Hivatalos oldal: https://www.fossil.com/

A női Fossil karóra a divatos, megfizethető órák kategóriájába tartozik, és egyben méltán az egyik legnépszerűbb óramárkához ebben a kategóriában is. A női Fossil karóra jellegzetes minimalista dizájnjáról ismert, amely összetéveszthetetlen vintage elemekkel párosul. Letisztult számlapok jellemzik, amelyek gyakran díszkövekkel vannak kirakva. A kövek gyakran a szíjakon is visszaköszönnek, de előfordulhat, hogy tiszta bőr szíjjal is találkozhatunk. A márka repertoárjában sok érdekes darabot találhatunk, amely enyhén extravagáns kidolgozásával, érdekes színvilágával vagy összetéveszthetetlen formájával tűnik ki.

A női Fossil karóra egy biztos fogadás. Ha egy női karóra szürke átlagjába nem illő, érdekes darabot szeretne viselni, mindenképpen válasszon a Fossil márka modelljei közül.

A női Fossil karóra kiadásai

Sok más divatóramárkához hasonlóan a Fossil márka is női neveket ad a hölgyeknek szánt kiadásainak. Az egyik legnépszerűbb a Fossil Jacqueline női karóra kiadás. A kiadás karórái megőrzik a márkára jellemző hagyományos minimalista megjelenést, egyszerű számlapot és a szép színkombinációkat. Nem hagyhatjuk azonban figyelmen kívül a más ismert kiadásokat sem, mint például a Fossil Georgia, Scarlett, Riley és Carlie karórákat.

A női Fossil karóra ára

Ahogy a bevezetőben is említettük, a Fossil női karóra a divatos órák kategóriájába tartozik. Az ebbe a kategóriába tartozó órákra a stílusos megjelenésen kívül általában a kedvező ár is jellemző, és ez a Fossil márkánál sincs máshogy. Az ára az adott kiadástól függően 18 ezer forinttól kb. 36 ezerig mozog.

A Fossil márkáról

A márka viszonylag fiatal, 1984-ben alapították Amerikában. Alapítója, Tom Kartsotis az internetes értékesítés úttörőjeként ismert, hiszen már 1996-ban indította el termékeinek online értékesítését. Gyártási portfóliója más divatos kiegészítőket is tartalmaz, mint például ékszer, napszemüveg és farmer. A Fossil márka többek között más jól ismert divatmárkák, mint például a Michael Kors, a Diesel, az Emporio Armani és még számos más cég divatkiegészítőinek licencelt gyártója.

Fossil Jacqueline és Fossil Riley női karóra

További női karóra márkák: