Ezek a legértékesebb és legdrágább Casio karórák

Bemutatjuk a legértékesebb és legdrágább Casio karórákat
Facebook
LinkedIn

A Casio márkát nem kell külön bemutatni. Egy japán cégről van szó, amely 1974-ben mutatta be első óráját. Azóta a Casio karóra különféle fejlesztéseken ment keresztül.

A cikk tartalma

A legdrágább Casio karórák

1983-ban látott napvilágot az első G-Shock karóra. Már akkoriban büszkélkedett a mechanikai sérülésekkel szembeni nagy ellenállásával. Az ambiciózus márka azonban nem habozott, és más tartós és ritka darabokat is gyártott. A valaha készült legdrágább Casio karóra ez az 5 modell.

A legdrágább karóra Casio G-Shock G-D5000-9JR

A G-Shock sorozat 35. évfordulója alkalmából a Casio márka bemutatta eddigi legdrágább Casio G-Shock G-D5000-9JR óráját, amely 18 karátos sárga aranyból készül. Értéke körülbelül 62 000 euró. Ez az óra retro dizájnnal, és nagyszerű funkciókkal rendelkezik, beleértve a 38 különböző időzóna-jelzőt, a LED-es háttérvilágítást és a Multi-Band 6 technológiát az automatikus időbeállításhoz.

Tippünk: Ha érdekli a Casio G-Shock karóra megfizethető arany változata, akkor a GMW-B5000GD-9ER termék megjelölésű Casio G-Shock karórát ajánljuk.

Casio G-Shock MRG-G2000HB-1A karóra

Az MR-G karórák a Casio G-Shock modellcsalád csúcsához tartoznak. A Casio G-Shock MRG-G2000HB-1A karóra például remek funkciókkal és műszaki paraméterekkel rendelkezik. Fel van szerelve Bluetooth, valamint GPS funkcióval, rádióvezérelt idővel, automatikus és kézi időkalibrációval. Gyönyörű elegáns a dizájnja, olyan mintázattal, amely egy fekete sárkány pikkelyéhez hasonlít. Magas árát nem csak a tartósság és a kialakítás, de a maximális pontosság és a nagy vízállóság – akár 200 m-ig is aláhúzza.

Casio G-Shock MRG-G2000HB-1A karóra
Forrás: https://www.g-central.com/

Casio G-Shock MRG-B5000B-1 karóra

Az eredeti G-Shock DW5000C dizájn eredménye a G-Shock MRGB5000B-1 óra, amelyet négyzet alakú formája és prémium anyaga jellemez. Ez a modell egy 25 részből álló formázott lünettával is rendelkezik, amelyeket Sallaz technikával egyedileg políroztak. A tok és a lünetta tartós, kemény és megmunkált titánötvözetből készült, amely háromszor keményebb, mint a tiszta titán. Az óra ebben az esetben is remek funkciókkal van felszerelve, mint például a Bluetooth kapcsolat vagy a többsávos 6 atomos időmérő. Az óra ütésálló, tömör karkötővel és zafír kristállyal rendelkezik.

Az egyik legritkább és legdrágább Casio óra az MRG-B5000B-1 modell.

Casio G-Shock MRG-B2000B-1A1 karóra

A Casio G-Shock MRG-B2000B-1A1 egy karóra, amelynek kialakítása gyönyörű élekkel és ívekkel rendelkezik, amelyeket a Yamagata Casio nano-feldolgozási technológia hozott létre. Ez a modell még a legpraktikusabb tulajdonosnak is tetszeni fog. Olyan funkciókkal van felszerelve, mint a rádióvezérlésű kalibrálás vagy az okostelefonnal való párosítás Bluetooth-on keresztül. Az MRGB2000B1A1 jelzésű exkluzív darabon tükröződésmentes bevonattal ellátott zafírkristály is található, ami csak a tartósságát, szilárdságát és tökéletességét bizonyítja. Ráadásul ez egy olyan óra, amelyet Sallaz technikával csiszoltak. Ára 1 millió forint körül mozog. Több színben is megvásárolható.

Nagyon értékes Casio MRG-B2000B-1A1 óra

Casio G-Shock MRG-B1000B-1A 

A legolcsóbb óra ebből a listából a Casio G-Shock MRG-B1000B-1A. 900 ezer forint  körüli értékével azonban még mindig a legdrágább Casio karórák egyike. Ebben az esetben is nagyszerű teljesítményt nyújtó óráról van szó, miközben gyönyörű dizájnnal, minimalista és praktikus formával rendelkezik. Ez a darab emellett rendkívül ütésálló, 200 méterig vízálló, LED-es világítással van felszerelve, és naponta akár hatszor is automatikusan veszi az idő kalibrációs jelet. És el ne felejtsük, az MRGB1000B Bluetooth-on keresztül csatlakoztatható az okostelefonhoz.

casio-MRG-B1000B-1A
Forrás:https://www.g-central.com/

LEGÚJABB CIKKEK