Jacques Lemans – minőségi karóra elérhető áron

Minőségi osztrák Jacques Lemans karóra
Az osztrák márka már több mint negyven éve jelen van a piacom minőségi óráival
A Formula F1 rangos versenyeivel való együttműködéséről is ismert
Eláruljuk Önnek, hogyan és hol lehet 25% kedvezménnyel vásárolni egy JL órát
Facebook
LinkedIn

A Jacques Lemans ausztriai székhellyel működő nemzetközi óra- és ékszergyártó társaság. 1975-ben alapították azzal a céllal, hogy stílusos és kiváló minőségű svájci órákat hozzon létre megfizethető áron. Ma Jacques Lemans órái a világ több mint 120 országában vannak jelen, ahol sikeresen számos rajongót találtak.

A cikk tartalma

Stílusos és minőségi Jacques Lemans karóra

A Jacques Lemans márka vitathatatlan sikere világos filozófián alapul – a legjobb minőség és termelés megfizethető áron. Jacques Lemans órái és ékszerei fantasztikusak a prémium gyártásnak, az abszolút megbízhatóságnak, az innovatív technológiának és a stílusos eleganciának köszönhetően. Különösen népszerűek a Jacques Lemans női és férfi karórák – nevezetesen olyan kollekciók, mint a Classic, a Sports, a Ceramic vagy az Automatic.

  • Jacques Lemans Classic – klasszikus és elegáns férfi és női karórák
  • Jacques Lemans Sports – sportosabb és robusztus modellek
  • Jacques Lemans Ceramic – megbízható rozsdamentes acélból készült karóra
  • Jacques Lemans Automatic – automatikus meghajtással rendelkező karóra

Érdekesség

Tudta, hogy 2006-ban Jacques Lemans kizárólagos licencet szerzett az F1 karórára közvetlenül Bernie Ecclestone, az F1 volt főnökétől? Ez volt az első alkalom a történelemben, amikor egy vállalat kizárólagos jogot kapott az F1 márka használatára. Egyébként a Jacques Lemans és az F1 közötti licencszerződést 2006. január 20-án írták alá az ausztriai Sankt Veitben, a fent említett Bernie Eccleston és a JL vezérigazgatójának, Alfred Riedl jelenlétében.

A Jacques Lemans karóra exkluzív partnere volt a Formula F1-es versenyeinek

Jacques Lemans – karóra mindenki számára

Jacques Lemans nemzetközi látóköre következtében a szakterületének egyik legelismertebb névévé vált. Kiterjedt és széles termék portfóliójának köszönhetően női és férfi karórákat kínál mindenki számára – nemcsak az ár, de a dizájn szempontjából is. Egyszerűen, Jacques Lemans portfóliójából olyan órát tud választani, amely tökéletesen megfelel személyes vágyainak és preferenciáinak.

Ahogy maga Alfred Riedl mondta egyszer, a Jacques Lemans női és férfi karóra egyértelműen a legjobb választás az adott ár szegmensben – hihetetlenül magas tervezési követelményeinek, kiváló kivitelezésének és széles modell választékának köszönhetően.

Hol lehet olcsó Jacques Lemans karórát vásárolni?

Alapítása óta Jacques Lemans számos nemzetközi együttműködésbe kezdett, amelynek eredményeként ma már a világ több mint 120 országában képviselteti magát. A Jacques Lemans órák elérhetőségével kapcsolatos probléma egyáltalán nem lehetséges. Mivel azonban természetes, hogy a legjobb ajánlatot keressük a piacon, van egy remek tippünk az Ön számára, hol lehet igazán olcsó Jacques Lemans órát vásárolni szinte felszámolási áron.

Mielőtt azonban az adott ajánlatot konkretizálnánk, nem hagyhatunk figyelmen kívül egy részletet Karórát, legyen szó Jacques Lemans-ról vagy bármi másról, csak bevált és hiteles webáruházakban vásároljon. Természetesen a gyártó által engedélyezett webhelyeket és a klasszikus boltokat beleértve. Minden esetre a Timestore webáruházzal biztosra megy az óra és az ékszer vásárlásnál.. És éppen az ő honlapján zajlik aktuálisan a Jacques Lemans órák  piszkosan előnyös akciója. Miről is szól?

Csak a JL25 kódot kell megadni közvetlenül a kosárba, amikor véglegesíti rendelését, és automatikusan levonjuk az óra árának 25% -át. Felhívjuk figyelmét, hogy ez a rendkívül előnyös extra kedvezmény csak a Jacques Lemans termékek vásárlására vonatkozik. De amit nem szabad elfelejtenünk, az egy tény. Az említett extra kedvezmény a már kedvezményes termékekre is vonatkozik. Ez azt jelenti, hogy ha férfi vagy női órát talál a timestore.hu webáruházban például 40-50% kedvezménnyel (és higgyen nekünk, talál ilyet), akkor a JL25 kóddal további 25% -kal faragja le a végső árat.

LEGÚJABB CIKKEK