A nagy órákat a Diesel férfi karóra uralja

Nagy Diesel férfi karóra, azok számára akik nem rejtik véka alá stílusukat

A nagy férfi Diesel karóra valóban pótolhatatlan helyet foglal el az órák között. Miért van ez így? Az órapiac végül is tele van különféle márkákkal, amelyek modelljei színükben, felhasznált anyagukban, de mindenekelőtt rendeltetésben különböznek egymástól. Ha például divatórát keres, akkor több zengő név vár a sorban. Sport-, búvár- vagy futó órát szeretne? Tessék, nagyon sok közül lehet választani. Ha azonban igazán nagy karórát keres, csak egy király van. A nagy számlappal ellátott Diesel férfi karóra a nagy órák szegmense rettenthetetlen képviselője, és senkivel sem osztja meg ezt a státuszt.

A cikk tartalma:

A Diesel márka történetéből

A Diesel divatóriás alapítója a tehetséges olasz Renzo Rosso. Noha a cég hivatalos megalapítása 1978-ra nyúlik vissza, a fiatal Ross évekig tartó gyakorlata előzte meg. Ambiciózus fiatalemberként édesanyja kölcsönvett varrógépén képezte szabáskészségét, és megalkotta rajta a legendás farmer termékek elődeit a későbbi világot meghódító Diesel emblémával. Két évvel a cég megalapítása előtt a Moltexnél dolgozott, amely akkor Adriano Goldschmied tulajdonában volt. Ross tapasztalata a divatiparban egyre nőtt és két évvel később negyven százalékos részesedést vásárolt a cégből. A céget később átnevezték a Moltex-ről Diesel-re. Az ok egyszerű volt – a márkanév könnyen megjegyezhető, és ugyanolyan jól ejthető. A nagy fordulópont 1985-ben következett be, amikor Ross megvette a fennmaradó részesedést, és a vállalat egyedüli tulajdonosa lett.

A tulajdonos tehetséges tervezőkkel vette magát körül, a cég további piacokra terjeszkedett és elnyerte a divat szerelmeseinek szívét. A 2000-es év fordulópontot jelentett, ebben az évben a Diesel divatóriás erősíteni kezdte pozícióit a divatipar más területein. Elsőként a kozmetikumokat vette célba. A társaság összefogott a jól ismert francia kozmetikai céggel, a L’Oreal-al, hogy olyan népszerű illatokat hozzon létre, mint például az ikonikus Only The Brave parfümcsalád a híres, összeszorított ököllel ellátott palackkal. A Diesel Eyewear almárka az olasz Marcolin szemüveg gyártóval való együttműködés eredménye, és a divatos napszemüveg gyártására összpontosít.

Minket azonban elsősorban az óra szegmens érdekel. Megpróbálja kitalálni, hogy melyik társasággal kötötte össze akkoriban a Diesel márka a erőfeszítését és hozta közösen létre az ikonikus nagy számlapos órát? Nem akarjuk felcsigázni. A cég az amerikai Fossil márka volt, amelynek történetéről nemrégiben néhány érdekes sort is közöltünk. Saját dizájnos vintage óráin kívül a Michael Kors, Burberry, a DKNY és számos más divatház számára is gyárt órákat. A Fossil óramesterek képességei és a ruházati és divatiparban nagy tapasztalattal rendelkező szenvedélyes olaszok készségei, egyedülálló kombinációt eredményeztek egy extravagáns és egyedi óra formájában. És pontosan ezek a tulajdonságok jellemzik a férfi Diesel karórát.

💡 Érdekesség: A Diesel innovatív és eredeti marketingjéről is jól ismert. A márka számos díjat nyert reklámkampányaival, és az egész divat világát inspirálta. Érdekes példa volt a Make Love Not Walls nevű 2017-es kampány. Lényege az volt, hogy rámutasson a kölcsönös emberi akadályok szeretet általi. eltávolítására.

A Diesel márka reklámkampánya

Extravagáns és ötletes – Diesel férfi karóra
Milyen egy Diesel karóra?

Nagyon kevés olyan jellegzetes és könnyen felismerhető stílusú óragyártó van, mint amilyennel Diesel óra rendelkezik. Ez az óra valóban más. Hatalmas, és mindazok számára készül, akik azt szeretnék, hogy az órájuk látható legyen. Ez a férfi karóra tudja, hogy soha nem lesz elrejtve a hosszú ing alatt a menedzser csuklóján. Nem bujkálni akar, hanem látva és csodálva lenni, akárcsak viselője.

A Diesel férfi karóra jellemző robusztus és masszív formájával. Ezúttal azonban ez nem egy általános képlet, amelyet a férfi karóra jellemzésére használnak. A Diesel óra esetében a legfeltűnőbb jellemzője a számlap. A legtöbb modellnél eléri a tekintélyes 53–57 mm-t, ami nem igazán kicsi a férfi órák világában. Természetesen  versenytárs található például a Vostok Europe órák formájában, de ott már más árkategóriájú órákról beszélnénk. Sorozatok széles portfóliója közül lehet választani, amelyek közös jellemzője a méretük mellett a gazdagon díszített számlap is. Nehéz lenne ebben az árkategóriában olyan versenytársat találni, amely úgy tud játszani a részletekkel mint a Diesel karóra. Rendhagyó színkombinációk, bonyolult számlapok és szemet gyönyörködtető részletek, bárhová is néz – pontosan ez jut eszünkbe elsőnek, ha a Diesel valamelyik népszerű kiadását nézegessük.

 

💡 Érdekesség: A Diesel a világ egyik első divatmárkája volt, amely már 1995-ben elindította saját weboldalát.

Csak a bátrak.

Az „Only the brave” felirat, amely szinte minden Diesel férfi karórán díszeleg, valóban az óra lényegét fejezi ki. Valóban a bátraknak készül, akik nem akarják elrejteni őt. Hogy megemlítsünk néhány népszerű modellt,  rendkívül népszerű a fiatalok körében az arany  Diesel férfi karóra. Az 57 mm-es számlapon kívül fényűző és összetéveszthetetlen  megjelenéssel rendelkezik. Stílusos kis számlapok és részletek csavarok formájában, amelyek rögzítik a védőüveget, a Diesel DZ7333-at olyan darabbá teszik, amely sokak érdeklődését felkelti . Ha teljesen arany órát keres a Diesel-től, jó hírünk van az Ön számára. A DZ7399-et kifejezetten azok számára tervezték, akik nem kötnek kompromisszumot, és teljes arany kivitelt keresnek.

Diesel Mr. Daddy DZ7333

Méretek: 66 x 57 x 14 mm, Meghajtás: Quartz (elem), Vízállóság: 30m (páraálló), Nem: férfi
TOP

Diesel Mr. Daddy és Mega Chief sorozatok

A szükséges adag extravagancia a Diesel modell vonalak megnevezéseiből is érezhető. Nem hagyhatjuk figyelmen kívül a két leghíresebbet. Az első képviselőjét már röviden bemutattuk az arany férfi Diesel DZ7333 karóra fent említett modell formájában.. Ez a Mr.Daddy kollekcióból származik, amely több színváltozatot és ezek kombinációit kínálja. A Diesel Mr. Daddy kollekció esetében azok a vásárlók lelnek benne örömet, akik kedvelik például a piros órákat, de azok is, akik a camouflage szíjjal ellátott órákat részesítik előnyben. Ha még egy darabot kellene kiemelni, akkor a Diesel DZ7395 órát választanánk. Ez a fekete óra elsősorban az ásványi üveg színével hívja fel a figyelmet, amely bizonyos szögekben vörös színben játszik. A kék lumineszcens mutatóval kombinálva ez egy igazán érdekes színkombináció. De győződjön meg maga:

Fekete karóra vörös árnyalatokkal a számlapon

A Mega Chief kollekció órái sem kevésbé ötletesek. Noha kinézetükkel közelebb állnak a férfi órák mindennapi modelljeihez, ez nem mondható el a tekintélyes 53 mm-es méretről. Ez a nagy férfi karóra nem fogja hidegen hagyni a részletek kedvelőit. Amint a Diesel DZ4282 férfi karóra modelljéből látható, a masszív fekete tokba beültetett számlapot kifinomult kronográfos ébresztőórák díszítik. Vizuálisan szépen kidolgozott részlet a dátumjelző elhelyezése is, amely a tok kiálló fémrészének nyílásába épül be a Diesel felirattal és a 10 BAR értékű vízálló szimbólummal.

Diesel Mega Chief DZ4282

Méretek: 51 x 12 mm, Meghajtás: Quartz (elem), Vízállóság: 100m (felszíni úszás), Nem: férfi, Jótállás: 24 hónap
TOP

Diesel okosóra

A Diesel egy divatmárka, amely nem lustálkodik, és inovál. Az intelligens órákkal sem más a helyzet. A Diesel-nek már több képviselője van ebben a szegmensben. Nálunk megtalálható a Diesel DZT2022 modell. Ez egy nagyszerű példa arra, hogy a divat és a modern technológia tökéletes szimbiózisban képes együttműködni. Az óra fekete textil szíja kiegészül a márka jellegzetes logójával, és ennek köszönhetően ezt az órát nem lehet nem észrevenni. Természetesen van egy könnyen testreszabható érintőképernyő is, amely a számlap helyét vette át.  A Diesel okosórát könnyedén csatlakoztathatja az Apple Android vagy iOS rendszerén futó telefonjához Bluetooth technológia segítségével. Ez megnyitja az ajtót minden olyan funkció előtt, amelyet ez az intelligens óra kínál. A számos opcióból megemlítjük a célkövetést az Custom goal tracking funkción keresztül, a Music Control zene vezérlést, a beépített mikrofont vagy a Google Pay-hez való csatlakozást. Az óra li-on akkumulátorral rendelkezik, amelyet egyszerűen feltölthet egy mágneses csatlakozóval ellátott USB töltővel.

Diesel Axial Smartwatch DZT2022

GPS, Google Pay, riasztó, érintőképernyő, lépésszámláló, napi aktivitásmérés, mikrofon, világítás, zene vezérlés, pulzusmérés, stopper
TOP

TIPP: Egészítse ki stílusát egy Diesel ékszerrel

Ha csuklóját már a Diesel karóra valamelyik modellje díszíti, akkor valószínűleg nem fél kísérletezni. Ha még jobban rá akar hangolódni a stílusra, a Diesel karkötők és medálok széles választékával készült az Ön számára. Érdesek és mások.. Akárcsak a férfi Diesel karóra, amelyhez tökéletesen illeszkednek. A fő felhasznált anyagok a sebészeti acél és a bőr, és közös jellemzőjük az ikonikus logó Indián fejjel.

Címfotó: https://www.liveenhanced.com 

LEGÚJABB CIKKEK

Az Invicta óra lenyűgöz robusztus megjelenésével

Invicta órák: A legnépszerűbb kiadások

Az eredetileg svájci Invicta óramárka már 1837-ben megjelent a piacon. Az extravagáns dizájn mellett az Invicta órák a minőség és a megfizethetőség kombinációjával tűnnek ki.