Melyik női luxus karórát választja?

Női luxus karóra a Zeppelin, a Victorinox és a Citizen márkáktól
Facebook
LinkedIn

Az óra piac jelenleg nem csak a minimalista órákról szól a lehető legalacsonyabb árkategóriákban. Még mindig sok olyan vásárló létezik, akinek fontos a minőség és a szokatlan dizájn eredeti kivitelben. Ebből a szempontból a szebbik nem tud különösen specifikus lenni. Ezért átvizsgáltuk a jelenlegi piaci kínálatot, és találtunk női luxus karórát az Ön számára. Melyiket választja?

A cikk tartalma

Mi teszi a női luxus karórát fényűzővé?

Egyetlen óra sem kapja meg a „luxus” címet, csak a varázspálca meglengetésével vagy az ujjak csettintésével. Ezt a megtiszteltetést meg kell érdemelni. Elmondható, hogy a legfontosabb tulajdonságok egyfajta keverékéről van szó. Megemlíthetjük például a fent említett minőséget, a szokatlan formatervezést eredeti kivitelben, de a gyártó hírnevét is. Az „alacsony költségű” darabok gyártására összpontosító vállalatok modelljei között nem természetes női luxus karórát találni. Lehet, hogy fényűzőnek tűnik, de az esetek túlnyomó többségében ez csak az úgynevezett „talmi” lesz a felszínen.

Ezeket a női luxus karórákat találtuk

De hogy ne húzzuk feleslegesen az időt, térjünk egyenesen a lényegre. Ezeket a női luxus karórákat találtuk. Pontosabban 5 modellről van szó, 5 különböző gyártótól. Amellett, hogy első pillantásra látványosak, egy fontos tényt is bizonyítanak – egy női luxus karóra nem kell automatikusan tönkretennie a költségvetését. Ezt különösen az a modell bizonyítja, amellyel válogatásunkat kezdjük.

Emporio Armani női karóra

A női Emporio Armani Gianni karóráról van szó, AR1779 termék megjelöléssel. Nemcsak a világhírű olasz vállalat, az Emporio Armani szól a luxus jelző mellett, de a különösen a jól sikerült külső is. Ez egy ezüst színű  rozsdamentes acél kivitel és a rózsaszín árnyalatú számlap ízléses kombináció formájában jelenik meg. És az egészet fényűző kövek díszítik egy sorban a tok teljes kerületén.

Ezüst női Emporio Armani karóra

Vostok Europe női karóra

A valamivel magasabb árcédula a Vostok Europe Undiné luxus női karóra mellett világít, amelyet a piacon VK64-515B528S jelzés alatt találhat. Valójában nem is csodálkozunk. A Vostok Europe órái általában az egyik legfényűzőbbek, amit az órapiac kínál az adott árkategóriában. Az említett női modell a fehér és az arany igazán fényűző kombinációjának köszönhetően valóban beleillik válogatásunkba.

Vostok Europe karóra hölgyeknek

Citizen női luxus karóra

A listánkból a Citizen FC0010-55D luxus női karóra semmi esetre sem hiányozhat. Ennek több oka is van. Míg a műszaki paraméterek közül megemlíthetjük például a környezetbarát Citizen Eco-Drive-ot, vagy a zafírkristályt, addig a fényűzően színezett kronográfos számlap is vonzza a figyelmet. És lehetetlen kihagyni a lumineszcens mutatókat, és nem utolsósorban a rádióvezérlés technológiáját.

Citizen női luxus karóra

Zeppelin női karóra

A modell, amely dizájnban különbözik a többitől, a Zeppelin céghez tartozó darab. Pontosabban, a 7459-1, The Princess of The Sky alcímmel rendelkező luxus, sőt extravagáns női karóráról van szó. Nem csak az egyedi „nyitott” számlap díszíti, de egy szokatlanul megmunkált tok és szíj is.

Zeppelin karóra a Princess of the Sky kiadásból

Victorinox női luxus karóra

A 241751 termék megjelöléssel ellátott luxus női karóra, amelyet a végére tartogattunk, válogatásunk legmagasabb árcédulájával rendelkezik, de még mindig nagyon távol áll a világ legdrágább órájától. Mindenesetre a svájci Victorinox márkához tartozik, és bizonyítja, hogy még az egyszerű és minimalista dizájn is fényűzőnek tűnhet. És ha még nem lenne elég, a luxus ismertetőjegyét a tartós zafírkristály is adja ennek a darabnak.

Victorinox női luxus karóra fekete számlappal

LEGÚJABB CIKKEK