A legjobb búvárórákat válogattunk össze: Ezek a márkák megérdemlik a figyelmet

A legjobb búvárórát keresi?
Facebook
LinkedIn

Olyan órára vágyik, amely vízálló és egyben hosszú évekig kitart? A búváróra a megfelelő választás az Ön számára! Eláruljuk, mely márkákra érdemes odafigyelni.

A cikk tartalma

Minőségi búváróra márkák

A mai piacon számos olyan márka található, amely búváróra gyártásával foglalkozik. A megfelelő darab megtalálásához elsősorban a kivitelezés minőségére, a dizájnra és a funkciókra kell koncentrálni a választásnál. Nemcsak a női, de a férfi búváróra is nagyon specifikusak. Ahhoz, hogy képes legyenek kezelni a víz alatti nyomást, a felépítésének is tökéletesen alkalmazkodni kell. Ezért jobb, ha nagyobb költségvetést különít el az óra megvásárlására.

Tisztában vagyunk vele, hogy ilyen nagyszámú különböző modell közül nehéz lehet választani. Annak érdekében, hogy bizonyos módon megkönnyítsük a dolgát, a következő sorokban bemutatjuk azokat a márkákat, amelyek hosszú éveken át foglalkoznak búváróra gyártással.

Citizen búváróra

A Citizen egy multinacionális japán cég, amely 1918 óta fejleszt órákat. Ennek a márkának a termékeit ma nagyon megbízhatónak és innovatívnak tekintik. Az oka az a precizitás is lehet, amellyel a japánok időtlen idők óta jeleskednek. A Citizen órákra jellemzőek az olyan anyagok, mint a titán, a rozsdamentes acél és a tartós műanyag. Esztétikai oldaluk miatt is népszerűek. Ha kedveli az elegáns divatos kiegészítőket, biztosan megtalálja az igazit ennél a márkánál.

Tippünk: Ha minőségi órát keres elérhető áron, akkor a BN0150-10E termékjelzésű Citizen Promaster modell remek választás.

Citizen Promaster BN0150-10E búváróra

Casio búváróra

A Casio márka története a múlt század első felére nyúlik vissza. Ez megint egy japán cég, amely a legapróbb részletekre is odafigyel. A Casio búváróra környezetbarát, strapabíró és egyben elegáns.

A legtöbb esetben a tok acél és műanyag kombinációjából készül. A szíj általában gumi, míg a teljes szerkezet vízállósága 200 méter. Ez azt jelenti, hogy a Casio órák oxigénes készülékkel történő búvárkodásra is alkalmasak.

Tippünk: A Casio G-Shock GWG-1000-1A3ER férfi búvárórába már az első viselésnél beleszeret.

Strapabíró Casio G-Shock GWG-1000-1A3ER karóra

Seiko búváróra

A japán Seiko céget még 1881-ben alapították. Azóta az óráik gyártása óriási fejlődésen ment keresztül. A Seiko búváróra mindenképpen megérdemli a figyelmet. Jellemzője a magas vízállóság. Tokja rozsdamentes acélból készül, miközben különböző színű kivitelek közül választhat.

Tippünk: A Seiko Prospex SSC785P1 óra tele van olyan érdekes funkciókkal, mint például a lumineszcens indexek és mutatók.

Seiko Prospex SSC785P1 búváróra

Orient búváróra

Jelenleg az Orient cég különféle típusú kiváló minőségű órák gyártásával foglalkozik. Ez alól a búváróra sem kivétel, amely a legapróbb részletekig kifinomult. Vízállósága 200 méter, amit minden bizonnyal kihasznál a búvárkodásnál.

Tippünk: Az Orient M-Force RA-AC0L04L00B karóra nem csak a praktikus, hanem az esztétikai oldalát is teljesíti egy minőségi kiegészítőnek.

Orient M-Force RA-AC0L04L00B búváróra

Luminox búváróra

A Luminox karóra is hosszú múltra tekint vissza. Nagy strapabírósággal és elegáns dizájnjával tűnik ki. A legtöbb esetben az óra fekete színben készül, de a szíja egy világosabb árnyalattal képes felhívni magára a figyelmet. Ebben az esetben a tok általában kombinált (acél és műanyag), és az üveg ásványi.

Tippünk: Remek választás a Luminox Sea Bear Grylls Survival XB.3729.NGU búváróra, amelyet könnyedén kombinálhat a mindennapi öltözékekkel is.

Férfi Luminox XB.3729.NGU karóra

LEGÚJABB CIKKEK