Női karóra vagy Falster okosóra. Mi mindent rejt a Skagen márka?

A női Skagen óra okosóra minden modern nő számára
A Skagen órákat egy kis halászfalu ihlette a Dán-félsziget legészakibb részéből.
Egyszerű dizájn, minimalista stílus és finom elegancia jellemzi őket.
A Skagen márka stílusos okosórákat is gyárt.
Facebook
LinkedIn

A Skagen márka több mint érdekes jelenség az órapiacon. Története, amelyet egy kis halászfalu ihletett Dánia-félsziget legészakibb részéből, több mint 30 éve íródik. Ez idő alatt a Skagen női óra számos rajongót szerzett. Ennek a megfizethető márkának a portfóliója elsősorban a gyengébbik nemet célozza meg, amit az ékszerek gazdag kínálata is bizonyít – a fülbevalóktól a karkötőkön át egész a nyakláncokig. Különleges figyelmet érdemel azonban az innovatív Falster okosóra is. Mit rejt még a Skagen márka?

A cikk tartalma

Betekintés a Skagen márka történetébe

Egy dán pár, Henrik és Charlotte Jorst áll a kreatív energia, a szenvedély, a játékos divat és nem utolsósorban a megfizethető Skagen-árcédula mögött. A házaspár 1989-ben alapította a céget, majd 2 évvel később bemutatta saját terveit a New York-i vásáron. Már abban az időben a skandináv falu tisztaságával, szépségével és egyediségével ihletett márka pozitív visszajelzéseket kapott a nagy Amerikától.

Tudta, hogy a Skagen órákat paradox módon Hongkongban gyártották a kezdetektől fogva? Miután létrejött a partnerség a Fossil Csoporttal  termelésük Kínába költözött.

Milyen óra rejlik a Skagen márka mögött?

A Skagen női karóra talán a fő jellemzője az egyszerű, sőt minimalista stílus, amely különös hangsúlyt fektet a finom eleganciára. A Skagen órákat általában kisebb kivitelezés jellemzi, ami nemcsak a számlapra vonatkozik, de a vékonyabb szíjakra ill. karkötőkre is. Annak ellenére, hogy törődnek a minőségi anyagok használatával, továbbra is fenntartják a megfizethetőséget, ennek köszönhetően valóban széles közönséget tudnak megcélozni.

Női Skagen órát választunk

A Skagen portfóliójára tekintve valóban nehéz olyan kollekciót választani, amely valahogy kiemelkedne a többi közül. Számos modellvonalat találunk benne, amelyek kétségtelenül megérdemlik a figyelmünket és figyelmüket. Kiváló példa a Skagen Aaren Kulor karóra, amelyet merész és játékos színhasználat jellemez, ami alapvetően az egész Skagen márka egyik fő jellemzője. Az Aaren Kulor kollekció esetében színes inspirációt a koppenhágai Nyhavn kerület ikonikus kikötői házai adtak.

Színes Skagen Aaren Kulor karóra

Tippünk: Skagen Falster okosóra

A női Skagen órákra vonatkozó különleges tippünk azonban a Falster okosóra lesz. Bár nem pusztán női kollekcióról van szó, hiszen az urak is találnak benne megfelelőt, de a mai modern technológiák korában valóban fején találta a szöget. Sőt a Falster okosóra nem hagyja figyelmen kívül a „divat” követelményeit sem. Annak ellenére, hogy sportos óra, rendkívül szimpatikus és figyelemfelkeltő a dizájnja.

Modern női Skagen Falster okosóra

A Skagen műhely legújabb intelligens órája a Falster 3 okosóra, amely a Google Wear OS szoftverén fut. Rendszerét egy Snapdragon 3100 processzor hajtja. Róluk a gyártó hivatalos honlapján olvashat bővebben.

Érdekelheti: Ha a  Skagen Falster okosórába megtalálta magát, több mint valószínű, hogy a Michael Kors okosóra is le fogja nyűgözni, amelyet nemcsak funkciói, de a dizájnja is vonzóvá teszi.

A skandináv országok meghódították a globális piacot

A kontinenseken keresztül jelentős sikert arató Skagen hírneve valóban erős. És még ha a tengerentúlról ill. a távoli Kínából is kifejezetten meg volt erősítve, ez szép példa arra, hogy Európa kisebb és lokálisabb sarkaiban is lehet keresni inspirációt a világ meghódítására. De nehogy azt gondolja, hogy a Skagen óra csak egy véletlenszerű robbanás, tekintse meg például a dán Daniel Wellington márka történetét. Egy szó mint száz: a skandináv országok megkezdték hódító útjukat a globális óra piacra.

LEGÚJABB CIKKEK