Hogyan válasszuk ki a legjobb kerékpáros karórát?

A kerékpáros órának általában praktikus funkciói vannak.
Facebook
LinkedIn

Kedveli a szabadidős kerékpározást vagy talán profi kerékpározó? Akárhogy is, a legjobb kerékpáros karóra segít a jobb teljesítmény elérésében. De hogyan válasszuk ki? A következő sorokban eláruljuk.

A cikk tartalma

Hogyan válasszuk ki a legjobb kerékpáros karórát?

A kerékpárosok általában kerékpárkomputereket használnak a távolság és az idő mérésére, amelyet a kerékpár kormányához kapcsolnak. Azonban ezek korlátozott funkciókkal rendelkeznek, amelyeket csak kerékpározás közben lehet használni. Azonban a kerékpáros karórát más sportágakban is teljes mértékben kihasználhatja. Ugyanis ez egy összetett sportóra. És ami a legjobb az egészben, a legjobb kerékpáros karóra kiválasztása egyáltalán nem kell, hogy nehéz legyen. Csak tudni kell, milyen funkciókat és tulajdonságokat várjunk el tőle.

Kedvelt kerékpáros óra - Garmin Fenix ​​​​6

Funkciók, amelyekkel egy kerékpáros karórának rendelkeznie kell

Ha a kerékpáros karóráról beszélünk, azok többnyire sportmodellekről van szó, amelyeken beállítható a kerékpáros üzemmód. A legjobb kerékpáros karórát arról ismerheti fel, hogy a következő funkciókkal rendelkezik:

  • sebességmérő,
  • pulzusmérés,
  • GPS és útvonalrögzítés,
  • hőmérséklet mérés,
  • magasságmérés,
  • bluetooth kapcsolat,
  • dátumjelző, 
  • stopperóra.

A kerékpáros karóra tulajdonságai

A kerékpáros karóra gyakran az okosóra kategóriájába tartozik. Természetesen lehetőséget kínál a mobil alkalmazásokhoz való csatlakozásra. Az aktívabb kerékpárosok számára, akik naponta kerékpároznak, megfelelő akkumulátor-üzemidővel rendelkező kerékpáros órát ajánlunk. Sportóráról lévén szó, legyen strapabíró tokja és masszív karkötője, ill. szíja.

Tudta, hogy egy kerékpáros karóra is lehet elegáns, vagy akár enyhén fényűző kivitelezésű? Ez lehetővé teszi, hogy különféle alkalmakkor viselje.

Suunto Baro 9 kerékpáros karóra

A legjobb kerékpáros karóra

Számos márka gyárt kerékpáros órákat. Említhetünk például olyan cégeket, mint a Garmin, a Suunto, a Festina, a Casio, a Citizen vagy a Seiko. A kerékpáros karórák a tervezésen túlmenően gyakran eltérőek a teljesítményben, a funkciók számában és az árban is.

Végezetül egy TIPP: Festina CHRONO BIKE kerékpáros karóra

Végezetül egy tippel készültünk egy megbízható darabra, ami a 20329/1  termékjelzésű Festina CHRONO BIKE kerékpáros karóra. Rozsdamentes acélból készült, strapabíró zafírkristállyal és 44 milliméter átmérőjű tokkal rendelkezik. Ez egy olyan férfi sportóra, amely érdekes matt dizájnjával vonzza magára a figyelmet. Bár kerékpáros sportóra, exkluzív dizájn jellemzi. A számlap analóg, az akkumulátor pedig guartz.

Kiváló és megfizethető – Samsung Galaxy 4 okosóra

LEGÚJABB CIKKEK

Az Invicta óra lenyűgöz robusztus megjelenésével

Invicta órák: A legnépszerűbb kiadások

Az eredetileg svájci Invicta óramárka már 1837-ben megjelent a piacon. Az extravagáns dizájn mellett az Invicta órák a minőség és a megfizethetőség kombinációjával tűnnek ki.