Számokkal ellátott női karórák – merítsen ihletet választékunkból

Inspirujte se našim výběrem dámských hodinek s čísly

A számokkal ellátott női óra egyértelműen összetéveszthetetlen klasszikus az órák között. Tipikus dizájn elem, amelynek köszönhetően egyes női óramodellek jobban megmaradhatnak az emlékezetünkben, mint mások, például a számlap. Így van ez például a Festina Mademoiselle női karórával, amelynek számlapját finom Swarovski-kövek díszítik. A Daniel Wellington, svéd márka óráit minimalista kivitelezésük tette híressé. A női karóra halhatatlan szimbóluma a számlap, amelyet feltűnő számok díszítenek. A kortárs minimalista stílus megjelenéséig ez a design elem volt az alapvető szimbólum, amellyel a tervezők díszítették modelljeiket. A számokkal ellátott női karóra azonban határozottan nem halt ki, így ihletet kaphat válogatásunkból, amely minden hölgyet kielégít.

A cikk tartalma:

Fényűző és elegáns – Tissot számokkal ellátott női karóra

A számokkal díszített órák választékát a világ egyik legrégebbi óraházának elegáns klasszikusával kezdjük. A Tissot órákat 1853 óta gyártják, és népszerűségüket elsősorban a technikai újításoknak és az állandó fejlődésnek köszönhetik. A Tissot tiszteletben tartja a hagyományokat,  és a női portfólió modelljei sincsenek a gyorsan változó trendek hatása alatt. Ragaszkodnak elegáns stílusukhoz, ami tovább fokozza fényűző megjelenésüket, és az áruk megfelel a minőségnek. A számokkal ellátott órák ideális képviselőjeként a T-Classic kiadás óráját választottuk, amely karakterét már a neve határozza meg. A tervezők a fekete számlap és az ezüst tok, valamint a Jubilee típusú szíj klasszikus megjelenésére és halhatatlan kombinációjára építettek. Ha azon hölgyek közé tartozik, akik az elegáns öltözködési stílust kedvelik, a Tissot T-Classic T038.207.11.057.01 modell tökéletes lesz az Ön számára.

Tissot T-Classic T038.207.11.057.01

Meghajtás: automata/kinetikus, Vízállóság: 50m (zuhanyozás), nem: női, Garancia: 24 hónap
TOP

Számokkal ellátott nőik karóra fiatal hölgyek számára is

Bár a női karórák világában régóta megfigyelhető tendencia, hogy a modellek minnél visszafogottabbak legyenek, Michael Kors óragyártó ennek ellenkezőjét gondolja. Ezt bizonyítják a Michael Kors Bradshaw kiadás órái, amelyek messze túlmutatnak ezen a trenden. Jellemzőjük a masszív tok és számlap, amelyet feltűnő római számok díszítenek. Az órát több színben gyártják, és az egyik legérdekesebb az MK5739 jelölésű modell. Ennek az arany női karóra fekete számlapjának köszönhetően a nagy aranysárga római számok, amelyek gyönyörű változatosságot képviselnek, még jobban feltűnnek.

Masivní dámské hodinky s čísly s černým ciferníkem

Masszív arany MK karóra fekete számlappa
https://balaaza.com/products/mk5739-mid-size-bradshaw

Elegáns, de elfogadható áron

A Festina sem marad el azon órák szegmensében, amelyek számokkal díszített számlappal vannak ellátva. A Festina óra remek választás minden hölgy számára, aki elegáns órát keres, de a költségvetése nem elég magas ahhoz, hogy olyan márkákat keressen, mint a Tissot vagy a Certina. Az alacsonyabb ár azonban természetesen nem ront a Festina női karórák minőségén. A Swiss Made felirattal büszkélkedő óra több olyan modellel is készült a hölgyek számára, amely számlapját római vagy klasszikus számok díszítik. Az egyik például a Festina Mademoiselle kollekció, amely e márka női óráinak egyik leghíresebb modellvonala. Különösen sikeres az 16719/1 modell, amelynek számlapját római számok díszítik,  kövekkel felváltva. Ezek megtalálták helyüket a számlap teljes kerületén is. Minden olyan hölgy számára, aki inkább a hagyományos számokat kedveli, mint a rómait, a gyártó a Lady kollekcióból származó bőrszíjas modellel készült, fekete és fehér változatban.

Szokatlan számokkal ellátott női karóra Anne Klein-tól

Az óra feltűnő mutatói az egyik fő vonzerő, amellyel az Anne Klein márka vonzza a figyelmet. A híres amerikai divattervező modelljei szokatlan formatervezésükről ismertek, és karakterük könnyen felismerhető. Az érdekes színkombinációk, az extravagáns szíjak, valamint a részletes kivitelezésnek köszönhetően az Anne Klein karóra alkalmas modell minden hölgy számára, aki nem fél attól, hogy kitűnjön a tömegből. Pont ilyen ez a divatos, finom rózsaszín kivitelezésű Anne Klein 10 / 9918RGLP karóra, amely a jellegzetes római számokkal és a szokatlanul kialakított szíjjal vonzza a figyelmet. Azon hölgyek számára, akik a klasszikus számokat részesítik előnyben a római számok előtt, a gyártó a 10 / 9442RGLP modellel készült, amely minimalista számlappal és kisebb méretekkel rendelkezik, mint az előző modell.

Anne Klein 10/9918RGLP

Méretek: 34 x 9 mm, Meghajtás: Quartz (elem), Vízállóság: 30 m (páraálló), Nem: női, Garancia: 24 hónap
TOP

Annak ellenére, hogy az olyan márkák, mint az MVMT vagy a Daniel Wellington minimalista órái jelenleg széles körben kedveltek, a számlapon szereplő nagy számok továbbra is népszerűek a női órák körében. A hagyományos, számozott számlapoknak megvan a helye az óra kínálatban, és ez nem csak az elegáns, magasabb árú luxusmodellek kiváltsága. Szép darabok találhatók a megfizethetőbb márkájú női órák portfóliójában is.

LEGÚJABB CIKKEK

Az Invicta óra lenyűgöz robusztus megjelenésével

Invicta órák: A legnépszerűbb kiadások

Az eredetileg svájci Invicta óramárka már 1837-ben megjelent a piacon. Az extravagáns dizájn mellett az Invicta órák a minőség és a megfizethetőség kombinációjával tűnnek ki.