Casio Edifice férfi karóra – hangsúly a technológián, a tervezésen és a kivitelezésen

Casio Edifice karóra szilikon szíjjal
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Elmondható, hogy minden, a divat világában órákkal bemutatkozó márka portfóliójában van egy-egy kiugró kiadás. Például a Festinánál a The Originals modell családról beszélnénk. Ami a Casio márka japán óriást és a digitális órák úttörőjét illeti, sok ráncot okozhat egyetlen kollekció lehetséges választása, amelyet a többiek fölé helyeznénk. A legendás G-Shock vonalat vagy a cég “zászlóshajóját” – a Casio Edifice-t – helyezzük előtérbe? Ezúttal úgy döntöttünk, hogy az utóbbira figyelünk oda.

A cikk tartalma

Casio Edifice karóra bőrszíjjal

Mi jellemzi a Casio Edifice férfi karórát?

Szégyen nélkül, nyugodtan és bátran kijelenthetjük, hogy a Casio Edifice férfi karórában minden úriember megtalálja önmagát. Az említett óra fő előnye az elegáns minta és a vonzó, akár enyhén sportos dizájn kombinációja.

Ezen kívül a Casio Edifice férfi karórából nem hiányzik a sok hasznos funkció sem, amelyek biztonságosan el vannak rejtve a tartós anyagok alatt. Egy ilyen kombináció eredménye egy eredeti óra, amely különös hangsúlyt fektet a stílusérzékre.

Tudta, hogy a Casio Edifice férfi karórát a múltban a többfunkciós kronográfos órák vezetőjének nevezték?

Hangsúly a technológián

A technológiára fektetett hangsúly az, ami az adott árkategóriában megkülönbözteti a férfi Casio Edifice karórákat a többitől. És ezért csak ajánlani tudjuk őket. Technológiai szempontból mindenesetre megemlíthetjük pl. a:

  • Smartphone Link-et
  • Dual Dial világidő-t
  • Rádióvezérlést
  • Tough Casio Edifice Solar
  • Intelligens hozzáférést
  • LED LightSuper Illuminator

Tippünk: Olvasson többet a Casio Edifice férfi karóra fent említett technológiai kényelméről.

A dizájn és a kivitelezés mérlegelése

Az előző sorokban már említettük, hogy a Casio Edifice férfi karóra dizájnja a vásárlók széles körét vonzza. Ez elsősorban az egyfajta futurisztikus dizájnnak köszönhető, amely nemcsak a divat érzékkel és eleganciával rendelkező urakat tudja megnyerni, de a sportot és az aktív életmódot kedvelőket is. És ha ez kevés lenne, az ilyen kialakítást a precíz kivitelezés fokozza. Ezen belül külön kiemelhetjük a:

  • tartós tokot
  • kvarc szerkezetet
  • többrétegű kijelzőket
  • vízállóságot 100 m-ig

Érdekesség: A Casio Edifice óra vízállósága kapcsán gyakran találkozhatunk a Casio Edifice wr100m kifejezéssel.

Stílusos Casio Edifice EF-527D-1AVEF férfi karóra

Casio Edifice férfi karóra tipp

Ha már annyit beszélünk a Casio Edifice kollekcióról, nem tehetjük meg, hogy legalább egy modellt ne emeljünk ki. Tippünk a férfi Casio Edifice karóra EF-527D-1AVEF termék jelzéssel. Tiszta lelkiismerettel kijelenthetjük, hogy pontosan így néz ki a sportos elegancia megtestesítése.

A Casio Edifice férfi karóra sportos eleganciával büszkélkedik, amit az ezüst és a fekete kontrasztos színkombinációja fejez ki, és apró piros részletek is kiegészítik. Míg az óra belsejét kvarc szerkezet hajtja, a külseje tartós rozsdamentes acélból készült. Ami a sszámlapját illeti, megmutatja például a hét napját is. Ezen kívül kronográfos ébresztőórák díszítik. Funkciójuk egyike a stopper.

Tetszett a cikk? Ne felejtse el megoszatni.

Megosztás itt: facebook
Facebook

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

LEGÚJABB CIKKEK

A karórában lévő barométer a modern óra alkotóeleme

Barométer a karórában: Mi ez és mit szolgál?

Régebben a barométert az időjárás előrejelzésére használták. Jelenleg az órában lévő barométer valós időben képes értékelni az emelkedést. Ma a barométer számos okosóra alkotóeleme –

A számlap az óra egyik legfontosabb része

Óraszótár: Mi az az számlap?

A számlap az óra védőüveg alatti része. A számlap célja az idő mutatása a mutatók segítségével. A karórák számlapja leggyakrabban kerek kivitelben készül, de más

Melyik kézen viseljük az órát

Melyik kézen viseljük az órát

Míg korábban az órákat a koronával a kilences pozíción készítették, és főleg a jobb kézen viselték, addig ma főleg a hármas pozíción lévő koronákkal készülnek,

Scroll to Top