Női karórák párbaja – Rosefield vsz. Cluse

A minimalista Rosefield és Cluse karórák párbaja

A minimalizmus jelenleg a világ egyik legnépszerűbb divatstílusa. Több iparágat érint, de különösen az ékszereket és az órákat. Nem lehet pontosan felbecsülni, hogy a minimalista órák több férfit vagy nőt érintenek-e. Azt azonban biztosan kijelenthetjük, hogy rendkívül népszerűek a hölgyek körében. Ezt az állítást erősen aláhúzza a női Rosefield, valamint a Cluse karóra.

A cikk tartalma

Melyek a Cluse és a Rosefield női karórák jellemzői?

A női Cluse és a Rosefield óráknak több közös vonása van. Külön érdekesség, hogy mindkét vállalat székhelye Amszterdam, Hollandia. Míg a Cluse márkát 2013-ban alapították, a Rosefield gyártó egy évvel később lépett a piacra. Ezeket a nagyon fiatal és proaktív vállalatokat az elegáns és minimalista órák gyártása jellemzi, egyszerű és időtlen kivitelben. A Rosefield és a Cluse női karórák kiváló minőségű acél tokjait különböző anyagú és színű cserélhető szíjak egészítik ki. Az óráknak a számlapjai tiszta hatást keltenek, mivel általában csak minimális elemeket tartalmaznak. Ezenkívül ezeket a tulajdonságokat nagyon elérhető árak tetézik.

Rosefield Mercer MBR-M45

Méretek: 54,1 x 49,5 x 11,7 mm, Súly: 185 g, Meghajtás: Quartz (elem), Vízállóság: 100m, Nem: férfi
TOP

Rosefield és a Cluse karórák közös vonásai

  • Nagyon fiatal márkák – Cluse (2013) és Rosefield (2014)
  • Központ Amszterdamban (Hollandia)
  • Elegáns és minimalista karóra
  • Egyszerű és időtálló design
  • Különböző típusú cserélhető szíjak
  • Színes bőr szíjak
  • Minőségi acél tokok
  • Tiszta számlapok
  • Megfizethető ár 

Melyik Cluse és Rosefield karóra mellett dönteni?

A női Rosefield és Cluse karórákon különösen a szíjak variálhatósága és a színváltozatok keltették fel érdeklődésünket.. A Rosefield márkánál különösen kiemelkedik a Mercer kollekció, amely a jól sikerült shark mesh karkötővel és a rózsaszín, az arany, az ezüst és a fekete kellemes árnyalataival vonzza a figyelmet. A Cluse esetében a La Vedette kollekcióból származó női karórára figyeltünk fel, különböző színű, üde bőr szíjakkal. Érdemes azonban megemlíteni a La Roche Petite kollekció fekete és arany darabját is, valamint a Minuit sorozat modelljét, amely farmer kivitelű bőrszíjjal van felszerelve.

Ön melyik minimalista karórát részesíti előnyben? A Rosefield-et vagy a Cluse-t?

Cluse La Roche Petite CL40101

Méretek: 33 mm, Meghajtás: Quartz (elem), Vízállóság: 30m (páraálló), Nem: női
TOP

LEGÚJABB CIKKEK