Miért annyira közkedvelt az ezüst és a rózsaszín női karóra?

Az ezüst és a rózsaszín karóra közkedvelt színváltozat a hölgyek körében

Általában az a szabály, hogy a hölgyek inkább az olyan órákat részesítik előnyben, amelyekre kisebb számlapok, vékonyabb szíjak, ill. karkötők és minimalista kialakítás jellemző. Azt kérdezi miért? A gyengédebb nemnek nincs szüksége túlzottan extravagáns modellekre, masszív számlapokkal Az érdekes színű, visszafogott darabok is tökéletesen feltűnhetnek finom csuklójukon. Kiváló példa az ezüst és rózsaszín Michael Kors. női karóra.

Tartalom

De hogy a kérdést valamivel tágabb szemszögből tekintsük meg, nem csak a Michael Kors órák kiáltanak a nők figyelméért. Érdemes megemlíteni a Rosefield és a Cluse márkákat is, amelyek fesztelen dizájnjuk pont a célcsoportot képesek megszólítani. A népszerű női karóra kapcsán nem lehet figyelmen kívül hagyni a „svájci-spanyol” Festina márkát sem, amely sikeres útját sajátos módján teszi meg a globális piacon. De összpontosítsunk arra, amit a bevezetőben vázoltunk, tehát a női karórák népszerű színváltozataira.

Ezüst, kövecskékkel díszített Michael Kors karóra

Forrás: tutora.hu

Miért éppen ezüst és rózsaszín női karóra?

O populárních barevných škálách dámských hodinek by se dalo polemizovat mnohem déle, než jsme si to naplánovali pro následující řádky. Při hledání hodinek totiž bez problémů narazíme na nejrůznější barevné variace. Klasické barvy, za které lze označit stříbrnou, zlatou či černou, střídají obvykle trendová růžová a modrá nebo extravagantnější červená, žlutá či zelená. Dvě z nich však o malý kousek převyšují nad ostatními. Stříbrné a růžové hodinky lze bez ostychu označit za vůbec nejpopulárnější ve spojitosti s něžnějším pohlavím. Proč ale právě tyto barvy? 

Rózsaszín trendekkel teli női karóra

A rózsaszín női karóra más szögből is megtekinthető. Mivel általában alkalmasabb a fiatalabb korosztály számára, nem annyira sokoldalú. Ennek ellenére a közelmúltban  tarolt a piacon. Két változó, egy női karóra és a rose gold egyesülése nemcsak a hölgyeket, de az olyan urakat is elvarázsolta, akik rózsaszín órát szeretnének látni a párjuk csuklóján. A rózsaszín árnyalatai tökéletesen összeillenek a díszkövekkel, és elegáns és fényűző benyomást keltenek. Érdekes tény, hogy a rózsaszín 2019-ben élte meg egyik divatboomját, amikor a korall színt választották az év legbefolyásosabb színének. Ez a trend, amint valószínűleg tudja, nem hagyta ki a karórákat sem.

Stílusos női karóra minden hölgy számára - egy rózsaszínű karóra

Forrás: https://shop.r10s.jp

Ezüst és rózsaszín Michael Kors karóra

Az tény, hogy az óraipar gyorsabban növekszik, mint valaha. A neves gyártók profitálnak abból, hogy mindannyian vonzónak szeretnénk kinézni és hatni, amihez a jól megválasztott óra is hozzájárulhat. Például a Michael Kors márka egy gondosan kiválasztott csoport célzott sújtásával büszkélkedhet. A minőségi stratégiának köszönhetően sikert képes aratni az óraipart jellemző heves versenyben. Michael Kors ezüst és rózsaszín óráinak nem kis érdeme van ezen.

Az ezüst és rózsaszín női Michael Kors órát főként a minimalista stílus, a díszkövek gyakori használata és nem utolsó sorban a megfizethető árcímke jellemzi. Több figyelemfelkeltő darabot találhatunk a cég portfóliójában.

Ajánlott ezüst Michael Kors női karórák

Ha egy nem feltűnő, egyszerű kivitelű ezüst órát keres, akkor a tiszta és kompakt benyomást keltő, tökéletesen minimalista MK3178 modell érdekelheti. Az MK3190 kövekkel ellátott ezüst karóra kissé szélsőségesebb. A számlap kerülete körül kövek láthatók az MK5353 karórán is, amelynek azonban sokkal hangsúlyosabb és kifinomultabb számlapja van. Az MK6286 modell esetében az ezüst, az arany és a kék árnyalatok kombinációja érdekes. Érdemes megemlíteni az extravagánsabb római számokkal ellátott számlapját is.

Michael Kors Madelyn MK6286

Méretek: 70 x 9 mm, Meghajtás: Quartz (elem), Vízállóság: 50m (zuhanyozás), Nem: női
TOP

Ajánlott rózsaszín Michael Kors karórák

A Michael Kors női karóra rózsaszínű klasszikusának úgy az MK3192 minimalista modellt nevezhetjük, amely érzékenyen elhelyezett díszkövekkel van ellátva a jól sikerült számlap kerületén. Bonyolultabb változata az MK5491-es karóra, egyedi számlappal. De az MK3640 is figyelemre vágyik. Fő mottója az ízlésesen beültetett díszkövek az ásványi üveg alatt és egy érdekes acél karkötő PVD bevonattal.

Michael Kors Portia MK3640

Méretek: 36,5 mm, Meghajtás: Quartz (elem), Vízállóság: 50m (zuhanyozás), Nem: női
TOP

 

Egy bónusz befejezésül

Az előző sorokban a főszerepet az ezüst és rózsaszín női karórák játszották. A cikk elolvasása során azonban elgondolkodott a két említett szín, azaz az ezüst és a rózsaszín egy modellen való lehetséges alkalmazhatóságán? Hogy nézne ki egy ilyen óra? Erre a kérdésre a rendkívül jól sikerült MK3352 modell kínál választ. A Darci kollekcióból származó, ezüst kövekkel ellátott óra karóra érzékenyen és ízlésesen kiegészül egy minimalista rózsaszín számlappal. Mit gondol erről a kombinációról?

LEGÚJABB CIKKEK