Casio Pro Trek karóra – megbízható utazási partner

Olcsó Casio Pro Trek SGW-100-1VEF karóra
Facebook
LinkedIn

A Casio Pro Trek karóra több mint 25 évvel ezelőtt látta meg először a napvilágot – még 1995-ben. Elődjének azonban 1994-től az ATC-1100 óra tekinthető, amely az első modell volt az úgynevezett „Triple Sensor-rall” felszerelve. Ez a Casio Pro Trek karóra legnagyobb devizája. De ezzel együtt más nagyszerű funkciókkal is dicsekedhet. Közülük néhányat, a legérdekesebbeket, a következő sorokban említjük.

A cikk tartalma

Már a Pro Trek névből arra lehet következtetni, hogy ez egy olyan óra, amely legjobban a szabadban fogja „otthon érezni“ magát – hasonlóan a legendás G-Shocks-hoz. A legjobban túrázáskor, a hegyekben, horgászaton vagy bármilyen szabadtéri tevékenység során érzi jól magát. Végül is erre a gyakorlati funkciók eleve rendeltetik.

Melyek a Casio Pro Trek karóra jellemzői?

A Casio Pro Trek óra vitrinje a fent említett „Triple Sensor„, de egyéb, gyakorlatiasan használható funkciók és technológiák sem maradnak el, mint például a rádióvezérlés, a napelemes meghajtás és a magas vízállóság.

Triple Sensor

A háromrétegű Triple Sensor  érzékelő úgymond a Casio Pro Trek karóra szíve. Három rendkívül kicsi és egyben rendkívül pontos érzékelőből áll, amelyek pontosan mérik az irányt, a magasságot, a légnyomást és a hőmérsékletet. Csak ennek köszönhetően lehet annyira pontos a digitális iránytű, valamint a Pro Trek óra magasságmérője, barométere és hőmérője.

Rádióvezérlő technológia

A rádióval vezérelt óra előnye, hogy mindig a pontos helyi időt jeleníti meg, ha a megfelelő időzónára van állítva. Egyébként tudta, hogy az összes Casio rádióvezérelt óra Európában szinte bárhol vesz jelet? Néhány modell még Észak-Amerikában, Kanada és Mexikó egyes részein, valamint Japánban vagy Kínában is.

Multifunkcionális kültéri karóra a Casio Pro Trek kiadásból

Szoláris meghajtás

Még a leggyengébb fényforrás is elegendő a Casio Pro Trek karóra működéséhez. Ezen felül van egy akkumulátora, amely  a „felesleges energiát” megtakarítja, amelyet akkor használ, amikor az órát sötét környezetben működtetik.

Vízállóság

Mint ahogy számos Casio karóránál már megszoktuk, egyes Pro Trek modellek is tekintélyes vízállósággal rendelkeznek. Igen, még 200 m szintnél is. Az ilyen vízállósággal rendelkező modelleket viheti magával, akár úszáshoz, búvárkodáshoz, jachtozáshoz vagy horgászathoz.

Tippünk: Olvassa el a részletes információkat a Casio Pro Trek karóra összes funkciójáról.

Végezetül egy tipp: Olcsó Casio Pro Trek karóra

Ha azt mondjuk, hogy minden kalandnak szüksége van egy megbízható utazási partnerre, akkor valószínűleg egyetért velünk. És pontosan ez lehet a Casio Pro Trek karóra. Megfelel ugyanis a szabadtéri érdeklődésének ellenőrzésére vonatkozó összes követelménynek. Egyszerűen: az innovatív technológia, a pontos idő megjelenítés és a legmodernebb kialakítás kombinációja teszi a Casio Pro Trek karórát tökéletes társává minden szabadtéri kalandra. Ennek kapcsán találtunk az önök számára egy megfizethető modellt, amely remek funkciókkal rendelkezik.

Olcsó Casio Pro Trek SGW-100-1VEF karóra

Tippünk: Olcsó SGW-100-1VEF, Casio Pro Trek karóra, amely a 200 m-es vízállóság mellett riasztóval, stopperrel, világítással, iránytűvel és hőmérővel is rendelkezik. Ezenkívül ütésálló is. Be kell vallanunk, hogy ilyen összegért valóban remek választás.

Ha azonban a kiválasztott modellünk tulajdonságai és technológiái kevásnek tűnnek, választhatja például a Casio Pro Trek PRG 600 vagy a Casio Pro Trek PRW 7000 karórát, amelyek rendkívül népszerűek az outdoor karórák rajongói körében.

LEGÚJABB CIKKEK