Kiderítettük melyik gyerek karóra szerez a legnagyobb örömet

Megfelelő karórát keres gyermekének? Segítünk a választással.
Facebook
LinkedIn

A karóra nem csak praktikus társ vagy divatos kiegészítő a felnőttek számára. Fontos szerepet játszik a gyerekek életében is. Az órának köszönhetően megtanulnak gyorsabban tájékozódni az idő adatokban. Ezen túlmenően, mivel maga az óra maga egy nagyra értékelt ajándék, a legfiatalabbakat még a helyes értékek beállítására is megtanít. Ezekkel a tényekkel kapcsolatban kiderítettük, melyik gyerek karóra szerzi a legnagyobb örömet.

A cikk tartalma

Gyerek karóra mint ajándék

Sok szülő minden bizonnyal egyetért velünk abban, hogy egy olyan ajándék, amely nemcsak örömet szerez, de praktikus is, megfizethetetlen. A karóra  pedig éppen egy ilyen ajándék lehet. A gyerekeknek örömet szerez születésnapokon, Karácsonykor, a Gyereknapon vagy bármilyen más alkalomkor.

De hogyan válasszuk ki a gyerek karóra széles piaci kínálatából azt, amelyik a leginkább tetszeni fog? Van néhány nagyszerű tippünk az Ön számára:

Casio Collection gyerek karóra

A mi szempontunkból a Casio gyerek karóra  tökéletes és főleg megfizethető ajándék a gyerekek számára. Igen, még a neves japán óriás Casio is gondol a legkisebbekre. Két Collection modellre hívjuk fel a figyelmet – fiúknak és lányoknak egyaránt:

  • Casio Collection LW-203-2AVEF fiú karóra kék kivitelben
  • Casio Collection LW-203-8AVEF lány karóra szürke-rózsaszín kivitelben

Jellemzőiket és funkcióikat tekintve külön kiemeljük a könnyen olvasható digitális idő adatokat, a praktikus világítást és a hasznos riasztást. Az említett riasztásnak köszönhetően a gyerekek megszokhatják, hogy önállóan keljenek fel iskolába, és már kicsi kortól megtanulják az önállóságot.

Gyerek karóra a Casio Collection sorozatból

Lacoste gyerek karóra

A gyerek karóra kapcsán nem hagyhattuk ki a Lacoste színes darabjait sem. Fő devizájuk az analóg számlap, ami megfelelő ajándékká teszi az idősebb gyerekek számára. Mivel az ikonikus divatcég, a Lacoste valóban sokféle színben kínálja, fiúk és lányok egyaránt választhatnak közülük.

Tippünk: Univerzális tippünk, amely fiúknak és lányoknak egyaránt tetszeni fog, a 2030027 többszínű modell.

Színes Lacoste gyerek karóra

Festina Junior gyerek karóra

A harmadik világhírű márka, amely nagyon ért a gyerek karórához, a Festina cég. Ennek a brandnek a tallonjában, amelyet sokan elsősorban az elegáns és sportos férfi karórák gyártójaként érzékelnek, a fiatalabbak számára is van valami – a Junior kollekció. Azonban nem kifejezetten a legkisebbek számára szént órákról van szó. A Festina Junior órák felnőtt órákra emlékeztetnek – akár a rozsdamentes acél karkötőkkel, bőr szíjakkal, analóg számlapokkal vagy az alkalmanként használt kronográfokkal.

Bár a Junior kollekcióban lényegesen több fiú óra található, nem hagyhatjuk figyelmen kívül a rendkívül szimpatikus lilás kivitelű lány modelljét az 16924/1 termék jelzéssel.

Elegáns Festina Junior lány karóra

Gyerek okosóra

Az előző sorok kontextusára való tekintettel a gyerek okosóra úgyszólván külön kategóriának minősíthető.  Ezért végezetül azt szerettük volna megtudni, hogy melyik gyerek okosóra a legnépszerűbb a szülők körében.

Gyerek okosóra

E kategória abszolút győztesének tekintjük a GPS – LAMAX WatchY2 gyerek karórát. Ennek számos oka van:

  • GPS, LBS, GSM és Wi-Fi valós idejű helymeghatározás
  • az akkumulátor élettartama akár 100 óra
  • fordított mozgás előzmények akár 30 napig
  • lehetőség akár 20 névjegy hozzáadására
  • SOS gomb a gyors segítség híváshoz
  • hang- és szöveges üzenetek küldésének lehetősége
  • ingyenes SIM-kártya
  • vízállóság

És nem feledkezhetünk meg arról a tényről sem, hogy e gyerek okosóra népszerűségét a felhasználók számos pozitív véleménye is aláhúzza. Ezenkívül, az adott árkategóriában valóban fantasztikus választás.

Lamax WatchY2 gyerek okosóra

Végezetül

Felmérésünket azzal zárnánk, hogy a legnagyobb örömet szerző gyerek karóra az amely szívből van ajándékozva. Legyen szó digitálisról, klasszikusról vagy GPS-el rendelkező okosóráról – teljesen mindegy. A választás során azonban kövesse saját követelményeit, miközben figyelembe veszi gyermekei érdekeit is.

LEGÚJABB CIKKEK