Hugo Boss karóra – nevéhez híven

Elegáns és divatos – ez a Hugo Boss férfi karóra
Facebook
LinkedIn

Kevés márka idéz fel olyan eleganciát a közvélemény tudatában, mint a Hugo Boss. Bár kezdetben kizárólag a ruhagyártásnak szentelte magát, idővel üzleti érdekeltségeit messze túlszárnyalta ennek határain. Ezért is találhatunk ma a piacon olyan elegáns Hugo Boss karórát, amelyek nem hazudtolja meg a nevét.

A cikk tartalma

A Hugo Boss cég rövid története

Az ambiciózus üzletember, Hugo Boss 1924-ben alapította cégét. Ez Stuttgartban történt, ahol a mai napig a márka központja található. Ahogy a bevezetőben említettük, Hugo Boss kezdetben kizárólag a ruházati cikkek gyártására koncentrált. Terjeszkedését az akkori negatív körülmények lassították.

1931-ben azonban Hugo Boss újra talpra állt. Alapítójának az 1948-ban bekövetkezett halála után a márka irányvonala a férfi divatra összpontosult. Eljött azonban annak az ideje is, hogy más termékeket is beépítsen portfóliójába.

Eljött az 1988-as év, és a Hugo Boss márka elkezdte a ma már ikonikus illatok és parfümök gyártását. Emellett a 90-es évek végén a Hugo Boss karóra is bekerült a kinálatba. És ha ez nem lenne elég, a női divat is részévé vált, konkrétan 2000-ben, és a fiatalok ruházata is – 2006-ban és 2007-ben.

Érdekesség: A Hugo Boss cég a golf és a tenisz világának szponzorálásával is világszerte  láthatóvá vált.

Hugo Boss – a férfi divat ikonja

Hugo Boss karóra

A Hugo Boss karóra tisztességesen hű a nevéhez. A Hugo Boss termékek túlnyomó többségéhez hasonlóan az óra általában elegáns kialakítású. Sok esetben a minimalizmus és az egyszerűség jellemzi. Népszerűsége abban is rejlik, hogy úgymond bármilyen alkalomra alkalmas. Amellett, hogy nem csak a hétköznapi kiruccanások alkalmával viselheti,  az elegáns biznisz megjelenéshez is tökéletes.

Ha azt kérdezi, hogy a Hugo Boss karóra  jó minőségű-e, akkor a válaszunk attól függ, hogy mit vár el egy órától. Ha az egyszerű kialakítású kvarcórákkal, vagy akár a kronográfokkal azonosul, a Hugo Boss karóra megfelelhet az igényeinek. És ne felejtsük el, hogy ha beszerzi, akkor nem csak egy hétköznapi óra lesz a csuklóján, de egy kultikus márka is. Igen, ebben az esetben fizetni kell a márkáért.

Érdekesség: Míg a legtöbb Hugo Boss órát Ázsiában, főleg Kínában gyártják, egyes modellek Svájcban készülnek.

Tippünk: Hugo Boss férfi karóra

Bár a Hugo Boss márka kínálatában talál női karórát is, az igazsághoz hozzátartozik, hogy a férfi karóra sokkal szélesebb körben jelenik meg benne. Ez természetesen a cég hosszú távú irányvonalán alapul. És bár jó néhány konkrét férfi modellt kedvelünk, csak egyet választottunk ki. A legjobban keltette fel érdeklődésünket. Elegáns szürke kivitelben a Hugo Boss 1513440 kronográfos férfi karóráról van szó. Nemcsak ízlésesen kontrasztos indexeivel és mutatóival fogott meg minket, de a tetszetős rozsdamentes szíjával is. Funkcióit illetően kiemelhetjük például a stoppert vagy a hónap napjainak kijelzését.

Tippünk – Hugo Boss 1513440 férfi karóra

LEGÚJABB CIKKEK

Az Invicta óra lenyűgöz robusztus megjelenésével

Invicta órák: A legnépszerűbb kiadások

Az eredetileg svájci Invicta óramárka már 1837-ben megjelent a piacon. Az extravagáns dizájn mellett az Invicta órák a minőség és a megfizethetőség kombinációjával tűnnek ki.