Anne Klein női karóra – a nők által vágyott kiegészítő

A női Anne Klein karóra elvarázsolja stílusával és eleganciájával
Az Anne Klein óra kezdetei 1965-re tehetők.
Az Anne Klein óra vizionárius, hiteles és univerzális - bármilyen alkalomra tökéletes.
Egy divatkiegészítő, amely után a nők vágynak.
Facebook
LinkedIn

Az Anne Klein női karóra nem ismeretlen a divatvilágban. Éppen ellenkezőleg! Az a tény, hogy úgymond egy nagy amerikai nő nevét viseli, közvetlenül predesztinálja arra, hogy világszerte sikereket érjen el. És számunkra sem marad más hátra, mint kijelenteni, hogy ez valóban így van. De hogyan jutott az Anne Klein női karóra ennyire az előtérbe? Miben rejlik egyedisége? És hol lehet ma megvásárolni a legelőnyösebb áron?

A cikk tartalma

Betekintés az Anne Klein cég történetébe

Az Anne Klein cég kezdetei 1965-re vezethetők vissza, amikor a tehetséges divattervező, Anne Klein ugyanazon néven megnyitotta stúdióját. Akár hiszi, akár nem, abban az időben, tehát körülbelül 55 évvel ezelőtt, az Anne Klein márkát egy oroszlánt ábrázoló legendás logó képviselte Egyébként az oroszlán arcképe az Anne Klein logón közvetlen utalás az amerikai divattervező csillagjegyére.

Anne Klein tervező profilja

Eredeti neve – Hannah Goldofski Született: 1923. augusztus 3., Brooklyn, New York, USA 15 évesen – egy ruházati vállalkozás rajzolója 1965 – megnyílik az Anne Klein Stúdió 1972 – a női karóra bekerül a márka portfóliójába Halál: 1974. március 19., Mount Sinai Kórház, New York, USA

Hogyan néz ki Anne Klein portfóliója?

Az Anne Klein márka karóra portfóliója nemcsak érdekes darabokkal teli, de mindenekelőtt változatos. Talál benne extravagánsabb modelleket és egyszerűbb termékeket is, amelyek a minimalizmus illatától illenek. Az Anne Klein női karóra acél- és bőr szíjjal is elérhető. Minden jó ízlésű és divathoz való érzékkel rendelkező hölgy könnyen tud választani.

Ezenkívül az Anne Klein női karóra a korral jár, amit nemcsak a népszerű
Swarovski kristályok alkalmi jelenléte bizonyít, de a divatos színek használata is. Az időtlen arany és ezüst órák mellett az Anne Klein cég portfóliójában talál extravagáns fekete és szemet gyönyörködtető kék elemekkel rendelkező darabokat is. Különös figyelmet érdemel a népszerű rózsaszín óra, amely nem idegen az Anne Klein márkától.

Anne Klein női karóra – a nők által áhított divatkiegészítő megtestesítője.

Anne Klein női karkötő – fantasztikus kiegészítő a női órához.

Anne Klein női szettek – a stílusos órák és egyedi karkötők ízléses ötvözése.

Az Anne Klein női karóra a híres tervező üzenetének megtestesítője

Milyen az Anne Klein női karóra?

Az Anne Klein női karóra hasonló módon jellemezhető, mint az alapítója. Vizionárius, hiteles és sokoldalú –  minden alkalomra tökéletes. Lényegében egy divatos kiegészítő, amely egyfajta tükre annak, amire a nők vágynak. Titka azonban nemcsak a sokoldalúságban rejlik. Az Anne Klein női karóra egy könnyen viselhető hagyományos darab, amely képes minden hölgyet elvarázsolni.

Hol lehet előnyösen Anne Klein női karórát vásárolni?

Tekintettel arra, hogy az Anne Klein női karóra forgalmazása és értékesítése manapság a világ számos pontjára eljut, a vásárlás lehetőségéből nem szenvedünk hiányt. Legyen azonban óvatos, és mindig a hagyományos és megbízható eladóktól vásároljon. Ebben az esetben a Timestore webáruházat ajánljuk, amely egyébként jelenleg ellenállhatatlan akciót kínál az Anne Klein márkájú termékekre. Nemcsak női órákat, de karkötőket és csodálatos ajándék készleteket is tartalmaz.

Az említett akció varázsa a népszerű „vásárlási utalvány” módban rejlik. Az Anne Klein termékek kínálatában választja ki a megfelelő darabot, rakja bele kosárba, és a megrendelés befejezésekor adja meg az AK10 kódot. Az eredmény? További 3600 forint kedvezmény! Mivel az Anne Klein női órák, karkötők és szettek már fantasztikus kedvezménnyel bírnak, a 3600 forintos extra kedvezmény a végső árat úgymond a minimumra csökkenti.

Anne Klein női karóra

Főcímfotó: https://www.harpersbazaar.com

LEGÚJABB CIKKEK