TOP fiú karóra? A legjobb fiú karórákat válogattuk össze!

Segítünk a fiú karóra kiválasztásával
Facebook
LinkedIn

Minden gyerek életében legyen egy fordulópont, amikor a játékok helyett értelmes és praktikus ajándékokat kezd kapni. Az egyike például nyugodtan lehetne egy karóra. És mivel a fiúk általában viszonylag igényes „vásárlók” az ilyen kiegészítőkkel kapcsolatban, úgy döntöttünk, hogy megpróbáljuk megtalálni a piac legjobb fiú karóráit. Meg tudja saccolni,  milyen márkájúk lesznek a válogatott fiú karórák?

A cikk tartalma

Milyen legyen egy fiú karóra?

Felejtse el a gyerek- és a mesés motívumokat, vagy a túl színes és hivalkodó színeket. Természetesen különféle gyerek órákat talál a piacon, és a kisgyermekes szülők is a célcsoporthoz tartoznak. De ha a fiú karóráról van szó, akkor olyan fiúkat értünk, akik korban lassan közelednek a kamaszkorhoz. És ebben az időszakban már az elegánsabb, ill. kevésbé hangsúlyos kiegészítőket kezdik viselni.

Tipp: Míg a fiatalabb fiúknak sportos megjelenésű digitális modelleket ajánlunk, az idősebbeknek mindenképpen tetszeni fog a felnőttesebb analóg fiú karóra.

TOP fiú karóra

Ha a bevezető sorok elolvasása után úgy saccolta, hogy válogatásunkban olyan óriások fiú karórái szerepelnek, mint a Casio vagy a Festina, akkor jól sejtette. Azonban a Lacoste és a Lorus kínálatában is találtunk jól sikerült fiú karórát.

Cikk tipp: Kiderítettük, melyik gyerek karóra szerez a legnagyobb örömet

Casio fiú karóra

A legjobb fiú karóra válogatást a japán Casio vállalat portfóliójának modelljével kezdjük, amely nagyon hasonlít a férfi Casio G-Shock karórára. G-2900F-1VER termék megjelöléssel rendelkezik, és digitális számlapja miatt inkább fiatalabb fiúknak ajánljuk. Külön kiemeljük a 200 m-es vízállóságot és a praktikus ébresztőt, amelynek köszönhetően a kisiskolások megtanulhatják a felelősséget és az önálló felkelést az iskolába. És ugyanolyan hasznos az említett fiú karóra megvilágítása is.

Fiú karóra a Casio markától

Festina Junior - kiváló fiú karóra

Egy másik modell, amely nem hiányozhat listánkról, a Festina cég fiú karórája. Termékmegjelölése: 16908/3. Mivel a korábbi órákhoz képest lényegesen elegánsabb és felnőttessebb megjelenésű darab, főleg idősebb srácoknak ajánljuk. Lényegében ez egy felnőtt karóra, kisebb kivitelben. Ezt nemcsak az analóg számlapja bizonyítja, de a tartós rozsdamentes acélból készült szíjjal ellátott tok is. Ami a látványtervet illeti, dicsérjük a 2 ízlésesen beültetett kronográfot a számlapon. Gyakorlati szempontból pedig felhívjuk a figyelmét a hét napjainak mindig hasznos mutatójára.

Nagyszerű Festina fiú karóra elegáns kivitelben

Lacoste fiú karóra

A fent említett Festina Junior fiú karóra megfizethetőbb alternatívája az ugyanolyan népszerű Lacoste márka fiú karórája. Bár fiatalabb és idősebb fiúk is viselhetik, mégis a fiatalabb korosztálynak ajánljuk. Egyszerű kialakítással rendelkezik, amelyet egy ugyanolyan egyszerű analóg számlap ural. És mivel a Lacoste különféle színű gyerek karórákat gyárt, a szülők a gyerekek kedvenc színével mehetnek biztosra a választásnál.

Lacoste fiú karóra kék árnyalatokban

Lorus Kids – olcsó fiú karóra

A Lorus Kids R2313HX9 fiú karóra nyerte el listánk negyedik és egyben utolsó helyét. Elsősorban a kedvező árcímke miatt döntöttünk mellette, de paradox módon érdekes műszaki paraméterek is kísérik. Nevezetesen megemlíthetjük például a tiszteletre méltó 100 m vízállóságot vagy a praktikus világítást, amelynek köszönhetően ez az olcsó karóra sok szülő rendkívül népszerű választása fiúk  számára.

Egyszerű Lorus fiú karóra gumiszíjjal

LEGÚJABB CIKKEK