A Michael Kors okosóra nem csak funkcióival, de formatervezésével is csábít

A Michael Kors okosóra gyönyörű és ráadásul hasznos divatkiegészítő
Facebook
LinkedIn

A Michael Kors okosóra képes első látásra felkelteni a potenciális vevő érdeklődését. Ha kíváncsi rá, miért van ez így, a válasz valóban egyszerű és egyértelmű. Ez a legendás márka kínálatából származó, ikonikus MK logóval ellátott intelligens karóra nemcsak menő funkcióival, de a dizájnnal is felhívja a figyelmet, ami több mint jellemző az említett Michael Kors márkára.

A cikk tartalma

Ezen egyedi modellek több megnevezésével is találkozhat a piacon. Akár a Michael Kors okosórába, a Michael Kors intelligens órába, a Michael Kors Access- vagy Michael Kors Smartwatch-ba botlik bele,  mindig ugyanarról az óráról van szó. A perspektívát szem előtt tartva azonban mindig egy speciális Michael Kors női karóráról beszélünk, négy különböző modell kollekcióból, amelyekhez fokozatosan eljutunk. De először is a fontos tények.

Milyen a Michael Kors okosóra?

A gyártó maga állítja, hogy a Michael Kors okosóra minden személyiség számára a megfelelő stílust kínálja. Általában egyfajta hatékony Google asszisztensként nevezhető, amely a Wear OS operációs rendszer elvén működik. A Michael Kors intelligens karóra feltűnő digitális időjelzővel és 24 órás akkumulátor-élettartammal rendelkezik, amelynek feltöltése csak egy órát vesz igénybe.

A Michael Kors okosóra speciális kategóriája azonban a dizájnja. Az összes Michael Kors intelligens óra hasonló színek és minták kombinációját kínálja, amelyek jellemzőek ennek a neves márkának a szokásos női óráira. A színváltozatok között megtalálható a népszerű ezüst és rózsaszín, valamint a merész fekete és a hagyományos arany. Ez azt jelenti, hogy az úgynevezett „Access” MK órák nemcsak okosak és sportosak, de divatosak és elegánsak is.

Bár az előző sorokban felvázoltuk a Michael Kors okosróra jellemző tulajdonságait és funkcióit, mindet nem merítettük ki. A Michael Kors intelligens karórának egyértelműen van mit kínálnia.Tehát mit érdemes megemlíteni ezen „smartwatch” kapcsán?

 

 • Wear OS operációs rendszer
 • Hívás lehetősége Bluetooth-on keresztül
 • Hangszóró
 • Szívritmus és aktivitás monitor
 • Értesítések okostelefonról
 • Zene vezérlés
 • Alkalmazások letöltésének lehetősége
 • Egyes alkalmazások automatikus telepítése
 • Egyéni vízállóság
 • GPS
 • Fizetési lehetőségek
 • 24 órás akkumulátor-üzemidő
 • 4 akkumulátor mód
 • Sok tárhely
 • Lehetőség a számlap dizájn beállításának hangulatnak megfelelően
 • Szíj ill. karkötő csere lehetősége
 • Kompatibilis az iPhone® és az Android ™ készülékekkel
Michael Kors okosóra

Michael Kors legszebb női okosóra modelljei között válogatunk

Az előző sorok bizonyították azt az állítást, hogy a Michael Kors okosóra mindenképpen tud mit kínálni. Visszatérünk azonban arra, amit a cikk első részében jeleztünk – az MK okosórák egyes modell kollekcióihoz. Bár megfigyelhetjük bennük a közös vonásokat, bizonyos esetekben eltérnek egymástól.

Ragyogó Michael Kors női okosóra a Sofia sorozatból

Michael Kors Sofia MKT5063 okosóra

A Michael Kors Sofie okosŕa egyértelműen a legragyogóbb és legelegánsabb darabok egyike, amit az MK  az „okosóra” keretében kínál. Kisebb, 41 milliméteres számlappal rendelkezik, jellegzetes gyűrűvel. Három színváltozat közül választhat – rose gold, arany és kétszínű „pavé” kombináció.

Michael Kors Sofia MKT5068 okosóra

A korábbi Michael Kors Sofia MKT5063 modell alternatívája az MKT5068 jelölésű modell. Ugyanabból a modell sorozatból származik, de rozsdamentes acél szíj helyett bőrszíjjal rendelkezik. Ez lágy rózsaszín árnyalatú, és remek választás lesz minden hölgy számára, aki egy kicsit elegánsabb darabot keres. Magától értetődő a gyönyörű finom kristályokkal díszített tok, és lehetőség van saját személyre szabott számlap megválasztására.

Michael Kors okosóra rózsaszín bőrszíjjal

Michael Kors Sofia MKT5064 okosóra

A Sofia sorozatból származó Michael Kors okosórák közül a harmadik MKT5064 jelzéssel rendelkezik. A korábbi modellektől eltérően már első pillantásra felkelti a figyelmet. Ebben a  nagyon érdekes szíj, amely ötvözi az ezüst és a rózsaszín-arany árnyalatokat, segít. A gyártó nem igazán spórolt ezen a dekoratív kristályokkal ellátott órán. Ezek nemcsak a teljes számlap körül találhatók, de a szíj közepén is. A Sofia sorozat három bemutatott modellje közül melyiket részesítené előnyben?

Michael Kors Sofia MKT5064 női okosóra

Michael Kors MKGO MKT5070 okosóra

A Michael Kors MKGO kollekció könnyebb óraként jellemezhető, amely alkalmas testmozgásra, ill. aktív életmódra. A 43 milliméteres számlappal egyáltalán nem terheli vagy korlátozza a csuklót, és négy színváltozatban áll rendelkezésre. Általánosságban egy sportosabb darab az MK márka portfóliójából.

Alternatíva - Michael Kors MKT5048 női okosóra

Kellemes, de az előző modellhez képest inkább „fashion” alternatíva lehet az MKT5048 jelzésű modell. Elődjéhez hasonlóan rózsaszínű szilikon szíjjal rendelkezik, de az óra tokját ebben az esetben arany szín díszíti. Ha sportosra hangolt okosórát keres, de nem akarja nélkülözni a Michael Kors divatos órák által kínált összetéveszthetetlen megjelenést, ez a modell remek választás lesz.

Piros Michael Kors MKGO MKT5073 okosóra

Kicsit merészebb és szórakoztatóbb modellt keres? A keresésre adott válasz  például a piros Michael Kors MKGGO MKT5073 női okosóra lehet. Ez egyike a sorozat 4 okosóra alternatívájának.

A Michael Kors MKT5087 okosóra specifikációja

A Michael Kors Bradshaw 2 okosóra az MK nagyobb és masszívabb „Access” modelljei közé tartozik. Ezt nemcsak a 44 mm-es számlap, de a feltűnő rozsdamentes acél tok is megerősíti. A Bradshaw 2 kollekció órái arany, rózsaszín, kék, vöröses és háromszínű „pavé” változatban állnak rendelkezésre. E sorozat elődje azonban nem hagyta ki az ezüst modellt sem.

A Michael Kors MKT5087 okosóra specifikációja

Szíj: Acél
Tok: Acél
Óra méretei: Ø 48 mm Vízállóság: 30 m
A tok vastagsága: 0,9 cm
A szíj szélessége: 2,2 cm

Kompatibilis: Android 4.4 + / iOS 9.3+
Jellemzők: Érintés nélküli fizetés (NFC), Pulzusmérés, Számlap személyre szabása, Zene vezérlés, Intelligens értesítések, Alvásfigyelés, Elégetett kalóriák számítása, Lépésszámláló, Bluetooth, GPS, Stopper, Wi-Fi és még sok más egyéb

Michael Kors Lexington 2 MKT5096 okosóra

A Lexington 2 modell kollekció kétségkívül Michael Kors legfejlettebb okosóráiból áll. Ez a tény a feltűnő és ragyogó dizájnjukban, valamint a magasabb árcímkében tükröződik. Ezzel az intelligens órával kapcsolatban meg kell említeni a 44 milliméteres számlapot és az 5 elérhető színváltozatot. Érdemes megemlíteni a 36 órás akkumulátor-üzemidő ígéretét is.

Michael Kors Access MKGO MKT5072 okosóra

Még az MK fekete okosóránál maradunk. A divatmárka műhelyének egy további okosórája az Access MKGO sorozat MKT5072 megnevezésű modellje. Mivel ennek az óráknak gumiszíja van, jobban  az aktívabb embereknek felel meg. Ez az uniszex okosóra, a korábbi modellekhez hasonlóan, számos olyan funkcióval van ellátva, amelyek a legigényesebb felhasználókat is kielégítik.

Unboxing:

Melyik Michael Kors okosóra mellett dönteni?

Ha az előző információk fényében azon gondolkodik, melyik Michael Kors okosóra mellett kellene döntenie, van néhány tippünk. Ha elegáns kivitelű intelligens órát keres, nyugodtan nyúlhat a Sofie kollekció után.. Másrészt, ha sportosabb órát keres az aktív élet stílusához, az MKGO modellek megfelelő választás lenne. És végül, a magabiztos hölgyek számára, akik nem félnek a feltűnőbb dizájntól a Bradshaw 2 és Lexington 2 kollekció mintha csak teremtve lett volna. Bízunk benne, hogy megtalálni az igazit nem fog problémát okozni.

Merítsen ihletet a Michael Kors női okosóra válogatásunkból

LEGÚJABB CIKKEK