A Festina karórák top kiadásai, amelyek elnyerték a vásárlók szívét

Bemutatjuk a Festina órák legjobb kiadásait
Facebook
LinkedIn

Egy márka, amely túlmutat a divaton, és követendő trendeket állít fel mások számára. A Festina az elegancia, a funkcionalitás, a stílus és a sportszerűség szinonimája az óragyártás világában. Olyan értékeket képvisel, amelyekben mindenki osztozik, nemtől, származástól vagy kultúrától függetlenül. A Festina órák azoknak a felhasználóknak készültek, akik kiváló minőséget keresnek elfogadható áron. Ennek a népszerű gyártónak melyik kollekciója szerezte a legtöbb rajongót? Áttekintést nyújtunk a Festina márka legnépszerűbb kiadásairól.

A cikk tartalma

Röviden a Festina márkáról

A Festina a Festina Group része, amelybe más sikeres márkák is tartoznak, mint például a Lotus, a Calypso és a Jaguar. A cég központja Barcelonában van, de a Festina Svájcban és Ázsiában is rendelkezik gyártóközpontokkal. Több újításért felelős az óragyártás világában. Magának tulajdonítja a króm, a titán népszerűsítését és a holdfázis megjelenítését. Nevéhez fűződik a kerékpározás világa és a híres Gerard Butler arca, aki jelenleg a fő nagykövete.

A Festina az egyik leggyorsabban növekvő márka a kortárs óraiparban. A világ 90 országában van képviselete. Jelenlegi statisztikája évi 5 millió eladott óra szinten van. Naponta több mint 13 000 vásárló vásárol  férfi és női Festina karórákat. Melyik kiadást választják leggyakrabban?

A Festina márka top kiadásai

A Festina célja, hogy óráival a vásárlók teljes spektrumát megszólítsa, a sportrajongóktól a modern városi embereken át a divatot és az aktuális trendeket kedvelő férfiakig és nőkig. Jelenleg 14 kiadásban teszi ezt. Áttekintést adunk a legnépszerűbbekről.

Festina Chrono Bike 

A Festina márka 1992-ben fűzte nevét a kerékpározás világához, amikor a Tour de France hivatalos időmérőjévé vált. Az ikonikus Festina Chrono Bike kiadás első modelljei 2003-ban láttak napvilágot a piacon. Azóta a Festina minden évben új kerékpáros óra családokat ad ki vastörvényességgel. A kronográf kollekció egyben a márka legkelendőbb kiadása is. Kiváló minőség és jellegzetes sportos dizájn jellemzi. A Festina a kerékpáros elemek ihlette érdekes részleteket próbálja bevinni az egyes órákba.

A Festina órák egyik leghíresebb kiadása - Chrono Bike

Festina The Originals 

A The Originals kiadásával a Festina bejelenti, hogy visszatér gyökereihez, amelyek az erős sportszellem. Ennek a kollekciónak az első modelljeit csak 2017-ben hozta piacra a gyártó. Jellegzetes, élénk színű bőr vagy gumi szíjakkal tűnnek ki, amelyek tökéletesen illeszkednek a számlap részleteihez. A kronográf, több segéd számlap vagy fordulatszámmérőként szolgáló előlap magától értetődő a sportos modelleknél. Érdekesség, hogy a gyártó számos kiváló minőségű búvárórát is hozott ebben a kollekcióban. Festina The Originals Diver néven mutatta be őket, és 20 m-re növelte vízállóságukat.

Elegáns karóra a Festina Titanium kiadásból

Festina Titanium 

A Festina egy klasszikus, elegáns dizájnnal és rendkívül tartós kivitelezéssel rendelkező órát mutatott be a Titanium kollekciójában. Ha olyan darabot keres, ami a divatirányzatok és a mindennapi használat ellenére is tartós, akkor tekintse meg ezt a rendkívül sikeres kiadást. Ennek az órának a jellegzetessége éppen a titán, egy rendkívül tartós, kis súlyú fém. A titán népszerűsége hipoallergén tulajdonságain és alacsony hővezető képességén is alapul, ami kiemeli a viselési kényelmet. A jelen kiadású modellek titán tokját bőrszíjak vagy titán karkötők egészítik ki.

Festina Classic 

A Festina márka további rendkívül népszerű kiadása klasszikus, olykor retro vagy vintage dizájnjával tűnik ki. A Festina felfogása szerint a klasszikus az eleganciából, az egyszerű praktikumból, az alapszínekből, a fém részletekből és a kiváló minőségű bőrből áll. A Festina Classic kiadású órán nem talál funkcionális szerkentyűt vagy dizájn sallangot. A számlapok nincsenek teletömve, ahogy az a kortárs óráknál megszokott. Ennek köszönhetően nagyon jó áttekinthetőséget és egyszerű időolvasást biztosítanak. Az ebből a kiadásból származó modellek nagy előnye a nagyon kedvező ár.

Ha még nem azonosította magát a fent leírt Festina top kiadások egyikében sem, javasoljuk, hogy tekintsen meg más népszerű kollekciókat is ennek a népszerű márkának a műhelyéből. A sportos kronográfok kedvelői is találnak kedvükre valót a Festina Chrono Sport kiadásában. A luxus szerelmeseit lenyűgözi a Festina Prestige kiadásának kiváló dizájnja. És végül itt van a sokszínű Festina Multifunction kiadás, amely a különböző felhasználók igényeinek kielégítésére törekszik.

LEGÚJABB CIKKEK