SOROZAT a világ legnagyobb órás házairól: A Fossil Group tetője alat

A Fossil Group a világ legnagyobb órás házai egyike
Facebook
LinkedIn

Már legutóbbi cikkünkben, amelyben a The Holy Trinity-re összpontosítottunk, bejelentettük, hogy a világ legnagyobb órás házainak témája sokféleképpen érthető. Ezt a tényt a következő sorokkal fogjuk megerősíteni, amelyeket a Fossil Group-nak szentelünk. Tetője alatt számos ismert óramárka található.

A cikk tartalma

A Fossil Group-ról

Bár a Fossil Group nem rendelkezik olyan luxus márkákkal, mint a Vacheron Constantin, Patek Philippe és Audemars Piguet, joggal érdemli meg a világ egyik legnagyobb óraházának címét.

Ugyanis  egy globális design, marketing, disztribúció és egyben innovatív vállalatot képvisel, amely a lifestyle kiegészítőkre szakosodott. A különféle márkák sokrétű portfóliójának részeként világszerte számos vásárlói rétegnek kínál fashion karórát, ékszert, kézitáskát, kis bőrárut és okosórát.

A Fossil céget egyébként 1984-ben Tom Kartsotis alapította. Ekkor azonban valószínűleg nem is sejtette, hogy egyszer cége ilyen neves márkákra terjed ki.

A Fossil Group nemcsak a Fossil márkanév alatt gyárt órákat, de más divatmárkák számára is

A Fossil Group által fedett márkák

Tudta, hogy a Fossil Group-hoz olyan ismert óramárkákat tartoznak mint a Diesel, az Emporio Armani, a Michael Kors vagy a Skagen? Ez azonban csak egy maroknyi a teljes számból. Jelentősen több van, miközben zászlóshajója a Fossil márka.

Skagen karóra

Érdekesség, hogy 2012-ben a Fossil Group beleegyezett a Skagen Designs, Ltd. márka és néhány partnere megvásárlásába körülbelül 225 millió dollár készpénzért és 150 000 Fossil részvényért. A Skagen karóra kezdete azonban 1989-ig nyúlik vissza. Részben minimalista és egyben sokszínű stílus jellemzi, amely elsősorban a fiatalabb generációt célozza meg. Általában Dánia és az északi kultúra ihlette.

A Skagen skandináv márka a Fossil Group része

Diesel karóra

Valószínűleg nem szükséges túlságosan bemutatni a Diesel márkát, de legalább egy pillanatra időzünk mellette. Az óra szempontjából főleg extravagáns, nagy számlappal ellátott férfi karóra gyártójaként tekintenek rá. Ennek ellenére hozzá kell tenni, hogy a Diesel karóra a gyengédebb nemről sem feledkezik meg.

A Diesel márka a Fossil Group része

Emporio Armani karóra

Igen, a világhírű Emporio Armani márka által megtestesített olasz eleganciának is köze van a Fossil Group-hoz. A Dieselhez hasonlóan az Emporio Armani is inkább az urakat célozza meg. Ebben az esetben azonban a férfi órát nem a nagy számlap, de az elegáns kialakítás jellemzi.

Férfi Emporio Armani óra elegáns fekete színben

Michael Kors karóra

A Fossil Group tulajdonában lévő vagy együttműködő márkák közül a népszerű Michael Kors márkát sem hagyhatjuk ki. Különösen női kiegészítőkkel, például ékszerekkel, kézitáskákkal és Michael Kors női karórákkal uralja a divat területét. Főleg az egyedülálló dizájnnal és a kedvező árcédulával nyerte el a női közönség figyelmét.

A népszerű Michael Kors divatos karóra márka a Fossil Group része

Amikor az időtlen dizájn találkozik az innováció erejével

Ahogy maga a Fossil Group prezentálja, ha az időtlen dizájn találkozik az innováció erejével, minden lehetséges. És ha véletlenül egy óra vásárlását tervezi, a Fossil Group változatos portfóliója remek és megfizethető választás lehet. A fent említett márkák mellett olyan neveket is tartalmaz, mint Michele, Armani Exchange, DKNY, Kate Spade, Puma, Relic, Tory Burch, Watch Station vagy a Zodiac.

LEGÚJABB CIKKEK