Casio Edifice férfi karóra

A Casio Edifice férfi karóra már állócsillagá vált a híres japán márka kínálatában. Digitális óráinak hatalmas, világszerte elért sikere után a Casio márka olyan órákkal jelent meg a piacon, amelyek megjelenésükkel kissé eltértek mindentől, amit a gyártó addig kínált. A márka megértette a férfiak követelményeit, és létrehozott egy órát, amely még a legigényesebb vásárlónak is megfelel. Akárcsak a Casio G-Shock model családnál, ennél is minőségi anyagokat és a legmodernebb technológiát használtak, de mégis megfizethető áron.

A cikk:

Milyen a Casio Edifice karóra?

Az órák ugyanolyan, mint a viselője. Első pillantásra elegáns, de mégis megtartja igazi sportos lelkét. Olyanok számára készült, akik rajonganak a minőségért és tiszteletben tartják a bevált gyártó hagyományait. Az óra nem rejti el sokoldalúságát. Éppen ellenkezőleg, ez a legnagyobb előnye – elegáns, ugyanakkor sportos, klasszikus és egyben progresszív is. Ha a Casio legjobbjának a keverékét keresi, válassza ezt a modell sorozatot.

A Casio Edifice férfi karóra kortalan, sportos, elegáns klasszikus

Mi jellemző a Casio Edifice karórára?

  • szilárd tok
  • rozsdamentes acél szíjak

  • kronográfos számlap

  • feltűnő lünetta, oldalsó gombok és korona

  • a legújabb technológiák használata (Bluetooth, világidő, riasztás,)

  • elfogadható ár

  • analóg és digitális kijelző kombinációja

  • feltűnő mutatók a számlapon

  • finom színes részletek a számlapon

 

Milyen az óra meghajtása?

Hivatalos források szerint az órát akkumulátor vagy napenergia hajtja. A napenergiával működő óra neve Tough Solar. Ebből a sorozatból az órák extra osztálya a Waveceptor modellcsalád származik. Ez a rádióhullámok használatával végzett haladó kalibrálásról ismert.

Milyen az ára?

Az óra ára igazán barátságos. A kiadás legolcsóbb és egyben legegyszerűbb modelljeinek ára kb.18 ezer forintnál kezdődik. A legfejlettebb órák ebből a kiadásból 100 – 150 ezres árszinttel rendelkeznek.

Verdikt

Ha egy tartós órát szeretne, amely eleganciájával, sportos szellemével és a legmodernebb technológiákkal fogja elvarázsolni, válasszon egyet ebből a kiadásból. Fejlett és a legjobb minőségű anyagokból készül. Ha Ön a japán márka igazi rajongója, ne szalassza el valamelyik jellegzetes modellje egyikét. Merítsen ihletet válogatásunkból. További érdekes információ erről a modellsorozatról a gyártó hivatalos honlapján található.

Értékelésünk:
5/5

Stílusos Casio Edifice modellek

Casio Edifice

EF-552-1AVEF

Casio Edifice EF-552-1AVEF

Casio Edifice

EFR-539D-1AVUEF

Casio Edifice EFR-539D-1AVUEF​

Casio Edifice

EFV-540DC-1AVUEF

Casio Edifice EFV-540DC-1AVUEF​

Casio Edifice

EFR-556PC-2AVUEF

Casio Edifice EFR-556PC-2AVUEF​

A magazin legújabb cikkei