Hiteles, eredeti és lázadó – ilyen a Police férfi karóra

Police férfi karóra - a márka története és modelljei
Facebook
LinkedIn

1983 – éppen ennek az évnek köszönheti a Police férfi karóra a jelenlétét a világpiacon. Bár ekkor még nem büszkélkedett létezésével, de a Police márkanév alatt napszemüveget kezdtek értékesíteni. Később azonban a helyszínen megjelent a hiteles, eredeti és lázadó Police férfi karóra is.

A cikk tartalma

Napszemüveggel kezdődött

1983-at írtunk és Olaszországban napvilágot látott a az uniszex Police napszemüveg. Elmondható, hogy ez a szokatlan márka kezdettől fogva sajátos helyet foglalt el a világpiacon. Bár olasz vállalatról volt szó, a vásárlók szemében az amerikai életmódot kellett volna idéznie – az úgynevezett „on the road“-ot, és ugyanakkor szimbolizálni New York városi szellemiségét.

A Police márka napszemüveg értékesítésével kezdte

Az életmód meghatározásának útja

Az évek során a Police cég egyre növekvő identitására és pozíciójára épített. Ha azt mondjuk, hogy „újra felfedezte önmagát”, akkor nem túlzunk. Egy egyszerű napszemüveg márka átalakításával az életmódot jelenleg meghatározó konszerné vált, és számos divat kiegészítővel bővült, mint például a parfüm, ékszer, bőráru és a fent említett Police férfi karóra.
Természetesen ezek a darabok nemcsak a jellegzetes megjelenésre, de  a jövőbeli tulajdonosok egyedi személyiségére is nagy hangsúlyt fektettek, akik trendkövető fiatal és hiteles lázadók kellett, hogy legyenek. A Police kiegészítők segítették őket, hogy kitűnjenek utánozhatatlan eredetiségükkel és egyedi ízlésükkel.

A szabadság és a lázadás nyelve

Úgy mint a múltban, a Police márka ma is a szabadság és a lázadás nyelvén beszél. A Police divat kiegészítők, beleértve a férfi karórákat is, merész stílusúak, innovatívak és úttörők. A Police logóval ellátott darabok viselésével mindenki hangsúlyozza saját személyiségét, bátorságát és elszántságát. Ezért nem meglepő, hogy a Police portfólió termékeit ma már több mint 80 országban forgalmazzák a világ legnagyobb városaiban.
Kék Police férfi karóra
Tudta, hogy olyan ismert nevek, mint Bruce Willis, George Clooney, David Beckham, Antonio Banderas, Neymar vagy Lewis Hamilton is aláírták magukat a „nagykövetként” a Police márka virágzása alá?

A Police férfi karóra között válogattunk

Végezetül, a történelem és az általános tényektől közvetlenül a Police férfi karórára térünk rá. Sok érdekes darab rejlik itt, amely figyelmet érdemel. A következő három modellt választottuk ki önöknek:

Belmont PL15970JSUR/02 Police férfi karóra

Előnyei:
  • rose gold-dal aranyozott rozsdamentes acél tok

  • 24 órás al-számlap 

  • kettős idő 

  • a hét napjainak mutatója

PL15530JS/57AM Police férfi karóra

Előnyei:
  • rozsdamentes acél kivitel

  • extravagáns, kifejező és szokatlan dizájn

Vigor PL15381JSBZ/03 Police férfi karóra

Előnyei:
  • rozsdamentes acél tok PVD felülettel

  • tipikus nagy Police számlap

  • 24 órás al-számlap

  • a hét napjainak mutatója

Ugyanakkor számos más Police férfi karórát is talál a piacon, amelyek eredeti kivitelezésükkel mindenképpen lenyűgözik. Végül melyiket választja ?

Police férfi karóra - modellek

LEGÚJABB CIKKEK