Bering karóra: A sarkvidéki szépség ihlette minimalizmus

A Bering karŕa büszkén utal híres származására
Facebook
LinkedIn

A minimalista dán dizájn találkozása a maximális tartóssággal. Az időtlen Bering karóra rendkívüli vásárlói tetszést nyert el fennállása 15 éve alatt.  A divatos, elegáns dizájnnak, a kidolgozott részleteknek, az első osztályú anyagoknak és a kedvező árnak köszönheti. Ha Ön is egy jó minőségű és megjelenésű órát keres, amely nem fogja tönkretenni a pénztárcáját, összpontosítson velünk a Bering márkára.

A cikk tartalma

A Bering márka érdekes története

Elmondható, hogy a fiatal dán márka történetének két kezdete van. Az első az 1728-as év. Ekkor indult el a Jeges-tenger kockázatos felfedezésére az orosz szolgálatban álló dán hajós, Vitus Bering. Amellett, hogy felfedezte és leírta az Északi-sarkvidék eddig ismeretlen részeit, elsőként kelt át a ma is a nevét viselő Bering-szoroson. És a Bering karóra is az ő nevét viselik. Hogy miért?

Vitus Beringnek szentelt emlékmű
Forrás: Wikipédia

A Bering márka születése

Pontosan 280 évvel Bering után egy másik dán kalandor, Rene Kaerskov landolt az Északi-sark jeges felszínén. A végtelen fehér tér tisztaságától és egyszerűségétől elbűvölve egy új üzleti vízióval tért vissza Dániába: minőségi órákat gyártani, amelyek olyan szépek, mint maga a jeges sarkvidék. Üzleti partnereivel 2008-ban egy új óramárkát alapított. A Bering név tökéletesen illeszkedett a filozófiai és dizájn koncepciójába.

Milyen a Bering karóra?

A dán Bering márka a fényűzőbb, divatos óragyártó cégek közé sorolható. A gyártó legfőbb jellemzője az egyszerű, mégis egyedi és összetéveszthetetlen dizájn. Ez kéz a kézben jár a csúcs anyagokra épített minőséggel és a precíz megmunkálással.

A Bering karóra tervezési koncepciója

A Bering órák legfontosabb jellemzője a minimalista, időtlen dizájn. Az egyszerű, egyszínű számlapok általában csak egy egyszerű mutatólappal vagy pontindexekkel és a gyártó aláírásával vannak felszerelve. A kiválasztott darabok ultravékony tokkal büszkélkedhetnek, amelyek vastagsága nem haladja meg az 5,5 vagy 6 mm-t. Egyes Bering női  karórák tiszta számlappal tűnnek ki indexek nélkül. Vannak elegáns díszített modellek is, amelyekben rendkívül népszerűek a Swarovski kristályok vagy cirkóniák.

A színek között az alap- és természetes tónusok dominálnak, mint a kék, zöld, fehér vagy fekete. A Bering férfi karórák  készítése egy kicsit bonyolultabb. Vannak több segédszámlappal vagy forgatható előlappal rendelkező modellek is, de mindig megőrzik az elegáns minimalista dizájnt. A legtöbb óra acél karkötővel van felszerelve, de vannak klasszikus bőrszíjas modellek is. Az elegáns acél milánói szíj különösen népszerű.

Bering karóra 14539-363

A Bering karórák műszaki paraméterei

A Bering nagy hangsúlyt fektet az első osztályú anyagok kiválasztására. Rozsdamentes sebészeti acélt, titánt és kerámiát használ. Számlapjait zafír üveg borítja. A Bering órák így nagy ellenállással és hosszú élettartammal büszkélkedhetnek. A márka katalógusaiban szereplő órák többségét Miyota kvarc szerkezet hajtja, de vannak Seiko szerkezettel szerelt Bering napelemes órák is.

A vízállóság 30, 50 vagy 100 m szinten van, ami több mint elég egy elegáns és divatos órának. A mutatók és az indexek általában lumineszcenciával vannak felszerelve. A Bering órák funkcionálisan egyszerűek – a leggyakoribb funkció a dátum vagy a hét napjának kijelzése.

Hol készül a Bering karóra?

A Bering márka központja Dániában található, konkrétan Abenra kikötővárosában. Óráit Kínában gyártja, és japán szerkezetekkel szereli fel.

Mennyibe kerül egy Bering karóra?

A Bering órák a megfizethetőbbek közé tartoznak. A legolcsóbb női modelleket 40 – 45 ezer forint között vásárolhatja meg, míg a katalógusokban szereplő árak 120 ezer forint körül érik el a maximumot.

Milyen a Bering karóra stílusa?

A Bering órák a divatos és elegáns kategóriába tartoznak. Használhatja őket mindennapi viseletként munkahelyre, valamint hivatalos vagy társasági eseményekhez. Jól megértik magukat a hétköznapibb outfittel, és inggel vagy öltönnyel kombinálva is kitűnnek.

Egyéb termékek a Bering márka katalógusból

Bár az órák állnak a gyártó figyelmének középpontjában, katalógusaiban ízléses acél ékszereket is találhatunk nagyon kedvező áron. A dán minimalista dizájn jellemzi őket, beleértve a letisztult vonalakat és a széles kombinációs lehetőségeket. A női kollekciók között gyűrűk, karkötők és gyöngyök, valamint minimalista fülbevalók találhatók. A férfi ékszerek kínálatában gyűrűket, karkötőket talál. A Bering órák és ékszerek nagyon könnyen kombinálhatók egymással, és ízlésesen kiegészítik egymást.

LEGÚJABB CIKKEK