Casio G-Shock férfi karóra

Casio G-Shock logo

Hivatalos weboldal: www.gshock.com

PA Casio G-Shock férfi karórák vitathatatlanul a híres japán gyártó legnépszerűbb karóra sorozata. Az első óra ebben a kiadásban a Casio DW-5000C volt, amely a világon elsőként büszkélkedhetett a G-Shock megnevezéssel. Akkoriban az1983-as évet írtuk, és az óra hihetetlen fejlődésen ment keresztül a majdnem 40 éves útja során. Amint a kiadás neve is sugallja, a sorozat óráinak fő jellemzője az ütésállóság. Éppen az ütéselnyelés volt, az üde dizájn és a megfizethető ár mellett az óra fő jellemzője. Jelenleg a márka a G-Shock címkével ellátott modellek igen széles portfólióját kínálja, amelyek különféle színekben, méretekben, illetve akkumulátorral vagy szolár meghajtással kaphatók.

Kétségtelen, hogy az eladás állócsillagai között található a GA-100 modell, amelyek a kiadás egyik legnépszerűbb órájához tartozik. Analóg és digitális idő megjelenítést, stoppert, időzónákra osztást ill. ébresztőórát kínálnak. Közvetlenül mögötte van a GA-110 jelzésű modell, amelyet futurisztikus számlap jellemez. A sorozat mindkét al-kollekciója különböző színű órákat kínál, például vörös, camouflage vagy fekete színűt. Nem feledkezhetünk meg az órákról, amelyek megnevezése DW vagy GX betűkkel kezdődik. Konkrétan a Casio G-Shock DW-5600 termék megjelöléssel ellátott modell a valaha szereplő három legtöbbet eladott Casio G-Shock órához tartozik.

A robusztus Casio G-Shock férfi karóra tökéletes választás mindenkinek, aki egy tartós, szívós órát keres

Az igényesebb férfi ügyfélkör számára a Casio márka a Casio Master of G kollekció modelljeivel készült, általában GWG kódnévvel kezdve. Ezt a szuper tartós órát úgy tervezték, hogy ellenálljon a legszélsőségesebb feltételeknek is. Speciális rendeltetésük alapján tovább osztják őket az elemek segítségével a Gravity Master (levegő), a Mudmaster és a Rangeman (föld) és a Gulfmaster és a Frogman (víz) sorozatokba . Általános szabály, hogy a kollekció órái iránytűvel vannak felszerelve, búvárkodásra alkalmas vízállósággal, fokozott ütés-, por- és sár állósággal. A legkeményebb és legszélsőségesebb körülmények pontosan azok ahol a Casio  Master of G órája jól érzi magát.

A G-Shock sorozat kedvelt órái

Casio G-Shock
GA-100-1A1

Sorozat: G-Shock

Casio G-Shock
GA-110GB-1A1

Sorozat: G-Shock

Casio G-Shock
DW-5600BB-1ER

Sorozat: G-Shock

Casio G-Shock
GWG-1000-1AER Mudmaster

Superodolné pánske hodinky z kolekcie Casio G-Shock Master of G - Mudmaster

Sorozat: G-Shock - Master of G

A magazin legújabb cikkei