervezőnek a divatkiegészítői nagyon népszerűek, nemcsak időtlen dizájnjuk és kedvező áruk miatt, de kidolgozott részleteknek köszönhetően is, amelyekről a világhírű Michael Kors márka női órái ismertek. Az MK órák tipikus és kétségtelenül legnépszerűbb színe az arany. Az arany Michael Kors női karóra már első ránézésre fényűző, ugyanakkor nem túl különc. A hölgyek elsősorban a praktikum miatt kedvelték meg ezt a színváltozatot, mert az arany órák szinte minden típusú ruházathoz passzolnak. Most nézzük meg együtt az 5 legnépszerűbb arany modellt, amely az ikonikus Michael Kors logóval büszkélkedhet.

A közkedvelt arany Michael Kors Slim Runway MK3179 női karóra

Ez a Slim Runway sorozatból származó arany női Michael Kors karóra minimalista kivitelezéssel és feltúnő szám nélküli számlappal jellegzetes. Az első helyezés a rangsorunkban valóban indokolt, mivel teljességében aranyat öltöt. A számlap tipikusan kerek, és az MK3179 modell tokja szó szerint a modell vonal nevére utal (Slim), mert valóban praktikus vastagságban készül, amely csak 7 mm-t ér el. Az óra szíja rozsdamentes acélból készül, minőségi rögzítéssel, amelyet egy további Michael Kors logó díszít.

Michael Kors MK317 női karóra

Michael Kors Parker Chronograph MK5354

A csillogó kövek, amelyek az arany Michael Kors Chronograph MK5354 női karóra számlapját szegélyezik, ennek a divatmárkának  jellemző vonásai. A korábbi MK3197 modelltől eltérően ennek a női karórának a számlapját három kis kronográfos ébresztőóra és egy dátum kijelző egészíti ki. Az óra karkötője és tokja acélból készül, és a kivitelezése kissé masszívabb a Slim Runway modell vonalhoz képest. Ennek az órának a tokja 13 mm vastag, a karkötő kerülete 18 cm. Ha olyan luxusórát keres, amely tökéletesen kiegészíti outfitjét, akkor ez a modell mindenképpen megfelelő választás lesz.

Michael Kors Parker MK5354

Elegáns Michael Kors karóra, arany tokkal és arany számlappal. Vízállóság: 10ATM, az óra átmérője 39 mm, ásványi üveg
TOP

Fekete számlappal ellátott arany Michael Kors Bradshaw MK5739 női karóra

Az elegáns Michael Kors MK5739 női karóra ma már klasszikus a női karórák között. Ez a nem észrevehetetlen, feltűnő fekete számlappal és római számokkal ellátott modell ötvözi a Michael Kors női karóra jellemző puhaságát és eleganciáját. Ugyanakkor masszív kivitelezésével hasonlít a férfiakra jellemző modellekre. Az óra tokja megegyezik az előző modellel, és eléri a 13 mm vastagságot, ami a női órák világában kissé meghaladja a szabványt. Természetesen rendelkezik apró kronográfos számlapokkal, dátum kijelzővel és stopperel. A 10 ATM-es vízállóságával egy olyan modellről van szó, amellyel bátran zuhanyozhat ill. rövid ideig fürödhet, de nem ajánlott e sznorkelezéshez vagy mélyebb merüléshez használni.

Michael Kors MK5739 női karóra

Michael Kors Darci MK3191

A Michael Kors Darci MK3191 női karóra a márka két kulcsfontosságú modelljének ideális formatervezési kombinációja, amelyek a rangsorunk első és második helyére kerültek. Gyönyörű minimalista számlapot kölcsönzött a Michael Kors MK3179-től, amely néhány részletet leszámítva szinte azonos. A fényűző Michael Kors MK5354 női karóra a gyönyörű cirkónium szegélyt kölcsönözte, amely az óra számlapjának teljes elülső felületét díszíti. 8 mm-es tok magassággal egy minimalista óráról van szó, amely nem zavar viselés közben, és semmilyen módon nem töri meg ruhájának visszafogottságát és eleganciáját. Az óra kvarc meghajtással (akkumulátorral) rendelkezik, és 5 ATM vízállóságot ér el. Az ilyen típusú vízállósággal rendelkező órák azonban nem alkalmasak úszásra ill. rendszeres zuhanyzásra.

Zlaté dámské hodinky Michael Kors s kamínky

Masszív arany Michael Kors Runway Chronograph MK5055 női karóra

Az utolsó aranyóra, amely bekerült a ranglistánkba, e márka egyik legrégebbi modellje. A fényűző Michael Kors Slim Runway MK5055 karórát masszív tok a és kifinomult számlap jellemzi, amely ötvözi a finom fehér hátteret, a kronográfot, a dátumkijelzőt és a feltűnő számokat. A modell masszív kivitelezését a tok vastagsága is megerősíti, amely eléri a tisztességes 14 mm-t. Ne hagyja magát azonban eltántorítani ezzel a mérettel. A vastagabb tok ellenére a modell megőrzi a női karóra finomságát, amelyet a gyártónak elsősorban egy kisebb, 38 mm átmérőjű számlapnak köszönhetően sikerült elérnie. A kronográf, a dátum kijelző és a stopperóra magától értetődők ennél az akkumulátoros Michael Kors modellnél.

Robusztus Michael Kors MK5055 női karóra

Bízzunk benne, hogy ez a
női Michael Kors karórák rövid áttekintése jó segítségül és egyúttal inspirációként szolgál egy új karóra megvásárlásakor. Az aranyóra állócsillag a hölgyek körében, és akár a minimalista Michael Kors, akár a kronográffal és dátumkijelzővel díszített masszívabb modellek után nyúl, határozottan nem fogja megbánni. Ha érdekli Michael Kors női óráinak teljes kínálata, ne hagyja ki a teljes ajánlatot a Timestore.hu weboldalon.

LEGÚJABB CIKKEK