A Tissot legismertebb edíciói: Elegáns, svájci minőségű verseny- és érintős órák

Bemutatjuk a Tissot órák leghíresebb edícióit
Facebook
LinkedIn

Megfizethető luxus vagy kapu a svájci óragyártás világába. A Tissot márka kiemelkedik a kiváló minőségű órák gyártásának hosszú múltjával, a mechanikus és kvarcszerkezetek kiegyensúlyozott kínálatával, valamint a barátságos árcédulákkal. A Swatch Group család tagjáról van szó, ami a minőség képzeletbeli bélyegét adja. Ma a Tissot órákat mutatjuk be a gyártó leghíresebb edíciói szemszögéből.

A cikk tartalma

A Tissot márkáról

A Tissot egy svájci óragyártó cég, amelyet Charles-Félicien Tissot és fia, Charles-Émile alapított 1853-ban. Az évek során a családi vállalkozás világhírű vállalattá vált, melynek órái pontosságukkal, megbízhatóságukkal és időtlen dizájnjukkal tűnnek ki. A márka hosszú múltja és a kemény munka iránti elkötelezettsége minőségi és innovációs hírnevet szerzett a gyártónak. Ma óráikat a gyűjtők, a szakértők és a hétköznapi fogyasztók is imádják.

Tissot karóra

A gyártó szokatlan figyelmet fordít a tervezésre. A Tissot órák nemcsak kiváló minőségűek és funkcionálisak, de gyönyörűen kidolgozottak is. Időtlen stílusuknak és a részletekre való odafigyelésnek köszönhetően műalkotásoknak számítanak az óragyártás világában.

A Tissot sok időt szentel az innovációnak. A márka az elsők között épített be új anyagokat, például műanyagot, fát vagy követ óráiba. A Tissot órák zászlóshajók az érintőképernyős szegmensben és az olyan modern technológiák integrálása terén is, mint a GPS, Bluetooth vagy napelemes meghajtó.

A svájci márka termékpalettájának széles skálájával is kitűnik. Sokféle stílusban talál Tissot karórákat, a sportkronográfoktól a klasszikus hétköznapi órákon át az elegáns társasági modellekig. Legyen szó a sport, a modern technológia vagy az óragyártás klasszikusainak szerelmeseiről, a Tissot katalógusában megtalálja az Ön számára készült órát.

A legismertebb Tissot edíciók

A Tissot márka férfi és női edíciók teljes skálájában kínálja termékeit. Bemutatjuk közülük legalább a legnépszerűbbeket.

Tissot PRX

A PRX edíciót az eredeti, 1970-es évek végi modell dizájnja ihlette. Időtlen klasszikus, mindennapi viseletre is alkalmas. A Tissot PRX órákat vékony kialakítás és megbízható kvarc vagy automata szerkezet jellemzi. A kínálatban különböző színű számlapokat, szíj kivitelezést és a tok különböző felületkezelését találja. A Tissot PRX Powermatic 80 ennek a kiadásnak a legnépszerűbb modelljei közé tartozik ETA automata szerkezettel.

A Tissot Seastar kiadás kiváló minőségű búvárórákat tartalmaz

Tissot Seastar

Minőségi búvárórák férfiaknak és nőknek, akik bátran próbálják ki korlátaikat. A Tissot gyártó erőteljes funkciókkal és merész kifinomult dizájnnal látja el őket, ami miatt a Seastar rendkívül népszerű nem csak a búvárok körében. Legalább 300 m-es vízállósággal, forgó kerettel és kiváló minőségű kvarc vagy automata szerkezettel vannak felszerelve. Különböző színek, méretek és karkötők kaphatók. A Tissot Seastar 1000 modell, amelyet 36 mm-es kvarc vagy 43 mm-es automata változatban kínálnak, nagyon népszerű a felhasználók körében.

Tissot Gentleman

Tissot karórák stílusos férfiaknak. Klasszikus és egyben rendkívül modern megjelenésükkel, eleganciájukkal és dizájn tökéletességgel tűnnek ki. Hétköznapi viseletre alkalmasak, többféle színben és három különböző fémben elérhetők. Alapfelszereltségként 100 m-es vízállósággal és kvarc szerkezettel vagy automata Powermatic 80-al rendelkeznek. A Tissot Gentleman Powermatic 80 Silicium mechanikus óra a legnépszerűbb darabok közé tartozik ebből az edícióból.

Tissot T-Touch

Népszerű Tissot edíció, amely az „Innovators by Tradition” mottót testesíti meg. Az érintőképernyős Tissot T-Touch 1999 óta van az órák piacán. Az évek során más technológiai eszközökkel bővült, mint például a Bluetooth csatlakozás, a kerámia keret és a napelemes meghajtás. Így a T-Touch modellek új generációs karórákká váltak, amelyeket a technológiai csodák szerelmesei, az utazók és a kalandorok kedvelnek.

Exkluzív darab a Tissot T-Touch Connect Solar óra, amely képes figyelni a lépéseket, a haladási irányt, a levegő hőmérsékletét, a magasságot, az időjárást, a bejövő hívásokat és még sok más paramétert.

Tissot T-My Lady

2020-tól a Tissot funkcionális női csuklódíszt is tartalmaz a katalógusaiban. A Tissot T-My Lady karóra a laza stílus és a kifinomult dizájn kombinációját kínálja mindennapi viselethez. Érdekesség, hogy ebből a Tissot edícióból származó órák két cserélhető karkötővel rendelkeznek, így tökéletesen kompatibilisek bármilyen outfittel. Mint minden Tissot karóra, a szebbik nemnek szánt modellek is kiemelkednek tartósságukkal, elegánsak és mechanikus és kvarc változatban is kaphatók. Népszerű modell a Tissot T-My Lady gyöngyház számlappal, rózsaszín arany mutatókkal és indexekkel.

Tissot PRS 516

A márka motorozási öröksége által ihletett edíció. A PRS 516 egy Tissot versenyóra, amely eredetileg 1965-ben jelent meg. A jelenlegi edíció egy kormánymotívumú alsó tokborítást, kormányra emlékeztető lyukakkal ellátott bőrszíjakat, motordugattyúkat imitáló oldalsó gombokat és fordulatszámmérő skálát kínál. Az egyik legsikeresebb modell a Tissot PRS 516 Powermatic 80, amely tömör acélvázzal van felszerelve, és a hét dátumát és napját mutatja.

LEGÚJABB CIKKEK