Hivatalos oldal: https://beringtime.com

A divatos karórák jelenlegi hatalmas kínálatában néha nagyon nehéz eligazodni és így megkülönböztetni az egyes márkákat. Ez azonban nem vonatkozik a Bering karórára, amelyet első pillantásra felismer. A jeges tájak ihlette tiszta északi dizájn jellemzi, tipikus dán minimalizmussal kombinálva. Tehát ne számítson díszes számlapokra, tokokra vagy bonyolult szíjakra.

A Bering márkáról

A Bering divatmárka viszonylag fiatal. 2008-ban alapították, és a dán kalandor és üzletember, Rene Kaerskov áll mögötte. A márka alapításának ötlete abban a pillanatban merült fel nála, amikor meglátogatta az Északi-sarkot. E végtelen sarkvidéki táj szépsége annyira magával ragadta, hogy inspirálta újonnan alakult márkájának termékeinek megtervezésére. Ezek olyanok mint a jég – tiszta, finom és gyönyörű. A márkanevet az egyik leghíresebb dán tengerész, Vitus Bering neve ihlette, aki 1728-ban szelte át a Jeges-tenger vizeit.

A Bering karóra egyszerű, kiváló minőségű, és egyéb márkák modelljeivel biztosan nem fogja összetéveszteni. A Bering karóra tipikus jellemzője a kék szín gyakori használata, amely nem teljesen szabványos a női órák világában. A márka nem spórol a felhasznált anyagokon. Modelljeinek esetében a sebészeti acélt alapkivitelben használja, de a márka minőségi titán modelleket vagy kerámiából készült órákat is kínál. A Bering karóra zafír kristállyal van felszerelve, amely kemény, gyönyörűen fényes és ellenáll a karcolásnak.

Mi jellemzi a Bering női karórát?

  • tipikus dán minimalizmus
  • tiszta és finom vonalak

  • kék szín

  • minőségi anyagok

  • elfogadható ár

Milyen a Bering női karóra ára?

A női modellek ára az adott modellvonaltól függ. A Classic sorozat legolcsóbb modelljeinek árcédulája 20 – 25 ezer forint körül kezdődik. A drágább és a jobb minőségű modellek például a Ceramic sorozat kerámia órái, amelyek árcédulája kb. 50 – 70 ezer forintnál mozog.

Tiszta és finom - ilyen a minimalista Bering női karóra

További női karóra márkák: