Melyik a legjobb férfi karóra 55 ezer forint alatt?

Nejlepší hodinky do 4000 Kč

A férfi karórák mai gazdag kínálatával nagyon nehéz és ugyanakkor nagyon elfogult is lenne a legideálisabb óra kiválasztása egy férfi számára. Ezért úgy döntöttünk, hogy saját, kissé fajlagosabb listát készítünk. Az benne szereplő órák azonban nem haladhatják meg az 55 ezer forintos eladási árat. Ebben a cikkben részletesebben leírunk  öt kiválasztott modellt, amely véleményünk szerint kategóriájuk érdekes képviselője. Melyik 55 ezer forint alatti óra került be a szűkített válogatásba és miért?

Kiválasztjuk az ideális 55 ezer forint alatti karórát
A sportosan – elegáns Casio Edifice EFR-539D-1AVUEF karóra

Az első gyalogos a képzeletbeli olcsó órák területén egy Casio férfi karóra, amely az Edifice modell sorozatából származik. Ez a tökéletes megtestesítése annak, hogy olyan óragyártó is, amely elsősorban a sportos- és outdoor modellek gyártására összpontosít, létre tud hozni egy elegáns, sportos szellemű órát megfizethető áron. Az ásványi üveggel védett nagy fekete számlap rozsdamentes acél tokban van elhelyezve, és több funkcionális elemmel van díszítve. Nemcsak a kronográf ébresztőórák, de a stopperórák és a világító mutatók is érdekes darabbá teszik a modellt, amelynek határozottan van mit kínálnia  jövőbeli viselőjének. Az órát akkumulátor üzemelteti, vízállósága 10 ATM értéket ér el a skálán, ami azt jelenti, hogy ez a Casio óra alkalmas zuhanyzásra és rövid távú úszásra.

Casio Edifice EFR-539D-1AVUEF

Méret: 54,1 x 49,5 x 11,7 mm, Súly 185 g, Meghajtás Quartz (elem), Vízállóság: 100m, Nem: férfi
TOP

Festina 16902/1 férfi karóra

Milyen lenne a megfizethető férfi órák listája, ha nem szerepel benne a spanyol Festina márka legalább egy képviselője? Ez az óragyártó elsősorban a kerékpározás világával való szoros kapcsolatáról ismert, aminek eredménye a híres Chrono Bike modellcsalád is. A Sport Chrono kiadásból származó Festina 16902/1 férfi karóra a márka egyik legnépszerűbb modellje úgy általában. És nem is csoda. Az elegáns fekete tok kiemeli az azonos színű számlapot amelyet feltűnő mutatók és három kronográf ébresztőóra egészít ki. A tok mindkét oldalát egy fekete, sportos bőrszíj veszi körül, ami tovább hangsúlyozza a Festina karóra sportos jellegét. Ha 55 ezer forinton belül keres órát, amelyet bármilyen ruházattal könnyen összehangolja, akkor ezt a fekete Festina-t Önnek teremtették.

Festina 16902/1

Méret: 44,5 x 44,5 mm, Meghajtás: Quartz (elem), Vízállóság: 100m (felszíni úszás), Nem: férfi
TOP

Divatos karóra 55 ezer forint alatt – Tommy Hilfiger Damon 1791415

Annak érdekében, hogy a divatos órák képviselője is szerepeljen a listában, nem hagyhatjuk figyelmen kívül Tommy Hilfiger Damon kiadásból származó férfi karórájára. Az 1791415 megjelöléssel ellátott modell első látásra a modern shark mesh szíjjal fogja lenyűgözni, amely tökéletesen illeszkedik a számlap strukturált fekete alapjához. Az órát kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült tok védi, és a szíve elemes meghajtás. A számlapon lévő kisebb feltűnő ébresztők ebben az esetben nem csupán dekoráció, hanem egy 24 órás időmérő-, dátumkijelző- és a hét napjának praktikus mutatójaként szolgálnak. A divatos Tommy Hilfiger karóra az ikonikus TH logóval ideális kiegészítő minden úriember számára, akinek  megjelenését a tökély jellemzi.

Stílusos Timberland TBL.14816JLB/02 férfi karóra

A listánk egy másik, kissé szokatlan képviselője a legendás lábbeli amerikai gyártója, a Timberland márka. Az azonos nevű márka férfi karóra pontosan olyan, mint a világhírű cipő. Kiváló minőségű anyagokból készül, elegáns és magában (és magán is) hordozza a híres márka erős üzenetét.

A Timberland férfi karóra, amelyet az ötösünkbe beválogattunk, első pillantásra egy barna steppelt bőr szíjjal vonzza a figyelmet. Ez a híres márka számos üzenetének egyike. Az érdekes kronográfokkal ellátott, mélyen beültetett számlap is szokatlan. A számlapot a jellegzetes logóval és embléma tarkítja,  amelyet a gyártó érdekes módon beépített a háttérbe is. Ez a robusztus férfi óra kiváló minőségű rozsdamentes acélból készül, és határozottan egy stílusos kiegészítő, amelyek nem teszi a tönkre a bankot.

Timberland TBL.14816JLB/02

Méret: 46 mm, Meghajtás: Quartz (elem), Vízállóság: 50m (zuhanyozás), Nem: férfi
TOP

Minimalista Citizen Sport BM8470-11EE karóra

A megfizethető órák érdekes keverékének utolsó lovagja a Citizen márka. Az Eco Drive technológiának köszönhetően elsősorban a napelemes órák úttörőjeként ismert. A Citizen Sport BM8470-11EE férfi karóra szintén végtelen energia forrásból táplálkozik, napfény formájában. A lehető legjobb láthatóság érdekében ez az óra fekete számlappal rendelkezik feltűnő kijelzőkkel és lumineszkáló mutatókkal. A számlap 11 mm magas acél tokba van beültetve, amelyet mindkét oldalán textil szíj köti össze. A katonai zöld árnyalata ennek a sportóránal valódi „outdoor hangulatot” ad. Elbűvöli Önt ez a megfizethető Citizen modell úgy, mint minket?

 

Citizen Sport BM8470-11EE

Méret: 42 mm, Meghajtás: Citizen Eco-Drive, Vízállóság: 100m, Nem: férfi
TOP

Végül is az ideális óra kiválasztása mindig elsősorban a leendő viselője személyes preferenciáitól függ. Ezért már e cikk elején megemlítettük, hogy az órák elsőbbségi kritériumának, amelyet teljesítenie kell annak érdekében, hogy felkerüljenek a listánkra, az 55 ezer forintot meg nem haladó árat kell feltüntetni. Ebben az áttekintésben bemutattunk olyan férfi karórákat, amelyek személyes preferenciáink eredményei. Ezért a karóra kiválasztását Önre hagyjuk, és reméljük, hogy magazinunk cikkei minőségi információ forrást jelentenek az Ön számára, és ezzel egyidejűleg megfelelő ösztönzést adnak a vásárláshoz.

LEGÚJABB CIKKEK