Összeválogattuk a legsikeresebb ezüst Michael Kors női karórákat

Összeválogattuk a legsikeresebb ezüst Michael Kors női karórákat
Facebook
LinkedIn

A Michael Kors vállalat semmi esetre sem újonc a divatiparban. Ez az egész világon népszerű karóráin is látható. Ez „duplán“ igaz a Michael Kors női karórákra. A  fashion órák között nagyon nehéz lenne olyan márkát találni, ami ennyire népszerű a gyengédebb nem körében. Végül is, nem is csoda. A legkívántabb színeket ugyanis nagyon érzékenyen választják az MK logóval ellátott női órák felületkezeléséhez, miközben az időtlen ezüst ill. a trendi rózsaszín is jelen van.

A cikk tartalma

Legszebb ezüst Michael Kors női karóra

Michael Kors kínálatában rengeteg női órát talál, amelyek gyönyörű ezüst színükkel az utolsó pontig megfelelnek a gyengédebb nem követelményeinek egy univerzális és időtlen divatos kiegészítővel szemben. Közülük ez a 4 modell keltette fel érdeklődésünket. Reméljük, hogy Önt is magukkal ragadják legalább úgy, mint ez az arany MK női karóráknak sikerült régebben.

Michael Kors MK3190

A mi szemszögünkből a Michael Kors márka csúcsmodellje az MK3190 jelzésű darab. A hölgyközönséget a két sor Swarovski kristály fogja magával ragadni, amely a kerek tokot díszíti. Az említett tok rozsdamentes acélból készült, ahogy a karkötő is. Ami a számlapot illeti, nem játsza meg magát, és főként a minimalista dizájnból profitál. És természetesen, a Michael Kors MK3190 női karóra gyönyörű ezüst színű, amely sokoldalúságával és időtlenségével meg fogja győzni a vásárlásról. Amellett, hogy alkalmas bármilyen outfithez, az idő múlásával sem fog ráunni.
Időtlen Michael Kors MK3190 ezüst női karóra

Forrás: https://www.thewristlab.com/

Michael Kors MK5353

Az MK5353 úgyszólván a fent említett MK319 kifinomultabb és extravagánsabb változatának tűnik. Ennek oka elsősorban a 3 kronográfos ébresztőóra és a dátumjelző, amelyek természetesen két extra koronát követeltek. Ennek a darabnak az MK319 modellel való hasonlósága elsősorban a Swarovski kristályok hasonló elrendezéséből fakad a tok kerületén és az ezüst színből is.

Michael Kors MK5020

A Michael Kors MK5020 női karóra hasonlóan különcnek tűnik, de kissé masszívabb benyomással rendelkezik az MK5353 modellhez képest. Ennek oka a vastagabb mutatók és a markánsabb karkötő. Ez a modell, csakúgy, mint a többi Michael Kors ezüst karóra, a  Swarovski kristályok érdekes beültetésével bűvöl el, amelyek az óra mutatóit képezik.
A kedvelt Michael Kors MK5020 karóra

Forrás: https://www.newegg.com/

Michael Kors Parker MK5612

A Michael Kors Parker MK5615 női ezüst karórában alapvetően minden eddig említett modell megtalálható. Egy korona, bár markánsabb, mint az MK319-nél, egy karkötő, amely szinte megegyezik az MK5353 modellel, és 3 kronográf ébresztőóra, mint az MK5353-nál és az MK5020-nál. Nem elhanyagolhatók azonban a Swarovski kristályok sem. Amellett, hogy még ebben az esetben is az „egész” mutatótak képezik, rendkívül ízlésesen és vonzóan helyezkednek el a tok kerületén is.
Michael Kors női karóra Swarovski kristályokkal

Melyik ezüst Michael Kors női karórát válasszuk?

Nem számít, melyik Michael Kors női ezüst karórát választja, határozottan nem fogja megbánni. Személyes kedvencünk azonban az MK319 modell. Ha azon gondolkozik, hol vásároljon MK női karórát, minden esetre azt tanácsoljuk, hogy csakis a hiteles eladók közül válasszon.

LEGÚJABB CIKKEK