A Victorinox karóra minőséggel, dizájnnal és az árral is meglep

A svájci Victorinox karóra a megfizethető svájci karórák közé tartozik
Facebook
LinkedIn

A svájci Victorinox márka különösen az első világháború idején vált híressé a minőségi kések gyártásával. Idővel azonban a cég képviselői úgy döntöttek, hogy belépnek az óragyártás világába is. A mai Victorinox karóra kiváló minőségű és megbízható, miközben fényűzően elegáns a dizájnja.

A cikk tartalma

A Victorinox karóra története

A Victorinox céget Karl Elsener 1884-ben alapította Svájcban. Egy olyan márkáról volt szó, amely elsősorban minőségi kések gyártásával foglalkozott a svájci hadsereg számára.

Érdekesség: A Victorinox elnevezés két szó, a Victoria és az Inox kombinációjából jött létre. Karl Elsener a céget elhunyt édesanyja, Victoria után nevezte el. Az Inox szó pedig a rozsdamentes acélt jelenti.

A Victorinox karóra története szorosan kapcsolódik a zsebkések gyártásához

A Victorinox karóra jellemzői

A férfi és női Victorinox  karórát minősége és elegáns fényűző dizájnja jellemzi. Az elegáns luxus darabok között azonban ott van a búváróra is, ami rendkívül strapabíró.

Tippünk: Ha rendkívül strapabíró órákról van szó, akkor az INOX Mechanicalra hívjuk fel a figyelmet. 130 tesztet végeztek rajta, ami a minőségét és megbízhatósát tükrözi.

A strapabíró Inox Mechanical karóra

A Victorinox karórán végzett 130 teszt a cég fennállásának 130. évfordulóját jelképezte.

  • A Victorinox órát egy három emeletes épületből ejtették le, és 50 km/h sebességet vett fel. Az óra tokja nem tört el, amikor földet ért.
  • Az órán egy 64 tonnás harckocsi haladt át. A Victorinox karóra ezen a teszten is átment.
  • A Victorinox Inox karóra ellenállnak a nagy hőmérséklet-különbségeknek is. -57 ° C és +71 ° C közötti hőmérsékleten is működik.
  • Az egyik teszt során az óra szíjával egy hegyimentőt erősítettek egy helikopterhez. Így repült át a gleccser felett.
Victorinox 241695 karóra
Forrás: https://www.timestore.hu/

A Victorinox karóra funkciók kontra dizájn

A fent említett tulajdonságok alapján nyugodtan kijelenthetjük, hogy a Victorinox óra valóban minőségi és strapabíró óra.

Az emberek azonban Victorinox órát ennek dizájnja és stílusa miatt is vásárolnak. Fényűző és elegáns megjelenésének köszönhetően nem csak szabadtéri tevékenységekhez, sportoláshoz vagy mindennapi viselethez, de elegáns outfit-hez is alkalmas.

Tippünk: A 241612-es termék jelzésű női Victorinox Maverick karóra érdekes dizájnnal, zafír kristállyal és lumineszcens mutatókkal rendelkezik.

A szilárd tok mellett a Victorinox karóra kompatibilis és cserélhető szíjakkal és karkötőkkel is rendelkezik – például rozsdamentes acélból vagy bőrből, gumiból, nejlonból, szövetből és szilikonból. Ezen kívül vannak fából készült változatok is.

3 Victorinox karóra tipp

Ha Victorinox karórára vágyik, az alábbi 3 modell egyikét ajánljuk:

  • Victorinox Swiss Army Maverick férfi karóra
  • Victorinox Swiss Army Men’s Alliance kronográfos karóra
  • Victorinox Swiss Army INOX Naimakka karóra

Miért válasszunk Victorinox karórát?

Az összes Victorinox karórát úgy tervezték és gyártották, hogy tökéletes egyensúlyt teremtsen a teljesítmény és az időtlen dizájn között. Ha a csuklójára teszi, biztos lehet benne, hogy minden alkalomra készen áll. Végül is a Victorinox a leglenyűgözőbb és legelérhetőbb svájci karórát tervezi és gyártja.

LEGÚJABB CIKKEK