2022-es karóra trendek, tele stílussal és technológiával

Mik lesznek a karóra trendek 2022-ben?
Facebook
LinkedIn

Az óra egy időtlen divatos kiegészítő, amely valószínűleg soha nem megy ki a divatból. Ez pontosan az iparág folyamatos fejlődésének és változó trendjeinek köszönhető. Ön akár óragyűjtő, akár csak rendszeres használó, bemutatjuk a 2022-es karóra trendeket, amelyek ötvözik a technológiát és a divatot.

A cikk tartalma

A legjobb 2022-es karóra trendek 

Bár az óra elsődleges funkciója az idő mutatása, az évek során ez a praktikus kiegészítő a társadalmi státusz szimbólumává is vált. Akár praktikus okokból használ karórát, akár a stílus és a személyiség kifejezésének tekinti, mi olyan karóra trendeket mutatunk be, amelyek 2022-ben érvényesek lesznek.

1. Minimalista karóra

Az elmúlt években általában a minimalizmus került előtérbe, és ez az órákra is igaz. A maximalizmussal ellentétben a minimalista karóra célja, hogy a legszükségesebbre összpontosítson. Emellett a minimalista karóra az alapvető divatkiegészítők közé tartozik, amelyek könnyen kombinálhatók különböző típusú ruházattal.

A minimalista karóra halhatatlan, és ezt a Tommy Hilfiger márka is tudja

2. Teljesen fekete karóra

Maradunk a minimalizmusnál, mert a teljesen fekete óra kéz a kézben jár vele. Teljesen fekete karóra fekete számlappal és fekete szíjjal, ill. karkötővel, a hölgyek és az urak kedvence egyaránt. Ezenkívül egy ilyen óra minden körülmények között tökéletes megjelenést biztosít.

Az régóta futó trendek egyike a teljesen fekete karóra

3. Hibrid okosóra

Az okosóra különösen az utóbbi években divatos. Jelenleg azonban nagy vonzerőt jelent a hibrid okosóra, amely nemcsak számos stílusos részlettel, de remek technológiai funkciókkal is rendelkezik.

4. Fenntartható forrásból származó karóra

Az ökológia és a fenntarthatóság az órák világába is beleolvadt. A fenntartható forrásból származó karóra kedvenc kiegészítők közé tartozik. Megvásárlásával Ön is hozzájárul például a szénlábnyom csökkentéséhez.

5. Vintage karóra

Ha már a fenntarthatóságról és az ökológiáról beszélünk, akkor említhetünk egy másik irányzatot is. Az 1990-es években divatosnak számító vintage karórák is a 2022-es karóra trendek közé tartoznak. Az óraiparban is látni, hogy a régi trendek visszatérnek.

Karóra trend 2022-ben? Egyértelműen a vintage óra!

6. Luxus sportóra

A sportosan-elegáns megjelenés is a 2022-es év karóra trendjei közé tartozik. A nagy számlapnak, a strapabíró felépítésnek, a többfunkciós szerkezetnek és a nagyszerű tulajdonságoknak köszönhetően az órát használhatja a munkahelyén, edzés közben vagy akár elegáns rendezvényeken is. Anyaga sem jelent  problémát, hiszen a luxus sportórák többnyire tartós rozsdamentes acélból készülnek. Ezzel megelőzhető azok korai károsodása és kopása is.

7. Nagy színes számlappal rendelkező karóra

Bár a nagy számlappal ellátott órát már régóta viselik a hírességek, 2022-ben trendi a smaragdzöld vagy arany számlappal ellátott színes karóra. Élénk színű számlapokat olyan luxusmárkák órakollekciójában is talál, mint a Tiffany, a Rolex vagy a Cartier.

8. Új óra formák

A női karórák világában a számlapok formája is megváltozott. A 2022-es karóra trendek közé tartoznak a négyzet- és téglalap alakú vagy virág alakú órák. Sőt, akár kígyófej alakú is, mint a Bvlgari Serpenti Seduttori karóra esetében.

2022-es karóra trendek, amelyeket már ismerünk

Ha van kerámia órája, fehér vagy minimalista rózsaszín darabja kis számlappal, semmiképpen ne essen kétségbe. Mindezek a 2021-ben modern órák továbbra is viselhetők a 2022-es karóra trendjeként. Az óra maga ugyanis egy kortalan divatos kiegészítő.

LEGÚJABB CIKKEK