Fossil karóra – a vintage stílus tipikus képviselője

Stílusos vintage Fossil karóra

Az 1990-es éveket egyértelműen az órák világméretű terjeszkedése jellemezte. A Fossil márka megalapítása, amely viszonylag gyorsan elnyerte a nagyközönség tetszését, szintén jelentős lendületet adott az óraiparnak. Ma a Fossil órák továbbra is élvezik a vásárlók szüntelen figyelmét szerte a világon.

A cikk tartalma:

A Fossil órák világméretű népszerűségének egyik lehetséges oka a különféle kollekciók gazdag választéka, amelyek mindkét nemet megcélozzák. Érdemes megjegyezni azt is, hogy a jó minőségű anyagok használata ellenére a Fossil óra ára továbbra is elfogadható a nagyközönség számára. Ezenkívül a Fossil férfi és női karóra a Vintage stílus tipikus képviselője, amelynek köszönhetően a márka nemcsak időtálló termékeket tud létrehozni, de érzelmi nosztalgia érzéseket is kiválthat.

Klasszikus és időtlen Fossil karóra

A Fossil márkát 1984-ben alapította a ma 61 éves Tom Kartsotis, míg a cég első óráját egy évvel később mutatták be. 1989-ben ez az amerikai gyártó eredeti pléhdobozokat dobott piacra az óra szerves részeként. Ez az egyedi és ökológiai, retro kivitelű csomagolás továbbra is erőteljesen tükrözi a Fossil karóra hagyományát és időtlenségét.

A Fossil márka történelme másik fontos periódusa az 1996-os év volt. Abban az időben online boltot indított, amelynek köszönhetően az online óra értékesítés egyik úttörője lett. A Fossil sikerét fokozatosan más termékek értékesítése is kísérte. Az övek, a szemüvegek, a kézitáskák, a farmerek, ill. az ékszerek szintén figyelmet érdemelnek.

Ma a Fossil több népszerű márka, köztük a Burberry, a Michael Kors és az Emporio Armani engedéllyel rendelkező tervezője, gyártója és forgalmazója. A Fossil órák modern funkcionalitása, az elegánstól a sportos modellekig, jelenleg a megkérdőjelezhetetlen svájci kivitelezés és a legmagasabb minőségű anyagok használatának jele. A leggyakoribbak az acél, kerámia, alumínium, bőr, textil, gumi ill. a szilikon. A Fossil óra számlapja a legtöbb esetben kerek, Vintage és retro elemek kíséretében.

Női Fossil karóra

A női Fossil karórát számos érdekes modellsor népszerűsíti. A Georgia egyedi és eredeti, és főleg a vékony tok, apró számlap és keskeny szíj jellemzi. A Georgia kollekciót pasztell színek is karakterizálják, például a szürke, a barna ill. a rózsaszín árnyalatai. Szintén érdekes az új Jacqueline sorozat, amely letisztult és egyszerű kialakítású, római számokkal díszített vékony számlappal és dátum kijelzővel rendelkezik. Rozsdamentes acélból és bőr szíjakkal készül.

Fossil Jacqueline ES4094

Méretek: 36 x 8 mm, Meghajtás: Quartz (elem), Vízállóság: 30m (páraálló), Nem: női
TOP

Férfi Fossil karóra

A Fossil férfi karórát a masszív számlap és a barna szín gyakori használata jellemezi, ami a vintage stílus egyik tipikus eleme. A Grant kollekció rendkívül népszerű a férfiak körében. A nagyobb számlap, a római számok, a kronográf, valamint az elegáns és férfias kivitelezés teszi felismerhetővé. Ennek a sorozatnak a változatosságát megerősíti, hogy nemcsak acél-, de bőrszíjakkal is dolgozik.

Fossil Nate Chronograph

Méretek: 50 x 13 mm, Meghajtás: Quartz (elem), Vízállóság: 50m (zuhanyozás), nem: férfi
TOP

Tippünk – Fossil Smart karóra
A Fossil márka számos érdekes órát gyárt, amelyek világszerte felhívják a vásárlók figyelmét. Különleges tippünk azonban a Fossil Smart karóra, amely szinkronizálható egy okostelefonnal. A zene telefonon történő irányításának, a lépések követésének, az elégetett kalóriák vagy az ivási rendszer figyelésének köszönhetően ideális edzőpartner az aktív életmód kedvelőinek.

dőtlen Fossil smart karóra számos funkcióval

Fossil FTW4019 Sport watch
https://www.mastersintime.com/us/en/fossil-sport-touchscreen-smartwatch-ftw4019.htm

Egy ajánlat befejezésül

A Fossil órák kétségtelenül jelentős és kitörölhetetlen nyomot hagytak az óraipar történetében. Nemcsak a minőségi anyagok vagy az online áruház, de a vintage stílus elemei és az ikonikus pléhdobozok is a nosztalgia adagukkal. Pont az érdekes történet végett, amely elmeséli a Fossil karóra történetét, ajánljuk, hogy ismerje meg jobban ezt a márkát.

 

LEGÚJABB CIKKEK