Olcsó okosórák: Márkák, amelyek alacsonyan tartják áraikat

Olyan márkákat mutatunk be Önnek, amelyek olcsó okosórákat gyártanak
Facebook
LinkedIn

Ha okosórát keres, a választék még soha nem volt szélesebb. A szegmens népszerűsége 2017 óta rohamosan növekszik, a gyártók nem engedhetik meg maguknak, hogy a babérjaikon pihenjenek. Az eredmény a funkcionális és hardveres fejlesztések és a vonzóbb dizájn mellett a hordható eszközök egyre jobb elérhetősége is. A piac dögös zászlóshajóit nem kapja meg vonzó áron, de már pár tízezer forintért vásárolhat kiváló minőségű okoskészüléket. Olyan márkákat mutatunk be, melyek olcsó okosórákat kínálnak, s melyek tetszeni fognak Önnek.

A cikk tartalma

Hogyan válasszunk olcsó okosórát

Még kedvezőbb árú okosóra modellek is teljesíthetik elvárásait. Fontos a helyes választás.

  • Ellenőrizze a telefonnal való kompatibilitást
  • Derítse ki az akku kapacitását
  • Fókuszáljon a preferált funkciókra (pl. egészségfigyelés, sportóra funkciók, alvásfigyelés stb.)

A mi tippünk: Nem minden olcsó darab olcsó

Ha olcsó okosórát választ, akkor valószínűleg 35 – 70 ezer forint összegbe is belefér. Ha egy konkrét modellt keres, például olcsó búvár okosórát, akkor magasabb árkategóriákra kell koncentrálnia, de mindig megtalálhatja a minőség és az ár elfogadható kombinációját.

Olcsó okosórák márkái

Az alábbiakban felsoroljuk az olcsó okosórák márkáit, melyek a jelenlegi piac népszerű márkái közé tartoznak.

 Xiaomi okosórák

A Xiaomi egy érdekes okosóra márka. Csak 5 modellt kínál: Xiaomi Mi Watch, Redmi Watch 3, Redmi 3 Active, S1 és S1 Active. Néhány más alváltozat is szerepel ebben a felsorolásban. Ezen kívül a gyártó egy sor Smart Band fitnesz karkötőt is kínál. A legtöbb okosóra modell megbízhatóan belefér a alacsonyabb 5-számjegyű árcédulákba. A 35 ezer forintos szintet némileg túlszárnyalja a Mi Watch, amely egyúttal nagyon tisztességes okosórának számít. Viszonylag olcsó, jó funkcionális felszereléssel rendelkezik, mely a fitneszre összpontosít, és kiváló akkumulátor-élettartammal is rendelkezik.

Carneo okosórák

A kedvező árú Carneo okosóra egy szlovák gyártótól származik. Ez az eredeti márka 2009-ben jelent meg a piacon, és 6 évvel később mutatta be első okosóráját. Jelenleg a férfi és női modellek mellett gyermek okosórákat és időseknek tervezett okosórákat is kínál. A modellek a gyártó saját alkalmazásával vannak felszerelve: az adatok áttekinthető megjelenítésével és innovatív funkciókkal. A szlovák felhasználók nagy előnye a kiváló műszaki támogatás, a garanciális és a jótállás utáni szerviz, valamint a megfizethetőség. A rendkívül népszerű modellek között megtalálható a férfi Adventure HR+ sportos kivitelben vagy a női Phoenix HR+ elegáns fém kivitelben.

AmazFit okosórák

Az AmazFit egy kínai márka, amely évek óta felfutó tendenciát mutat a nyugati piacon. 2014 óta több mint 100 millió okosórát adott el, portfóliója jelenleg meglehetősen széles a férfi, női és unisex szegmensben. Bár a gyártó magasabb árkategóriájú modelleket is kínál, sok AmazFit óra belefér a 40 ezer forintot meg nem haladó árba. Az ellenállóbb okosórák közül nagyon jó választás a T-Rex sorozat. Az AmazFit Band 7 egy meglepően jó fitnesz karkötő. Az AmazFit Bip 3 egy nagyon jó univerzális választás a hölgyek számára.

Az AmazFit márka a megfizethető okosórák gyártói közé tartozik

Fitbit okosórák

A Fitbit már régóta jelen van az okosórák szegmensében. A márka a Google tulajdona. Kínálata elsősorban a fitness karkötőkkel versenyez, de a Versa és a Sense modellek az okosórák kategóriájába tartoznak. A piacon 70 ezer forint alatti áron is megtalálhatja őket. Jól felszereltek fitnesz funkciókkal és egészségfigyelő lehetőségekkel, valamint dicséretes akkumulátor-üzemidővel. Nagy előnye, hogy a Fitbit okosórák Android és iOS rendszerrel is kompatibilisek.

Garett okosórák

A Garett az okosórák, fitnesz- és trekking karkötők lengyel gyártója. Férfi, női és gyerek modelleket kínál. Az olcsó Garett okosórák technológiai és funkcionális innovációikkal tűnnek ki, amelyek a megfizethető árak mellett a márka egyik prioritása. A hölgyek kedvelt gazdaságos választása az elegáns Garett Verona szimpatikus kivitelben, közös funkciókkal az aktivitás és az egészségi állapot nyomon követésére. A készülékek kedvelőinek a magasabb Garett Expert 11W sorozat beépített fényképezőgéppel, kamerával, Wi-Fi kapcsolattal és SIM-kártya lehetőséggel készül.

LEGÚJABB CIKKEK