A legmegfizethetőbb óramárkák: minőségi órák, amelyeket megengedhet magának

Ezek a márkák a legmegfizethetőbb óragyártók közé tartoznak
Facebook
LinkedIn

Nem kell Porschét vezetnie ahhoz, hogy biztonságban érezze magát az úton. Hasonlóképpen, nem kell „Rolex-be” beruháznia ahhoz, hogy minőségi órát tudjon a csuklójára tenni. Csak a lakosság töredéke engedheti meg magának, hogy több millió forintot fektessen egy órába. Az átlagos felhasználó manapság megfizethető karórát keres, jó megtérüléssel. A legfontosabb tulajdonságok közé tartozik a jó funkcionalitás, a nagy tartósság, amely együtt jár a hosszú élettartammal és természetesen az ízléses kialakítás. Melyek a legjobb óramárkák a hatékonyság szempontjából az átlag felhasználók számára? Egy rövid áttekintést nyújtunk.

A cikk tartalma

Megfizethető svájci gyártású órák

A svájci óragyártás hagyományokra épülő művészetként is leírható. Az olyan luxusmárkák mellett, mint a Rolex, a Patek Philippe és a TAG Heuer, a svájci óragyártók megfizethető, kiváló minőségű órákat is kínálnak.

Alpina

A svájci Alpina cég 1883 óta gyárt órákat. A jelenlegi piacon a modern sportórák úttörőjeként ismert, és antimágneses, ütésálló és vízálló kronométerek széles választékát kínálja. Az Alpina jó hírnevet épített innovációira és a minőséget tiszteletben tartó megközelítésére. Minden tervet a gyártó belsőleg produkál. Órái kitűnnek jó konstrukciós minőségükkel és kiváló kidolgozottságukkal és pontosságukkal.

Ha már megfizethető órákról beszélünk, az Alpina modellek a magasabb besorolásúak közé tartoznak ebben a kategóriában. A márka katalógusában szereplő árak körülbelül 1000 eurótól, azaz kb. 400 ezer forinttól kezdődnek.

A Tissot márka az egyik legjobb, amit a megfizethető órapiac kínál

Tissot

Svájci minőség, nagy múlt és jó megfizethetőség. A Tissot márka 1853 óta van a piacon. A Tissot órák a megfizethető luxusórák közé tartoznak. Határozottan nem kell kételkednie a kivitelezésük minőségét illetően. A márka a Swatch csoporthoz tartozik, más cégekkel együtt, mint például az Omega, a Hamilton és a Mido. A Tissot több újítást is számlájára írt az óragyártás világában. Említsük meg legalább például az első antimágneses, kő vagy fa órákat.

Kedvező árú Tissot órákat 100 – 150 ezer forinttól vásárolhat. A katalógusokban szereplő árak legtöbbször 200 – 250 ezres szinten mozognak, de vannak olyan modellek is, amelyek ára eléri a hat számjegyű összeget.

Megfizethető japán gyártású órák

A japánok a minőségről, műszaki kifinomultságról, innovációkról és nagy hatékonyságról ismertek. Ilyenek az óráik is. Bemutatjuk Önnek a legjobb japán eredetű óramárkákat.

Seiko

Azt mondják, a Seiko az ár töredékéért kínálja a Rolex hangulatot. A világ egyik legkelendőbb óra márkájának gyökerei Japánban nyúlnak vissza 1881-ig. A Seiko portfóliója számos stílust és modellt tartalmaz, amelyek a svájci óriás óráihoz hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek, de kevésbé formális megjelenésűek. A gyártó saját kvarcszerkezeteket is összeszerel, amivel egyébként ő érkezett elsőként a piacra.

Bár a Seiko cég elsősorban megfizethető órákat gyártott, ma már egyre szélesebb árkategóriájú modelleket is kínál. Akár 40 ezret, akár 200 ezret fizet egy Seiko óráért, biztos lehet benne, hogy az egyik legjobb befektetést hajtja végre a mai órapiacon.

A Casio egy állócsillag a kiváló minőségű és megfizethető órák területén

Casio

A japán Casio cég hasonló helyzetben van az órák világában, mint a Suzuki a magyar autópiacon. Nem kell különösebben bemutatni és nagyon kedvező minőséget kínál kedvező áron. A kínálat elsősorban digitális és kvarcórákat tartalmaz. A Casio katalógusa mindent tartalmaz a kültéri modellektől a társasági vagy retro órákig.

Ha igazán barátságos árakat keres, a Casio az egyik legjobb márka a piacon. Már 40 ezer forint alatt lehet megvásárolni. Ugyanakkor számíthat arra, hogy a gyártó az árakat a minőség feláldozása nélkül tartja alacsonyan.

Citizen

A Citizen órák a legpontosabb órák a piacon hírnévnek örvendenek. A japán márkát 1930-ban alapították japán és svájci befektetők. Jelenleg számos innovációról ismert. Magának tulajdoníthatja az első többsávos atomórát és a napelemes meghajtó mechanizmus feltalálását. A Citizen órák az elfogadható ár, a nagy tartósság és a jó teljesítmény kombinációját képviselik.

Bár a Citizen a legjobb márkák közé tartozik a piacon, továbbra is kiváló megfizethetőséget biztosít. Katalógusaiban minőségi karórákat találhat már 80 ezer forinttól.

G-Shock

Bár a G-Shock órák a Casio műhelyéből származnak, népszerűségük miatt kiemelt figyelmet érdemelnek értékelésünkben. Ha Ön az outdoor kedvelője, valószínűleg már halott erről a márkáról. A tartósság a G-Shok órák szinonimája. Az egyes modellek megbízhatóan ellenállnak az ütéseknek, a víznek, a szélsőséges időjárási viszonyoknak. Robusztus szerkezetüknek köszönhetően még a „törhetetlen óra” attribútumot is kiérdemelték.

A G-Shock választékban digitális és analóg modelleket egyaránt talál, melyeket sajátos kialakításuknak köszönhetően megbízhatóan felismerhet. A katalógusokban szereplő árak 40 ezer forinttól kezdődnek. Már az alapfelszereltségben is csúcstartósságra lehet számítani, ami a márka filozófiája.

Megfizethető amerikai gyártású órák

Amerika az maga a sokszínűség, a kreativitás és a divatérzék. Az amerikai órák egyedisége a dizájn kifinomultságában rejlik. Az általunk bemutatott óramárkák az ízlésen kívül az óra minőség elfogadható szintjét is fenntartják.

Timex

Mi a közös Mickey egérben, Snoopyban és Bill Clintonban? Helyes! A Timex óra. Ennek az 1854-ig nyúló amerikai márkának a sokszínűség az egyik fő jellemzője. Jelenleg a Timex a világ egyik legnagyobb óragyártó cége, portfóliójából mindenki választani tud. Digitális, kvarc és automata kronométerek különféle kivitelben kaphatók.

Ha a funkcionalitás, az esztétika és a jó ár kombinációját keresi, válasszon egy megfizethető Timex órát. A katalógusokban szereplő árcédulák pár ezres összegtől kezdődnek.

A Fossil divatmárka megfizethető fashion órákat gyárt

Fossil

Az amerikai Fossil márka 1984-ben látta meg a napvilágot. Órái a klasszikus és a retro divatot ötvözik egy nagy adag innovációval. Az egyes modellek jellegzetesek, stílusosak és megfizethetőek. A márka a fenntarthatóságra épül, és igyekszik kiküszöbölni a környezetre gyakorolt ​​hatását. Azok a viselők, akik törődnek a bolygóval, és szeretnének jól kinézni és jól érezni magukat, megfizethető Fossil órákat keresnek.

Az inspiráló amerikai márka katalógusaiban szereplő árak 50 -60 ezer forinttól kezdődnek. Összességében a Fossil órák ritkán haladják meg a 80 ezer forintot.

Calvin Klein

Bár egy amerikai divatmárka órájáról van szó, büszkén viseli a swiss made jelvényt. A Calvin Klein a Swatch Group része, és óráit kiváló minőségű svájci szerkezetekkel szereli fel. Az egyedi modellek kitűnnek elegáns stílusukkal és kiváló minőségű dizájnjukkal. Ha egy csipetnyi luxust kínáló óra nagyon kedvező áron érdekli, nyúljon a Calvin Klein márka után.

A katalógusokban szereplő árak általában meghaladják a 80 ezer forintot, de a legtöbb modell ezen a szinten marad. A gyártó elsősorban a kvarcórákra koncentrál, amelyek dizájnja igazi ünnep a szemnek.

Tommy Hilfiger

A divatszakmában évek óta elismert név az órák világában is megtalálta a helyét. Az amerikai Tommy Hilfiger márka csúcs órákkal büszkélkedhet, amelyek kiváló minőségűek és hihetetlenül ízlésesek. Portfóliójában sportos, klasszikus és nagy számlappal rendelekező kronográfos órákat is talál. Ha egy menő órát keres, amely jól passzol az outfitjeihez, és nem érdekli túlságosan a szerkezet, válassza a Tommy Hilfigert.

A megfizethető Tommy Hilfiger órákat általában öt számjegyű árcédulával jelölik, de többségük a 80 ezres szint alatt marad.

LEGÚJABB CIKKEK