A Festina női karóra ezzel a 3 sorozattal hívja fel magára a figyelmet

Megtekintettük a Festina női karóra ismert kollekcióit
Facebook
LinkedIn

Annak ellenére, hogy a Festinát a közvélemény szemében globálisan főleg férfiaknak szánt sportosan-elegáns órákat gyártó márkanévnek tekintik, portfóliójában számos érdekes női órát is találhatunk. A mi szempontunkból a következő Festina női karóra érdemel különös figyelmet:

  • Mademoiselle Festina női karóra
  • Ceramic Festina női karóra
  • Boyfriend Festina női karóra

A következő sorokban közelebbről megvizsgáljuk őket, nem feledkezve meg az adott sorozatok legszembetűnőbb modelljeiről sem.

A cikk tartalma

Legkedveltebb Festina női karóra

Igen, annak a ténynek köszönhetően, hogy a Festina női karóra mindhárom fent említett kollekciója rendkívül jól fogy, bátran jelölhetjük őket a legnépszerűbbeknek a svájci-spanyol történelemmel rendelkező népszerű márka portfóliójából. Számos elégedett tulajdonos ezt bizonyosan megerősítené.

Még mielőtt rátérnénk az egyes modell vonalakra, nem hagyhatjuk figyelmen kívül, hogy mindegyiket egy közös nevező – a sokféleség – egyesíti. A Festina Mademoiselle, a Ceramic és a Boyfriend női karórát semmilyen sablont nem követnek. Éppen ellenkezőleg, az egyes modelljeik annyira változatosak, hogy előfordulhat, hogy több kiadásban is sejtetik eredetüket.

Mademoiselle Festina női karóra

A Festina legnépszerűbb női karóráinak keresztmetszete, amely fáradhatatlanul felhívja a vásárlók figyelmét, nem kezdődhet mással, csak a Mademoiselle kollekcióval. Tele van vonzó darabokkal, amelyek közül minden hölgy választani tud.

A Mademoiselle kiadás számos modelljét vékony szíjak, ill. karkötők és kisebb csillogó számlapok jellemzik. Ez azonban nem szabály. Kivétel, amely megerősíti a szabályt az ehhez a gyűjteményhez kapcsolódó tippünk is.

Tippünk: Az egyszerű Festina Mademoiselle 16716/1 női karóra kiemelkedik a mindennapi megjelenésből, de az elegánsabb outfitet sem sérti. Ennek oka elsősorban a semleges ezüst szín és a három domináns kronográfos ébresztőórával ellátott számlap, amelyeknek nem kevésbé feltűnő római számok szekundálnak.
Festina Mademoiselle 16716/1 női karóra

Ceramic Festina női karóra

A Ceramic modellcsalád képviselői is érvényes helyet foglalnak el a legnépszerűbb Festina női karórák listáján. A kollekció óráit a különböző anyagokat ötvöző többszínű formaterv jellemzi. Mint a nevéből is kitűnik, anyagi példa a kerámia.

Tippünk: Egyértelmű választásunk ebből a kiadásból a fehér 16530/1 Festina női karóra. Három kronográfos kis fehér számlapja ízlésesen van kombinálva az ezüst elemekkel. Ennek a modellnek a kerámia-rozsdamentes acél karkötője is a hasonló „fehér-ezüst” kombináció jeleit viseli.

Festina Ceramic 16530/1 női karóra

Boyfriend Festina női karóra

Ha ellátogat a Festina márka hivatalos weboldalára, minden bizonnyal észreveszi, hogy a Boyfriend kiadásnak van a legszámosabb képviselete az ottani női karórák között. Ez a tény is a  népszerűségéről tanúskodik.

Ismét érvényes, amit valamivel fentebb említettünk – a sokféleség. A Boyfriend kollekció esetében ez vonatkozik mind a színváltozatokra, mind a szíjakra, karkötőkre, számlapokra és az általános kialakításra. A Festina Boyfriend női karórával a minimalizmus rajongói és az extravagánsabb stílusok hívei is jól érzik magukat.

Tippünk: A Boyfriend sorozat gazdag képviseletéből egy szimpatikus Festina női karórát választottunk 16719/2 termék megjelöléssel. Ennek oka egyszerű – univerzális kialakítás, amely divatos kiegészítővé teszi a mindennapi viselethez. Különösen nagyra értékeljük a fekete számlap elegáns kombinációját az ezüst maradékkal. Ezenkívül elbűvöltek bennünket a domináns római számok, amelyek még elegánsabb dimenziót adnak az órának, valamint a tokon és a számlapon található díszkövek, amelyek egy csipet noblesszt adnak hozzá.

Festina Boyfriend 16719/2 női karóra

LEGÚJABB CIKKEK