5 rendkívül olcsó női karóra tipp

Rendkívül olcsó karórákat válogattunk össze hölgyeknek
Facebook
LinkedIn

A 21. században az óraipar nemcsak a luxusmárkákról szól, mint például a híres The Holy Trinity képviselői. A gyors élet és a mozgalmas életmód természetesen hatással van a globális termelésre is, amely alól az órák sem kivételek. Az emberek gyakran keresnek egyszerű darabokat előnyös vagy promóciós árakért. Legtöbbjük olyan modell, amely nem rendelkezik egy csomó kiegészítő funkcióval. Elég, ha tulajdonosának megbízhatóan megmutatja az időt, vagy ízlésesen kiegészíti az outfitjét. Ebből a szempontból a gyengédebb nem általában igénytelen. Ezért 5 rendkívül olcsó női karóra tippet mutatunk be.

A cikk tartalma

Olcsó női karóra, amely megbízhatóan szolgál

Elsőre talán nem is gondolná, de olyan óriások kínálatában is találhat olcsó karórát, mint a Casio vagy a Festina. Természetesen ők sem hiányoznak a listánkról. De a Daniel Wellington női karórával kezdjük.

Daniel Wellington női karóra

A svéd Daniel Wellington márka órái általában minimalista formatervezésről és jó áraikról ismertek. A Daniel Wellington DW00100161 női karórát ugyanazok a paraméterek jellemzik. Ezenkívül a kontrasztos színű dizájnnal hívja fel a figyelmet a főszerepben a fekete számlappal, valamint a tok és a karkötő rose gold árnyalataival. És nem feledkezhetünk meg arról sem, hogy ez a jól sikerült modell a mindennapi viseleten kívül, az elegáns outfitekben sem veszik el, különféle társasági eseményeken.

Daniel Wellington olcsó női karóra

Guess női karóra

Az olcsó női karóra kapcsán a W0884L2 termék megjelöléssel ellátott modell is megérdemel egy pillanatnyi figyelmet. Az ikonikus Guess divatcég felelős érte. Első pillantásra az említett darab jellegzetes csillogó számlapjával és ragyogó köveivel az egész tok kerületén vonzza a figyelmet. A letisztult dizájnt egy kis fenyűzéssel az órának az univerzális fehér színű bőrszíj kölcsönzi.

Festina női karóra

Így a két említett óriás közül az elsőhöz érkeztünk. Ez a Festina márka, amely világszerte elsősorban a különféle sporteseményeken való részvételéről híres. Annak ellenére, hogy kínálatában számos sportra hangolt modellt talál, elegáns hölgyeknek szóló darabok is helyet kapnak benne. Az egyik például az olcsó női Festina Classic 16377/3 óra. Kiemelnénk a praktikus rozsdamentes acél kivitelt, amely megbízható asszisztenssé teszi a mindennapi viseletben.

Casio női karóra

Az olcsó női karórára vonatkozó öt tippünk között a második óriás a japán Casio vállalat. Széles portfóliójából az LTP-2069D-4AVEF termékmegjelöléssel rendelkező modell keltette fel érdekllédésünket. Főként a kifinomult rózsaszín számlappal és a kronográfos ébresztőórákkal nyert helyet a listánkon.

A Casio LTP-2069D-4AVEF modellt is sorolhatjuk az olcsó női karórák közé

Nine West olcsó női karóra

És végül, az eddig említett modellek közül a legolcsóbb – a Nine West NW / 1932TPRG női karóra. Bár a korábbi órákhoz képest kissé kevésbé ismert márkáról van szó, a kisebb nevet a vonzó dizájn kompenzálja. E darabot a minimalizmus és a vintage kombinációjaként írnánk le.

Újdonság az olcsó női karórák között - a Nine West márka

Ragyogjon egy olcsó női karórával!

Sehol nincs megírva, hogy ízléses divat kiegészítőként a piac kínálatából származó csúcs karórákat kell használni. Végül is, amint azt a cikk legelején említettük, az olcsó női karóra is kellemesen kiegészíti a megjelenést. 5 tippünk közül melyikkel fog ragyogni Ön?

LEGÚJABB CIKKEK