A piac legjobb olcsó okosóráit válogatjuk össze (2021)

Olcsó okosóra található a jól ismert gyártók kínálatában
Facebook
LinkedIn

Magazinunkban már ezt azt írtunk az okosórákról. Példa erre a legjobb futóóra vásárlási tanácsadója. Ezúttal közelebbről megvizsgáltuk a legjobb olcsó okosórákat. Tudja, melyek tartoznak közéjük?

A cikk tartalma

Melyik olcsó okosóra a legjobb?

Olcsó okosóra jelenleg számtalan gyártó kínálatában található. Mindazonáltal három márka – az Amazfit, a Huawei és a Xiaomi – szólított meg minket leginkább ár / funkció tekintetében. De ha valamivel szélesebb körben szeretne látni, próbáljon betekinteni olyan vállalatok portfóliójába mint a Forever, az iGET vagy a Vivax.

Amazfit olcsó okosóra

A piacon hiába keresne  „okosabb” órát abban az árkategóriában, amelyben az Amazfit smartwatch mozog. Paradox módon azonban számos érdekes funkciója van. Megemlíthetjük például:

  • mindennap használható lépésszámláló
  • az elégetett kalóriák gyakorlati számítása
  • hasznos alvásfigyelés
  • rendkívül pontos pulzusmérő

Az Amazfit olcsó okosóra mobiltelefonnal való párosítást is kínál, ennek köszönhetően mindig gyors áttekintést kaphat értesítéseiről. És érdemes megemlíteni a jól sikerült retro megjelenést is, amely azonban a fent említett modern funkciókat rejti. És nem hagyhatjuk figyelmen kívül azt a tényt sem, hogy számos színben kapható. Mindkét nem képviselői elégedettek lesznek.

Ár: körülbelül 8400 HUF -tól

Az Amazfit olcsó okosóra minőséget kínál elfogadható áron

Huawei Watch Fit okosóra

A Huawei Watch Fit okosóra sokkal összetettebb edzési asszisztens lehet. Az előző modellhez képest nemcsak minimalistább és modernebb, de számos funkcióval és sportmóddal is rendelkezik. Természetesen ez tükröződik az árában is, ami azonban továbbra is rendkívül elfogadható az „okosórák világa” számára.

A kényelmi lehetőségek közül főleg a felajánlott sportmódok igényelnek figyelmet. Összesen 96 van belőlük, és olyan specialitások közül is választhat, mint a jóga, a tánc, a korcsolyázás vagy az úszás. Természetesen van lépésszámláló, pulzusszám és alvásfigyelő, valamint egy algoritmus az egész napos stressz figyelésére. De nem feledkezhetünk meg a tekintélyes akkumulátor-élettartamról (akár 10 nap) és a sikeres 1,64 hüvelykes, négyszögletes AMOLED kijelzőről sem.

Ár: körülbelül 22 700 HUF -tól

A Huawei Watch Fit okosóra nagyszerű indító darab az okos órák világába

Xiaomi Mi Watch Lite okosóra

A Xiaomi Mi Watch Lite -t ​​a piacon a legjobb olcsó okosórák közé soroljuk és három színben kapható – Black, Navy Blue a Ivory. Tehát ez a gyártó is ugyanúgy gondol mindkét nemre.

A funkciók és a paraméterek tekintetében ebben az esetben is megörvendeztet az akkumulátor élettartama és az érdekes sportmódok. Az adott árkategóriában a távoli zenelejátszás lehetősége mobiltelefonról vagy a fényképezőgép üzembe hozása is örömet okoz. És külön meg kell említeni:

  • optikai pulzusérzékelő
  • az alvás minőségének ellenőrzése
  • légzés alkalmazás

Ár: körülbelül 15 400 HUF -tól

További információ a Xiaomi Watch Lite -ról az alábbi videóban:

+ BÓNUSZ végezetül: Xiaomi Mi Band fitness karkötő

Bár nem klasszikus smartwatch-ról van szó, mindenképpen a legjobb olcsó okosórák listájában a helye. A Xiaomi Mi Band fitnesz karkötő fő előnye a rendkívül alacsony ár. Ennek ellenére érdekes funkciókat kínál tulajdonosának, például a közvetlen pulzusmérést, lépésszámlálót, kalóriaszámítást, ütemmérést ill. távolságmérést.

Ár: körülbelül 3 500 HUF -tól

Bár nem egy klasszikus olcsó okosóra, a Xiaomi márka fitnesz karkötői is megtalálták rajongóikat.
Forrás: https://www.mi.com/

LEGÚJABB CIKKEK