Wenger karóra: Svájci minőség elérhető áron

Wenger férfi karóra
Facebook
LinkedIn

Bár a Wenger márka története már régen meghaladja az egy évszázadot, nem mindig kötődött a kiváló minőségű svájci órák gyártásához. A gyártó portfóliójából Svájc nemzeti emblémájával ellátott kések már évtizedek óta a piacon vannak, és rendkívüli népszerűségnek örvendenek. Annak ellenére, hogy a Wenger karóra viszonylag új terméknek számít, minőségben nem marad el. Hihetetlenül funkcionális, míg néhány úgy van tervezve, hogy elegáns és divatos is. Most részletesebben bemutatjuk.

A cikk tartalma

A Wenger márka történetéből

A Wenger márka története már 1893-ban kezdődött a Delémont-völgyben, a svájci Jura kantonban. Az első svájci kés a gyártó műhelyéből azonban már három évvel korábban került piacra. Nem sokkal a hivatalos bemutatkozása után a Wenger cég szerződést kötött a svájci hadsereggel, amely megkezdte a ma Swiss Army Knife néven ismert kés gyártását.

A következő években a cég tovább virágzott, sikere nagyrészt a minőség, a precizitás és a kiváló kézművesség iránti szenvedélyen alapult. Ezek a tulajdonságok kiváló feltételeket teremtenek a jövőbeni óragyártáshoz is.

A késektől a kiváló minőségű svájci órákig

A Wenger karórák csak 1997-ben jelentek meg a piacon. A késekhez hasonlóan többfunkciósra tervezték őket. Ennek köszönhetően gyorsan elnyerték a kalandorok, sportolók és természetbarátok tetszését. Nem telt bele sok idő, míg a Wenger rájött, hogy sokkal szélesebb vásárlói kört tud megszólítani. Így divatos és elegáns órákkal egészítette ki portfólióját. Annak ellenére, hogy a márka alig több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik az óraiparban, a svájci óragyártás egyik fő játékosát képviseli.

Wenger férfi karóra

Milyen a Wenger karóra

A praktikus funkcionalitás érzése mélyen gyökerezik a Wenger márka történetében. Ezért számíthat arra, hogy a gyártó portfóliójából származó óra robusztus, tartós, praktikus és többfunkciós.

A Wenger órák műszaki adatai

A „Swiss made” jelöléshez az alkatrészek legalább 50%-ának svájci óragyártásból kell származnia, és az órának hazai gyártásúnak kell lennie. A Wenger megfelel ezeknek a követelményeknek. A jó megfizethetőség érdekében azonban egyes alkatrészeket importálja. A női és férfi Wenger órák svájci szerkezetekkel vannak felszerelve, amelyek pontos és megbízható időmérést garantálnak. A gyártó magas karcállóságú anyagokat választ. PVD-bevonatú rozsdamentes acélt és edzett ásványi vagy zafírkristályt használ.

A Wenger órák dizájnja

A gyártó férfi és női Wenger órákat egyaránt kínál. Kollekcióiban dizájn sokszínűséget talál, kezdve a masszívabb sportmodellektől és az aktív életmódhoz készült kronográfokon keresztül az elegáns órákig. Köztük klasszikus modelleket és órákat talál a népszerű vintage stílusban. Mindezt természetesen a svájci kereszt szimbólumával a számlapon.

Népszerű Wenger óra modellek

Ha a Wenger karóra felkeltette érdeklődését, ismerkedjen meg a márka válogatott modelljeivel.

Wenger Avenue

Wenger női karóra szilikon szíjjal, mely az egyszerűség és a praktikum megtestesítője. A kontrasztos számokkal és mutatókkal ellátott sötét számlap kiváló olvashatóságot garantál. Az óra mindennapi viseletre alkalmas.

Wenger Urban Metropolitan

Klasszikus dizájnú óra, melyet két alszámlap, 4 és 5 óra közötti dátumablak és jellegzetes kék részletek jellemeznek. Az óra kronográffal van felszerelve, három kiemelkedő koronával. A minőségi bőrszíj is tetszetős.

Wenger Seaforce kék számlappal

Robusztus Wenger sportóra rozsdamentes acél karkötővel és masszív kék forgó kerettel. A kék számlap dátum ablakkal van felszerelve. Az óra 200 m-ig vízálló és kiváló választás szabadtéri kalandokhoz.

LEGÚJABB CIKKEK