Invicta karóra a valódi órarajongóknak

A kultikus Invicta karóra minden órarajongó részére
Facebook
LinkedIn

Az Invicta -t 1837 -ben alapították. Raphael Picard ekkor gondoskodott születéséről. Az Omega órához hasonlóan az Invicta karóra is La Chaux-de-Fondsban kezdte útját. A márka egyik fő gondolata az volt, hogy minőségi svájci órákat kínáljon az embereknek megfizethető áron. Ilyen paraméterekkel rendelkező modellek pedig ma is találhatók az Invicta márka portfóliójában. Másrészt vannak prémium vagy korlátozott darabok is az igazi órarajongóknak.

A cikk tartalma

A legyőzhetetlen Invicta karóra

Miért legyőzhetetlen? Az Invicta ugyanis latinul azt jelenti „legyőzhetetlen“. A hetvenes években azonban úgy nézett ki, hogy az Invicta karórát mégis legyőzik. De ezt rendkívül sikeres évek előzték meg. Az Invicta márka a maga idejében hangzatos nevet épített fel , és a portfóliójából származó órák a világ számos részén keresettek voltak. De mi történt ezután?

Válság a 70-es években

A múlt század 70-es éveiben az úgynevezett „kvarcválság” körbejárta a világot, és az Invicta karórát is érintette. Úgy tűnt, hogy egy legyőzhetetlen óra vereséget hirdet. 1991 -ben azonban az eredeti alapító leszármazottai életre keltették. A lelkesedéstől elöntve rájöttek, hogy az Invicta még mindig képes kínálni valamit egy nagy szegmensnek a minőségi és egyben megfizethető órák szerelmeseinek személyében. 13 évvel később, 2004 -ben az Invicta Watch Group az iparág leggyorsabban növekvő óragyártó vállalattá fejlődött, és ezzel letörölhetetlen betűkkel írta be magát az órás óriások listájára.

Az Invicta karóra ma

Manapság az Invicta karóra egyre népszerűbb. Ezt bizonyítja a nagy nevekkel való kreatív együttműködések száma. Nagyszerű példa az egyedi karóra, amelynek témája a Marvel vagy a DC képregény, ill. a Disney, a Star Wars vagy az NFL órák egyedi kiadásai. Az Invicta márkán belüli értékesítési rangsorok azonban a jól bevált modellvonalak, például a Pro Diver töltik fel.

Így nézett ki az Invicta márka együttműködése a Marvel képregény márkával:

Férfi Invicta karóra

gen, a férfi Invicta Pro Diver karóra uralja a férfi Invicta karórákat. Műszaki paramétereit, jellemzőit és funkcióit tekintve valóban nem meglepő.

Tippünk: Férfi Invicta Pro Diver 24736 karóra, amely tartós zafír kristállyal és 200 m -es vízállósággal van felszerelve. Emellett érdemes megemlíteni kronográfjait, lumineszcens mutatóit, a 24 órás alszámlapot, ill. a hónap napjának mutatóját. Mivel viszonylag robusztus felépítésű, nem fog elveszni a mackósabb úriemberek csuklóján sem.

Férfi Invicta Pro Diver karóra

Női Invicta karóra

Ami a női Invicta modelleket illeti, a rendkívül népszerű Angel kollekció külön figyelmet érdemel. Másrészt az Invicta Pro Diver női karóra ugyanolyan népszerű a gyengédebb nem körében is.

Tippünk: Ebben az esetben a női Invicta Pro Diver 33272 karórát választjuk, kiváló vízállósággal, 200 m szinten. Az előző tippünkhöz hasonlóan ez a női modell is kínál egy praktikus mutatót a hónap napjáról. Semleges szín kombinációjának köszönhetően mindennapi viseletre is alkalmas, de kellemesen kiegészíti az elegáns öltözetet is a hivatalosabb rendezvényeken.

Ezüst női Invicta Pro Diver karóra

LEGÚJABB CIKKEK