Férfi karóra öltönyhöz megfizethető áron

Stílusos férfi karórát keres öltönyhöz?
Az öltönnyel a bőrszíjas órák kombinálhatók a legjobban.
Az óra szíjának a cipő és az öv színével kell megegyeznie.
Remek öltönyös órákat olyan márkák gyártanak, mint az Emporio Armani, a Festina vagy az MVMT.
Facebook
LinkedIn

Az öltöny ősidők óta a férfias elegancia egyik legmeghatározóbb kifejezője. Valószínűleg egyetért velünk, amikor azt mondjuk, hogy varázsa gyakran apró részletekben rejlik. A cipők, övek, mandzsettagombok és nem utolsó sorban az órák tökéletesen aláhúzhatják a megjelenés eleganciáját, és  megadják neki azt a bizonyos valamit. Mindazonáltal ezeknek a kiegészítőknek az összevonása egy csomagba magával az öltönnyel együtt, költséges lehet. Ezért válogattunk össze olyan öltönyhöz illő férfi karórákat, amelyek elérhető áron beszerezhetők.

A cikk tartalma

Hogyan válasszunk öltönyhöz illő férfi karórát?

A legjobb öltönyös férfi karóra természetesen magától az öltönytől és egyéb kiegészítőktől függ. Legjobban a bőrszíjas karóra kombinálható. Általános szabály, hogy az óra szíjnak azonosnak, ill. minél hasonlóbb színűnek kell lenni, mint a cipő és az öv . A tökéletes megjelenésben a híres hab a tortán az lenne, ha az óra fém részét össze lenne hangolva a mandzsettagombbal és az öv csatjával színben és anyagban is.

Az előző szavakból egyértelmű, hogy nem csak rámutatunk egy konkrét óra modellre  és kijelentjük, hogy ez az ideális választás az öltönyhöz. Ugyanis ismerni kell a teljes outfit pontos hátterét. Mindazonáltal tudunk adni néhány ajánlást, amelyet be kell tartani, amikor öltönyhöz választ karórát. Például tudja, milyen óra passzol tökéletesen egy kék öltönyhöz?

Megjegyzés: Ne feledje, hogy az öltöny színétől függetlenül minden esetben a szíj összhangban kell hogy legyen a többi kiegészítő színével.

A férfi karóra az öltöny szerves kiegészítője

Melyik márkák gyártanak megfizethető férfi karórákat?

Amint azt már fentebb jeleztük, a férfi öltöny és az összes divatos kiegészítő nem feltétlenül olcsó móka. Tehát melyik, megfizethető árú órát válasszuk egy öltönyhöz? Azokra a márkákra világítottunk rá, amelyek modelljei körülbelül 35 ezer forint körül mozognak, de ennek ellenére nem veszítenek minőségükből.

Emporio Armani férfi karóra

Az Emporio Armani férfi karóra a luxus és az olasz elegancia egyfajta szimbóluma. Végül is ki ne ismerné a legendás divattervező, Giorgio Armani márkáját, akire ugyanaz vonatkozik, mint az órájára? Habár  Emporio Armani portfóliójában számos acél szíjjal ellátott modell található, talál néhány jól sikerült bőrszíjas darabot is. Emellett, az Emporio Armani márka esetében nem nyúlna mellé, még akkor sem, ha öltönyéhez az acél szíjjal ellátott órák egyikét választaná. A tiszta vonalvezetés jellemzi őket, aminek köszönhetően tökéletesen illenek a sportosan-elegáns outfithez.

Festina férfi karóra

A sportos eleganciát simán követjük tovább a Festina férfi karórával. Bár a világon elsősorban sportkollekciókról ismert, amint azt a The Originals vagy a Chrono Bike modellsorok is bizonyítják, nem hiányoznak közülük az elegáns darabok is. Ezenkívül, a Festina nagykövete a világhírű skót színész, Gerard Butler, aki önmagában is tökéletes úriember. Ezért feltétlenül tekintse meg e márka ajánlatát – talál benne elegáns órákat fekete és barna bőrszíjjal.

MVMT férfi karóra

Ha azon gondolkodunk, hogy milyen órát válasszunk egy öltönyhöz, nem feledkezhetünk meg az MVMT férfi karóráról sem. Hogy miért? Mert már maga az MVMT márka is arra épült, hogy egy óra ne döntse romokba a vásárló költségvetését. Éppen ezért tökéletesen illeszkednek a listánkba, amelyben megfizethető modelleket keresünk. Az MVMT repertoárjában több tucat öltönyhöz megfelelő férfi órát talál, amely garantáltan felfrissíti elegáns megjelenését anélkül, hogy hatalmas összegeket kell befektetnie.

LEGÚJABB CIKKEK