A legszebb lányos karóra? Van miből válogatni

A legjobb lányos karórát keresi? Segítünk választani.
Facebook
LinkedIn

A lányos karórának sokféle arca lehet. Említsük meg például a fashion darabokat, az okos modelleket vagy a digitális karórákat, és biztosan egyetért velünk. A lányos karóra változatossága azonban természetesen buktatókat is rejt, amelyek a választás során fordulnak elő. Annak érdekében, hogy a választási folyamatot legalább részben megkönnyítsük, olyan gyártókat írtunk össze az Ön számára, amelyek portfóliójában érdekes lányos karórák találhatók. És nem feledkeztünk meg a konkrét tippekről sem. Biztosan lesz miből válogatni!

A cikk tartalma

Hogyan válasszunk lányos karórát?

Lehet, hogy fognak örülni, de erre a kérdésre nincs egyértelmű válasz. Ízlések és pofonok, minden lánynak más tetszik. Ezért azt javasoljuk, hogy a lányos karóra kiválasztásakor fordítson különös figyelmet leendő tulajdonosa preferenciáira. És természetesen fontos figyelembe venni az adott lánynak a korát is. A lányos karóra 3 kategóriába való felosztása is segítségül szolgál:

  • digitális lányos karóra
  • fashion lányos karóra
  • lányos okosóra

Digitális lányos karóra

A digitális lányos karóra után akkor érdemes nyúlni, ha fiatalabb korosztálynak szánja. Ilyenkor a Casio által kínált gyerekórák közül is válogathatunk – például az LW-203-4AVEF modell.

És ha már a Casio márkánál tartunk, a lányos karóra kapcsán megemlíthetjük retro modelljeit is. Bár többnyire uniszex darabokról van szó, ha talál egy érdekes színű modellt, mint például a Casio Vintage A1000MCG-9EF, akkor biztosan nem nyúl mellé.

Retro lányos karóra - Casio Vintage A1000MCG-9EF

A japán Casio cég azonban más remek darabokkal is képes magához vonzani a lány közönséget. Akár a Collection kollekció LA-20WH-4A1EF modelljei, akár a Baby-G modellcsalád karórája, mindegyik figyelmet érdemel – konkrétan a lágy rózsaszín BGD-560-4ER darabot említenénk.

Fashion lányos karóra

A fashion lányos karóra kiválasztásakor rendkívül fontos figyelembe venni az egyes modellek árnyalatait. Ami a fiús órákat illeti, a legnépszerűbbek a fekete vagy kék modellek. De a lányok számára messze a legérdekesebb szín a rózsaszín. A tizenéves lányokat azonban ezüst vagy arany modellekkel is megörvendeztetheti.

Míg a fiatalabb lányoknak ismételten a Casio műhely óráit ajánljuk, konkrétan a Youth Ladies kollekcióból, addig az idősebbek kedvében  olyan márkák megfizethető darabjaival járhatnak, mint a Michael Kors, a Tommy Hilfiger vagy a Guess. A Michael Kors műhelyből származó minimalista órák különösen vonzóak az idősebb lányok számára. Ezért próbáljon az MK4340-hez hasonló stílus után nézni.

Fashion lányos karóra - Michael Kors MK4340

Lányos okosóra

És végül, de nem utolsósorban nem szabad megfeledkeznünk a lányos okosórákról sem. Remek választás lesz, ha egy kis sportoló van otthon, vagy szeret kirándulni ill. hosszú sétákat tenni. A fiatalabb korosztályok szívesen nyomon követik majd, hány lépést, vagy esetleg milyen távolságot tettek meg.

Ráadásul a lányos okosóra alvás közben figyelheti a légzést. Természetesen sokkal több funkciója van, mint általában. Próbálja meg az Apple, a Samsung, a Huawei vagy a Xiaomi márkák kínálatát, és talán megtalálja azt, amit keres. Érdekes választás lehet azonban a viszonylag olcsó Smarty SW022I okosóra is.

smarty-SW022I

LEGÚJABB CIKKEK