Figyelemre méltó német karórák

A Zeppelin és a Junkers híres német órák
Facebook
LinkedIn

A német cégek óráit nagy pontosság, megbízhatóság és modern dizájn jellemzi. Gyártásuk már a kezdetekben nagyon fejlett volt. És ez az oka annak, hogy a német karórák még mindig sok ember csuklóját díszítik.

A cikk tartalma

Milyen tulajdonságok jellemzőek a német karórákra?

Régóta ismert, hogy a német karórák elegáns és egyben minimalista dizájnjukkal tűnnek ki. Ezek az egyedi kiegészítők így megjelenésük miatt is nagy népszerűségre tettek szert. Egy másik pozitív tulajdonság a minőségük. Ebből a szempontból hasonlítanak a svájci órákhoz, amelyeket a precizitás jellemez.

A gyártók elsősorban a praktikumra és az ergonómiára helyezik a hangsúlyt. Az eredmény egy megbízható és pontos óra. Nem viszik túlzásba a számlapház feliratait, mert az ronthatja az összbenyomást.

Érdekesség:  Azt mondják, hogy „a  szépség az egyszerűségben rejlik”. Ezt a szabályt pedig a német gyártók is betartják az órák fejlesztésekor. A német karórákat szigorú jellemzők és formák, valamint könnyen olvasható számok, betűk és szimbólumok jellemzik.

A legismertebb német óramárkák

A német óramárkák büszkék a nagy mechanikai ellenállással és elegáns dizájnnal rendelkező divatos kiegészítőikre. Funkcióik hasonlóak az amerikai órákhoz, amelyek ugyanúgy a praktikumban jeleskednek. A következő sorokban a leghíresebb német óramárkákat ismertetjük önökkel, amelyekről már valószínűleg hallottak is.

Junkers

A Junkers márka kétségtelenül a legendás német órák közé tartozik. Története már meghaladta a több mint 2 évszázadot. A lakonikus dizájn, a modern funkciók spektruma és a pontos szerkezetek jellemzőek erre az órára. Pontosságukat tekintve a japán órákhoz hasonlítanak, amelyeknél mindig ez a funkció áll az első helyen.

Minőségi német Zeppelin karórák, amelyek nem rejtik a repülésből nyert ihletüket

Zeppelin

Ha megbízható órát keres kedvező áron, a Zeppelin óra a megfelelő választás! Ez az óra ötvözi az elegáns dizájnt, a technológiai lelkesedést és egy nagy adag nosztalgiát. A Zeppelin órákat a fiatalabb és az idősebb generáció egyaránt értékelni fogja.

Ezek a kiegészítők a múlt századból köszönnek vissza. A mutatók, számlapok és számok vizuálja is a múlthoz kapcsolódnak. Egyszerűen imádni fogja a Zeppelin órát.

Tippünk: Ha eleganciát és kényelmet vár el egy órától, a Zeppelin márka kiegészítői a megfelelő megoldást jelentenek az Ön számára. A gyártók csak a legjobb minőségű bőrszíjakat használják.

Bruno Söhnle

A német óramárkákat a részletgazdagság és a precizitás jellemzi. Ez alól a Bruno Söhnle márka sem kivétel. Ez a cég nem csak pontos karórákat, de ugyanolyan megbízható zseb modelleket is gyárt.

Mechanizmusukkal, strapabíró alkatrészekkel és tetszetős felületkezelésükkel tűnnek ki fehér, rózsa vagy sárga arany árnyalataiban. A Brunello I és Brunello II sorozatok nagyon kedveltek. Ezek a modellek tartós rozsdamentes acél tokot tartalmaznak.

nemecke-hodinky-elysee

Elysee

Az Elysee egy jól ismert német óragyártó cég. Története 1920-ig nyúlik vissza. Jelenleg az Elysee cég különféle elegáns órákat gyárt. Nemcsak a férfiak, de a hölgyek is, akik elsősorban a divatra és a stílusra orientált fashion darabokra fókuszálnak is találnak ízlésre valót.

Érdekesség: A német Elysee órákra jellemző a precíz feldolgozás. Az azonos nevű cég saját műhelyeiben valósítja meg a gyártási módszereket, gondosan figyelemmel kísérve a legapróbb részleteket is. Ugyanakkor mindig nagy hangsúlyt fektet a minőségellenőrzésre.

LEGÚJABB CIKKEK