Tissot karóra, amely megérdemli a figyelmét

Az ikonikus svájci Tissot karóra megérdemli a figyelmét

A svájci Tissot karóra az óra szegmens egyik ikonja. 1853-ban alapították, és ezt az évet még ma is megtalálhatja minden egyes Tissot órán. Ha a minőségi órák híve, akkor a Tissot márka határozottan nem hiányozhat gyűjteményéből. Összeválogattuk Önnek e márka 5 ikonikus modelljét, amelyekkel bővítheti órakollekcióját.

A cikk tartalma

A Tissot márka a svájci órák hagyományos gyártója, és számos modellje szó szerint ikonná vált. A márka több mint 150 éves múltra tekint vissza, és erre modell sorozataiban bátran hivatkozik. Azonban a Tissot karóra nem áll távol a sport világától sem,  a hagyományos Tissot logót láthatta a MotoGP időmérőjén, a kerékpáros világbajnokságon, ill. a jégkorong-világbajnokságon.

A Tissot órákat a precizitás, a kiváló minőségű kivitelezés és az elbűvölő részletek jellemzik, amelyek kimagasló hangsúlyt kölcsönöznek nekik.. A Tissot férfi karóra bevált klasszikus mindenki számára, akinek fontos a minőség. A Tissot női karóra tökéletesen kiegészíti minden hölgy megjelenését. Tudja, hogy a Tissot márka mely öt modellje iratkozott be örökre az óragyártás történetébe? Ön is megengedheti őket magának!

Elegáns klasszikus a Tissot PR 100 sorozatból

A Tissot PR 100 karóra egy időtlen klasszikus. Az órának többféle színváltozata van, így pontosan az ízlésének megfelelően választhat. Az óra tokja kiváló minőségű rozsdamentes acélból készül, és bizonyára értékelni fogja a tiszta számlapot, amelyet tartós zafírkristály véd. Fém és bőr szíjak széles választéka közül választhat. A Tissot PR 100 tökéletes óra mindennapi viselethez, de határozottan nem fog elveszni akkor sem, ha elegáns vagy biznisz ruhát ölt. Elegáns svájci Tissot karóra rozsdamentes acélból

Forrás: https://www.flickr.com

A hagyományos Tissot T-Classic karóra

A T-Classic kiadás férfi és női órái tradicionális dizájnnal és precíz kivitelezéssel nyernek meg. A felesleges díszítéstől mentes  számlap mindig információval szolgál az időről és a dátumról. Az órának a szíve egy automatikus szerkezet, kinetikus töltéssel, amelyet acél tok véd.  A tok alsó üveg részének köszönhetően élvezheti a T-Classic szerkezete látványát. A Tissot T-Classic karóra nemcsak urak, de hölgyek számára is elérhető, akik különösen értékelik az eleganciát. Ha egy időtlen klasszikusra vágyik, mindenképpen nyúljon a kiadás egyik modellje után.

Hagyományos karóra urak és hölgyek számára a Tissot T-Classic sorozatból

Sportos Tissot PRS karóra

A Tissot PRS férfi karórát a motorsport ihlette. Lenyűgözi modern dizájnjával és fényűző kivitelezésével. A jellegzetes óratok, a kronográf és a zafírkristály teszi a Tissot PRS órát tökéletes darabbá azon urak részére, akiknek fontos az óra kifinomult kivitelezése. A kiadásnak az órái azonban egyéb paraméterek esetében sem lesznek elveszve. Kinetikus töltéssel ellátott automatikus szerkezetell vannak felszerelve, és kétségtelenül szilárd helyet foglalnak el a luxusórák kategóriájában.

Tissot Carson luxus karóra

A Tissot Carson órák modell vonala az egyik legrégebbi, amelly a márka talonjában van. A Carson kollekcióból származó női és férfi órák bevált fogadás az funkcionalitással kombinált eleganciára. Meghajtásukat egy kvarc szerkezet biztosítja, és legnagyobb doménjuk kétségtelenül az elegáns megjelenés, amelynek köszönhetően ez az óra kiváló kiegészítője lesz minden különleges alkalomnak. Az ebből a kiadásból származó óra remek ajándék diplomaosztás, ballagás vagy egyéb fontos és jelentős eseményeknél.

Tissot Carson

A sportos szellemmel rendelkező Tissot Quickster karóra

A Tissot Quickster férfi karórák a sport és a luxus legjobb kombinációja, és kétségtelenül a svájci Tissot márka műhelyének egyik legegészségesebb modell sorozatának nevezhetjük. A kiadás órái multifunkcionálisak, nem hiányzik a tachiméter, és kivitelezésnek köszönhetően tökéletesen illeszkednek majd azokhoz az úriemberekhez, akik nem titkolják sportos lelküket. Alapkivitelben a kiadás órái tiszta számlappal készülnek, amelyet kiváló minőségű zafírkristály véd. Az órák bőr, textil, de fém szíjjal is elérhetők. Ha többet szeretne megtudni e kiadás óráiról, ne hagyja ki a sikeres Tissot Quickster T0954171106700 modell külföldi véleményezését.

Tissot Quickster T0954171106700

Leírás: Kvarc meghajtás, rozsdamentes acél tok, zafír kristályüveg, vízállóság 10 ATM, a tok átmérője: 42 mm
TOP

A svájci Tissot karóra mindenképpen minőségi fogadásnak számít. Kétségtelenül ideális választás azok számára, akik értékelik a minőségi órát, és nem elégednek meg egy „egy évados” karórával. Időtlen, ugyanakkor hódolója a márka szellemének, amelynek modelljei már több mint 150 éve díszítik a férfi és női csuklókat.

LEGÚJABB CIKKEK